151 американски богини на мира и разбирателството

• 45 767
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Мисля, че ти подскачаш без причина и това вече си го изсмука от пръстите, Хиър... Върни се и прочети/посочи точно, кое те накара да се почувстваш така...

ОК, Ванх, радвам се, че ти знаеш аз как имам право да се чувствам. Опитах се два пъти да обясня и нямам време за трети, още по-подробен опит.

# 466
Хиър, идеята беше в момента да не натоварваме Маймун излишно.  Никой не е казвал, че не иска по принцип да се говори по темата и че тя трябва да е табу.  Искаш ли да говорим?  Аз лично бих могла да науча много.

Не обичам Сигнал...   Rolling Eyes

# 467
Мисля, че ти подскачаш без причина и това вече си го изсмука от пръстите, Хиър... Върни се и прочети/посочи точно, кое те накара да се почувстваш така...

ОК, Ванх, радвам се, че ти знаеш аз как имам право да се чувствам. Опитах се два пъти да обясня и нямам време за трети, още по-подробен опит.

Хиър, имаш право да се чувстваш както си пожелаеш, само не сочи с пръст, че някой те е накарал да се почувстваш така. Има огромна разлика, моля!

# 468
Честито на нюджърсчани! И при тях вече са узаконени браковете между представители на единия същи пол!

Зоуи, не ме парализира страхът от земетресения. Просто искам най-доброто за децата си.

# 469
Фея, един непоискан съвет  Mr. Green , спирай да гледаш филми с природни катаклизми

# 470
Титина, от години не съм гледала нито трилъри, нито ужаси, нито катаклизмени филми. "7,9 по скалата на Рихтер" е филм, който съм гледала като дете.

Сега гледам предимно научно-популярни, сайфай и фентъзи.

# 471
Като дете нашите ме заведоха на гости да гледаме видео (тогава беше кът), и гледахме Пришълеца.  До късен пубертет ме беше страх от чудовища, и до ден днешен се сещам за определени неща, които ми се струваха страшни.  Внимавайте на какво подлагате децата си...   Rolling Eyes

# 472
А ти "държи" чак до сега...
Понякога са толкова реалистични, че оставят отпечатък до края на живота ни (тук в паркинга има една пукнатина, всеки ден ме кара да изтръпвам).
Що се отнася до природните катаклизми мисля си че са нещо, което не може да се предрече.

# 473
Нищо не може да се предрече!  С колело да те блъснат, пак може да е фатално, в банята може да падне човек.  Да не се замисляме...  Затова да ти е хубаво на душата, пък другото Божа работа!

# 474
  • The QC to be!!!
Фея идея за малко терапия - идете за към 3 седмици по Японско и ще претръпнеш от земетръси.  Mr. Green Като видиш как всички около теб даже не им мигва окото при земетръс: на 1ви етаж всичко се клати 2 минути, кафето ти се плиска в чашката (а на горните още повече), но народа кери он с каквото си правят... и се успокояваш. Следващото земетресение още по малко го забелязваш (личен опит).

# 475
Хиър, идеята беше в момента да не натоварваме Маймун излишно.  Никой не е казвал, че не иска по принцип да се говори по темата и че тя трябва да е табу.  Искаш ли да говорим?  Аз лично бих могла да науча много.

Мерси, мишки. Много си мила.  Hug Досега ми се е наложило да взема едно решение по темата; ако някой има желание, мога да споделя. Много ми е полезно, когато хората споделят личните си решения и се радвам, че някои се обадиха да кажат какво им е минало през главите.

# 476
Затова да ти е хубаво на душата, пък другото Божа работа!
Ох бре, Мишки! Как да не те обича човек?!

# 477
  • USA
Фея, трудно решение ви предстои!  Hug Разбирам, че местенето си е доста трудна работа, като имаш деца в училище и къща. Мисля, че каквото и решите ще сте доволни.
Аз нямам лични впечатления от Сиатъл, но имам приятели, които се преместиха там и много им харесва. Като цяло, съм останала с впечатлението, че е интересен и спокоен град. Хората на западния бряг са много спортни и аутдоорси, общото мнение е че животът е по-спокоен. Предполагам, според зависи личната ситуация.
Бенс, кажи ти как ги виждаш нещата? Ти имаш много опит с местене и си живяла на много места из страната. На мен ще ми е много интересно.
"7.9 по Рихтер" няма как да не се запомни като потресаващ.
Бейби, и тук са така със земетресенията.

# 478
Хиър, моля те сподели!   Hug

Фея, ще се изчервя   Mr. Green Hug

А как се търси и избира къща?  Много си говорим напоследък, догодина по това време трябва да започнем да се оглеждаме...

# 479
Хиър, споделянето на решенията тук (във форума) е относително. В повечето случаи се изпускат важни подробности  Peace

Общи условия

Активация на акаунт