151 американски богини на мира и разбирателството

• 45 795
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Джейн, честито!

Имам въпрос към момичетата, които имаха киселини. Много ми се раздразни хранопровода от повръщането, снощи направо ми изгори всичко. Знаете ли как да ми заздравее по-бързо, нещо домашно.

Ох, милата! направо сърцето ми се свива като те чета. Аз се жабурках с лъжица суров мед разтворен в топла вода. Най-ефективно е. ако се направи веднага след повръщане, но може и сега да пробваш длаи няма да се успокои.

# 286
  • USA
Atti, благодаря за съчувствието  Hug. Ще пробвам това с мед и вода, даже вече си го направих Simple Smile, засега се храня само с меки храни, за да не ме боли. Надявам се да мине скоро. Но аз сама съм си виновна, гледам да пия колкото се може по-малко лекарства, но явно не става Sad.

# 287
Ох, Маймун, съжалявам, че ти е толкова зле... Чувала съм за пиене на сок от алое, но никога не съм го пробвала и не знам дали помага.

# 288
Маймун, съжалявам, че ти е зле.   Hug  Дано неразположенията отшумят скоро!  Медът помогна ли?

Алоев сок така и не можах да намеря в по-чиста форма, прекалено много боклуци има в това, което намирам.

# 289
За гел от алое ли става въпрос? Купувате си листо от алое и си извличате сами гела, не е трудно, има видеа в ютюб  Peace . Продава се в Whole foods със сигурност, вероятно има и на други места.

# 290
 Чай от лайка с мед няма ли да помогне(без да се прекалява с лайката). Аз пиех такъв вместо вода, че ми се гадеше от нея.

А да ви питам - мога ли да се разправям с лекарския офис за за сметка?

# 291
  • USA
Благодаря, момичета Hug!

Алое знам, че е много хубаво за имунната система, но е много лигаво. Без да бях бременна ми се повдигаше от консистенцията, а сега абсурд. А за лайката ме предупреди сестрата да не пия по време на бременност, но не помня защо. Сега ще се постарая да не повръщам 2-3 дни, защото предният път даже и малко кръв имаше. Да не говоря, че и афти на езика ми излязоха, които са доста болезнени, едва говоря. Такова нещо не помня да съм имала и не знам от какво е.

Аз пък да се оплача. Моята застраховка покрива 12 хапчета Зофран на месец, а на мен ми трябват поне 2 на ден. А на моя приятелка с Олкидс, й се покрива колкото й предпишат. Това не е ли срамота. Добре, че на нея много не й трябват и ми подари 10 хапчета. Reglan също ми помагат, но страничните ефекти ме притесняват.

# 292
Маймун, готкичката! Дано скоро премине!

"Absurd doesn't begin to describe this situation. Hundreds of thousands of government employees are stuck at home and the national parks are closed. The FDA's not checking meat for contamination, the CDC has halted monitoring the flow of infectious diseases, and children aren't getting cancer treatments from the NIH. Soon our veterans won't be getting benefits."

# 293
  • The QC to be!!!
Маймун, кофти, сори, но... аз винаги ми излизат пред очите документации от Талидомайд траджеди, като някой каже, че взима хапчета за ножия или киселни по време на бременност.  Моя позната искара бременност на стиим зеленчуци и кремвирши; само това не и причиняваше киселини.

Фея, да, за СДС беше първото нещо което си помислих като чух за този шътдаун.

# 294
Маймунче в моята очетна карахме на препечени филийки с чай  Confused
Съвет личен нямам, аз съм минала между капките и не съм имала. Съчувствам.

Знам че ситуацията е сериозна, ама викам да се посмеем, на който му е до смях:
http://www.nbc.com/saturday-night-live/video/we-did-stop/n41624/

# 295
Маймун, кофти, сори, но... аз винаги ми излизат пред очите документации от Талидомайд траджеди, като някой каже, че взима хапчета за ножия или киселни по време на бременност.  Моя позната искара бременност на стиим зеленчуци и кремвирши; само това не и причиняваше киселини.

Много помагаш, Бейби. Браво.

# 296
Еди, видеото - ама наистина.

Изобщо не са ми смешни обаче. ММ е без работа заради тях. Егоистични гадняри.

# 297
Еди, видеото - ама наистина.

Изобщо не са ми смешни обаче. ММ е без работа заради тях. Егоистични гадняри.

Мани...Гушки на семейството ти и дано се оправят бързо нещата...
Ние сме потърпевши само с провалена почивка. Нищо не е, но децата са разочаровани много.

# 298
Маймун, аз се боря с това всеки ден. За да заздравиш хранопровода по- бързо ти препоръчвам Манука хъни сутрин на гладно, след 20 мин една лъжичка кокосово олио и цял ден пия отвара от ленено семе/флакс сийд. Сварявам и оставям да киснат цяла нощ, на сутринта стоплям и наливам в една голяма стъклена бутилка. Успокоява невероятно при мен, дано и при теб. Маймун, попитай доктора за Carafate. Това лекарство не се усвоява в кръвта, прави филм на стомаха и не позволява на киселината да дразни лигавицата. Не знам при бременност дали може да се взима. Всичко това споделям за мен, но аз не съм бременна. Сподели го с док. на всяка цена.  Hug

# 299
Накой купувам ли е Румба наскоро, да споделите впечатления? Става въпрос за апартамент с куче и ламинат.
Например тази?
http://store.irobot.com/product/index.jsp?productId=12546044& … parentPage=family

Общи условия

Активация на акаунт