151 американски богини на мира и разбирателството

• 45 776
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Ако знаете аз колко документи с обема на библията съм изчела на работа... Пък и пълни с цифри, не само текст Wink... Ама, пусто, като това ми е работата, ще чета. За толкова време шат даун дано да са успели да прочетат прословутия документ.

Аз различно разбрах. Laughing Камино питаше дали някой от нас е запознат изцяло с документа. Демек плюят се републиканците защо са против, а в същност никой тук не е запознат с пълното съдържание на документа и не знаем за коят точно част са се засекли. Между другото I see her point и ако трябва да сме максимално честни със себе си, кой тук е прочел целият закон от край до край и е съгласен с всяка точка в него.
За рекорд (още ми се повдига от последният спор) не съм против закона, промяната е необходимост. Доволна съм всеки да има застраховка и особено съм щастлива за хората с преекзистинг кондишънс.

Орхид, вие от скоро сте тук. Нещата ще се наредят и при вас.

# 376
  • USA
Ами, той законът си беше приет. Останалото си беше тръшкане от страна на републиканците, ама малко пост фактум. Преди време направиха същото и Обама отстъпи. Не може да се отрече, че си е републикански приом това. И не е това начинът.
Иначе, никой не казва, че законът е идеален. От малкото което знам за него, си има + и -, но според мен  е стъпка в правилната посока. Тепърва ще видим накъде ще отидат нещата. И не, няма да тръгна да го чета в пълния му текст.  Mr. Green Има достъчно анализатори, които са по-разбиращи от мен и могат да го смелят по-добре за простолюдието. 
Камино, моля те да не приемаш тези полемики като лична атака. Говорим си тук и се чепкаме редовно на най-различни теми.  Peace

# 377
Бенс, така е, хубавото на този закон е превентив кеър и приекзистинг кандишънс. На мъжа ми ще му взимат $100 от чека, за това, че съм избрала да съм с неговата застраховка, а не тази, която се предлага от моята работа. Другото, за което не съм 100% сигурна е, че АКО ползваш застраховка от работодателя, нямаш такс кредит. Реших да се регистрирам и да видя, какви рейтс ще ми даде през невадахелтлинк... 1000 долара е за 5 членно семейство, на месец.
Определено за момента тази промяна е само за хората с много ниски доходи и без здравна застраховка. Дори си мисля, че след нова година ще стане голям месс при докторите, тъй като всичките тези хора дето не са виждали лекар от години ще хукнат и ще бъде трудно да се вземе аппт. Ако имате да отмятате превентив, направете го сега Simple Smile

# 378
Има достъчно анализатори, които са по-разбиращи от мен и могат да го смелят по-добре за простолюдието. 

Именно. Нужно ли е да чета закона след като в САЩ сме благословени с огромен достъп до качествена мисъл - журналистика, тинк танкове, професионални организации - която ни го смила и интерпретира?

# 379
  • USA
Момичета, докторът ми се обади, че резултатът за Даун синдром е положителен. Сърцето ми се къса.  Cry Cry Cry

# 380
Маймун, амнио ли си правила? Това на рутинния скрийнинг ли е? Прегръщам те  Hug

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 00:19 от vanhorne

# 381
Какъв тест са ти правили? Рискът ли е завишен? Могат ли да са категорични за момента, или има по-сериозни тестове, които могат да се направят, за да се знае със сигурност?  Hug

# 382
  • USA
Не, това е първият тест, Quad test, 1:49 риск, 80-85% точност, след това ще правим генетичен тест, който иншуранса не покрива и накрая амнио. Но за мен това е много висок риск. Cry

# 383
Уф, маймун, немА кофти емоция която да те пропусне с тази бременност  Confused. Някой от сell-free DNA тестовете ли ще правите? Те не са инвазивни като амниото.

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 00:30 от Juturna

# 384
Не, това е първият тест, Quad test, 1:49 риск, 80-85% точност, след това ще правим генетичен тест, който иншуранса не покрива и накрая амнио. Но за мен това е много висок риск. Cry

80-85% точност на какво, на риск рейтинга ли? Не мога да си представя през какво минаваш. Кога ще е генетичният тест? Прегръди и дано да е  грешка!

# 385
Дано е грешка, много са случаите!  Hug

# 386
  • The QC to be!!!
Мамун, споко, това е скриининг тест. Много жени с положителен скрииниг тест раждат напълно здрави, красиви, умни и съвсем с реда си бебета. Изобщо не се шашкай сега.  Peace

# 387
  • USA
Този, който не се покрива е се казва Maternit21 plus и показва с 99% точност.

Изобщо не ми върви с тази бременност, започна като threatened abortion, и 3 седмици ме гледаха дали ще го задържа или не.

# 388

Маймун, сестра ми беше със същите стойности, а сега гледа живо и здраво момченце. Не се давай още. Опитай се да мислиш положително и си направете и другите тестове. Всички ще те мислим и ще стискаме палци. Искам да ти кажа нещо по - окуражително, ама  Hug

# 389
  • WA, USA
Mainun, дано скоро да се разсеят тези страхове. Има много фалшиви положителни резултати, но знам какво е да трепериш докато си бременна. Много спокойствие от мен!!!

Общи условия

Активация на акаунт