Отговори
# 525
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Наде Hug spoko
Аз пък  получих много странен смс  Моля обадете ми се и даден номер.Глобул ви предава това съобщение от името на посочения номер newsm78Никога не съм получавала подобно нещо .Не смея да звънна да не се окаже някой импулсен номер или измама,но пък и не ми дава мира Rolling Eyes

Взимаш и изтриваш въпросния смс без да си записваш където и да е, каквото и да е! Каквото било било. И през ум да не ти минава да звъниш или да пишеш! Naughty Ако на някого си му притрябвала ще намери начин да се свърже. Peace Като го няма смс-а ще мирясаш.

# 526
Наде Hug spoko
Аз пък  получих много странен смс  Моля обадете ми се и даден номер.Глобул ви предава това съобщение от името на посочения номер newsm78Никога не съм получавала подобно нещо .Не смея да звънна да не се окаже някой импулсен номер или измама,но пък и не ми дава мира Rolling Eyes

Взимаш и изтриваш въпросния смс без да си записваш където и да е, каквото и да е! Каквото било било. И през ум да не ти минава да звъниш или да пишеш! Naughty Ако на някого си му притрябвала ще намери начин да се свърже. Peace Като го няма смс-а ще мирясаш.
Благодаря Hug
Наде благодаря и на теб Hug

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 01:57 от biboni76

# 527
  • Sofia
Не се ядосвай,Наде  spoko

Само на познати трябва да се реагира Naughty

Бибо,никакво звънене,хич не го мисли Hug

# 528
Не се ядосвай,Наде  spoko

Само на познати трябва да се реагира Naughty

Бибо,никакво звънене,хич не го мисли Hug
Ника ми е познат, затова и откликнах. Rolling Eyes

# 529
Здравейте Компанията Hug Hug Hug

Отдавна не съм ви посещавала, не че ви липсвам особено, но виждам, че по-младите дихатели, нещо се напъват по адрес на епизодите newsm78 newsm78

Да ви светна нещо, пък ако искате ме отразете, уважете или каквото си решите...

Серии ще има... когато му дойде времето... тъкмо бяхме решили да ви зарадваме с групата на Шаро, ноооо... няма да е днес...
Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 530
  • У дома :)
и ази мой спретним ко ме насочите сцена  Whistling
Релаксче  Hug много любима сцена ми е когато Емир се прибира с някакво момиче и Ферка откача и я гони,много ми е сладък Емирчо там как се усмихва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
в коя серия беше тва номерче  newsm78
31 епизод

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 22:45 от Elina_R

# 531
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте Компанията Hug Hug Hug

Отдавна не съм ви посещавала, не че ви липсвам особено, но виждам, че по-младите дихатели, нещо се напъват по адрес на епизодите newsm78 newsm78

Да ви светна нещо, пък ако искате ме отразете, уважете или каквото си решите...

Серии ще има... когато му дойде времето... тъкмо бяхме решили да ви зарадваме с групата на Шаро, ноооо... няма да е днес...
Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Душичка...при тва сърдита... Hug

# 532
Здрасти Ренате. 55
Чаатай много добре играе срамежливко, чак му повярвах.

# 533
Наде   spoko не се ядосвай за станалото  Hug

Бибо,брат ми имаше подобен случай ,но за разлика от теб той звънна на номера и после  smile3511  и когата получи сметката за телефон направо #Shocked,така че не си го и помисляй  Naughty

# 534
Ренате  Hug

# 535
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

# 536
Само малко съм ви сърдита.... не много.... ама не ми пречи да си копам субове и преводи... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 537
Скрит текст:
Само да вметна, че момичето ми отговори.
Не е разбрало какво точно имам, добре, че не избързах а си останах само замислена, но се разбрахме.
Миналия Понеделник май имахме втори трейлър на ПО, newsm78 дано и утре ни зарадват с такъв.
Лека Ви вечер. smile3524

# 538
Скрит текст:
Само да вметна, че момичето ми отговори.
Не е разбрало какво точно имам, добре, че не избързах а си останах само замислена, но се разбрахме.
Миналия Понеделник май имахме втори трейлър на ПО, newsm78 дано и утре ни зарадват с такъв.
Лека Ви вечер. smile3524
Наде  Hug лека нощ и приятни сънища  smile3524
Скрит текст:
радвам се че сте се разбрали

# 539
Ави HugДиана HugБлагодаря и на вас Hug
Ренате Hugпреди няколко дни слагах твое клипче бях се сетила за теб Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт