151 американски богини на мира и разбирателството

• 45 774
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Мишки, взимай кафе, което не съдържа арабика, а робуста. Неспресо имат чудесни капсули, които не съдържат арабика или е в минимални количества. Имаме такава Неспресо машина в офиса (италианците не могат да функционират на американската вода от изплакване на кафеени чаши  Mr. Green ) и пия по едно на ден. Голям кеф!

Слагам всички ваксини.

# 331
Camino, благодаря!

# 332
Записвам се да чета... нищо не разбрах какво стана с Обамовата "Affordable" Care Act.  Money

Нищо, остана си. Републиканците загубиха.

# 333
Републиканците загубиха.
Още съм бясна. $24 млрд. ни струват простотиите им. Магарета ниедни!

# 334
 Благодаря Анет, ще ги търся в библиотеката в събота, синковеца чете само книги за планети, направо е обсебен от черните дупки. Уимпи кид изчете поредицата, Перси ми се струва интересно, ще видим.

Сещам се за кафе Сегафредо, че мноого ми харесваше, но убий ме ако знам кисело ли е.

# 335
  • usa
Яд ме е, че няма законова мярка, с която да бъдат наказани тия циментирани мозъци, които държаха цялата държава като заложник.

разбира се, че има такава мярка. нарича се "избори".

# 336
Яд ме е, че няма законова мярка, с която да бъдат наказани тия циментирани мозъци, които държаха цялата държава като заложник.

Въпросът е избирателят, който избра чаените идиоти, усеща ли се какви ги свърши, или не?

# 337
  • usa

Въпросът е избирателят, който избра чаените идиоти, усеща ли се какви ги свърши, или не?

въпросът е на изборите да се яви всеки избирател, който разбира какви ги върши. пък че винаги ще има чаени избиратели, ще ги има, няма начин, пък и няма лошо, това в крайна сметка прави света интересен. важното е да се гласува, не само да се плюе и критикува и оплаква, това се опитвах да кажа

# 338
Миз, права си за изборите. За щастие вече и ние с ММ имаме право да гласуваме тук. Ама ми се искаше и друга мярка да има...

# 339
  • USA
Мишки, благодаря, същото е положението с изключение на нощно време, вече не се будя, за да повръщам.

Ние не сме кафеджии, но имаме машина за Нескафе-то с капсулите, даже аз, която не пия кафе, харесвам капучиното им.

И аз слагам всички ваксини.

# 340
Цитат на: Фея Кръстницаlink=topic=739362.msg26425804#msg26425804 date=1382055190
Републиканците загубиха.
Още съм бясна. $24 млрд. ни струват простотиите им. Магарета ниедни!

wow... Миналата година слушах съдебното заседание на Върховния съд, където се обяви този закон за антиконституционен. Аз лично се възхищавам на това какви мозъци има в тази държава. Но щом някои от вас ги определя за "циментирани мозъци" и "идиоти" може да ми обясни нещата.

От къде идва тази агресия, не разбирам... Obamacare Regulations Are 8 Times Longer Than Bible - These regulations add up to 10,516 pages in the Federal Register—or more than eight times as many pages as there are in the Gutenberg Bible, which has 642 two-sided leaves or 1,286 pages. Та, ако сте повече запознати, кое по-точно ви харесва на закона? Ако сте много бедни и болни ви разбирам. Ако сте много заможни ще се лишите от някоя дранкулка, но ако сте от средната класа, да кажем до 200,000 доход, на какво се кефите? Голяма работа, че нечий мъж (нали това значи "мм") не е ходил на работа 3 седмици. Според мен тук става дума за доходите на над 300 милиона души. Питам съвсем добронамерено. Не ми отговаряйте как всички ще са щастливи, че са здравноосигурени. Колега на мъжа ми като разбрал за какво иде реч и казал, че на инат ще ходи всеки ден на лекар, но много е сбъркал. Нито в Канада, нито даже в България хората ходят на лекар всеки ден защото имат застраховка. Това е дълга тема... Confused

# 341
 Shocked

А ти, Камино, как точно разбираш следното мое изречение:

$24 млрд. ни струват простотиите им.

Че републиканският инат е струвал толкова пари от смейния ми бюджет за времето, през което мъжът ми не е можел да ходи на работа?

Или пък смяташ, че съм толкова много над средната класа, че лишението от една "дрАнкулка" няма да е от значение?

И да, радвам се, че бедните също ще имат достъп до здравни грижи.

Така, както бих се радвала ГЛБТ хората също да имат и законно право да създават семейства. Но ти, като гледам как използваш "Библията" за критерий дори за стойността и важността на Обамакеър, вероятно ще си също против равните права, независещи от сексуалната ориентация... Както и против абортите, нали?

# 342
Фея Кръстница,
ти много си се объркала ако мислиш, че аз ще тръгна да си разменяме лични определения. Питах горе нещо, ако можеш отговори, ако не продължавай да умаловажаваш хора, които много вероятно са и по-образовани от теб като "циментирани мозъци" и тем подобни. И между другото причината мъжа ти да не ходи на работа ВРЕМЕННО не е на републиканците, а на демократите, които не пожелаха да отстъпят или да се договорят за някакъв компромисен вариант. Както вече казах, ако не сте твърде бедни или твърде богати, аз не мога да разбера вашето отношение към този закон. (Дори при вас да не настъпят промени като мъжа ти работи за правителството, военен или какъвто и да е, то повечето хора са много засегнати.)

Heart Eyes

Благодаря. Да видим до кога.... Laughing

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 09:03 от Camino

# 343
Благодаря. Да видим до кога.... Laughing

Като те чета,  ooooh! не за дълго.  Whistling

# 344
Supreme Court Upholds Obamacare: What It Means, What Happens Next
Camino, поправи моето незнание на английски...ама аз доклкото знам  "The U.S. Supreme Court today voted  to uphold the Affordable Care Act" мисля, че означава подкрепил.

И на мен ми пука че застраховките имаха лайв тайм таван и се отказваха на хронично болни хора...в 21в... Циментови не, ами чугунени глави са. Откъде накъде демократите ще отстъпват за закон минал през сенат, хаус и суприйм корт? Абсолютно и аз мисля че републиканците извиват ръце и са виновни за загубите последвали след шът дауна.

Общи условия

Активация на акаунт