151 американски богини на мира и разбирателството

• 46 041
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Алиса, много трудно е да те упъти човек, щото не казваш подробности.
Туристите пазаруват масово на Херълд Ск - 34та и 6то. Там е лудница.
Уест 14та (около Юниън Ск) до 23та между 5то и нагоре авеню има бутици, по-соленки са етикетите, трябва да ги знаеш много от тях, често не хващат око от вън.
Ийст Вилидж, ъф корз,
Е 9та,
Медисън между 57ма и 72ра - голямата кесия си вземи за там
В Даунтаун е Сентчъри 21 - майката на всички дискаунт дипартмънт сторс. Simple Smile

# 646
Алиса, ако си с много ограничено време може би department stores са добър вариант:
Macy's на 34-та между 7 ave и Broadway. Там наистина е лудница.
Saks Fifth Avenue на 5th срещу Rockefeller Center. Зад и около RC има JCrew, Banana Republic, Antropologie и въобще по пето в тази част (от 42-ра до Central Park) може да се намерят и не луксозни марки (Gap, Tommy Hilfiger, Uniqlo, Lacoste, Zara and HM (последните два са на кило в този район)) и т.н. Много е туристическо, но е добър микс между хай енд и хай стрийт магазини.
Bergdorf Goodman също на 5th ave, срещу него има FAO Schwarz (гаранция работеше през Юни, входа му се пада от дясно на магазинa на Apple, зад фонтаните). На пето е и известният магазин за кукли-American Girl Place.
Barney's на Madison Ave и т.н.
С изключения на Мacy's ($$/$$$), другите department stores са $$$/$$$$.

# 647
Saks Fifth Avenue на 5th срещу Rockefeller Center. Зад и около RC има JCrew, Banana Republic, Antropologie и въобще по пето в тази част (от 42-ра до Central Park) може да се намерят и не луксозни марки (Gap, Tommy Hilfiger, Uniqlo, Lacoste, Zara and HM (последните два са на кило в този район)) и т.н. Много е туристическо, но е добър микс между хай енд и хай стрийт магазини.

И аз мисля, че Пето и Мадисън в тази си част са най-интересни и предлагат най-голямо разнообразие.

# 648
Вижте какво ми попадна във ФБ.
Браво на момчето!
http://offnews.bg/index.php/259488/balgarin-napisa-naj-dobrata-d … ikonomika-v-sveta

# 649
  • The QC to be!!!
Да му е честита победата!

# 650
# 651
Благодаря, Оркид и Бенс! И браво на всички тези момчета и момичета, които не са се оставили на течението да ги влачи...

# 652
  • Boston, MA
Ай, ше му се невиди да можех да отскоча до НЙ да попием чай Simple Smile Я да видя дали ще успея да те насоча по-конкретно.

От департмънт сторс Мейси и Сакс бих ги отсвирила, стандартни са, като Сакс е в по-високата категория, но ме. Интересни и по-редки, от това, което се намира при вас (и скъпи де) неща има в Блумингдейл'с на Пето и най-вече в Барни'с на Мадисън. Бъргдорф също не бих.

От дискаунтърите определено Сенчъри 21 даунтаун е Меката. Но там си трябва време и ровене за сделки, не знам дали времето ти го позволява.

Ако се завлечеш по Сохо за сайтсиинг, аз бих взела подаръци от уличните търговци по Уест Бродуей. Намират се интересни принтове, ръкоделни играчки за децата, т-шърти от разни местни хора. Туристическо е, няма спор, но все пак не са китайските боклуци около мидтаун.

Ако все пак имаш време и транспорт, Уестбъри Комънс извън града са най-добрите аутлети в страната, може би.

По другите въпроси имам изказвания, особено за ценообразуването на болниците, което до скоро работех, но нито са особено лесни, нито приятни отговорите. Само за Руми имам предложение/въпрос - няма ли около вас community based care model? Близка приятелка работи това като теб и този кейс лоуд, който ти цитираш, ми се струва лудост. А и как с толкова деца успяваш да постигнеш връзка, която е ключова за терапията?

За градината, направо ни гонят, ако закъснеем. Преди имахме плащане за минути, но с тази на БОби сега, с щедро работно време (7-6:30) няма лабаво.

Маймун, стискам палци, и съчувствам, и аз минах по пътя на висок статистически резултат за Даун (за Боби), направих амнио и мина като нищо. Реши се на амнио, моля, и не забравяй много вода, някой да те кара до и от амнииото задължително, и лежи после два дни. Изпращам положителна енергия!

# 653
Честит Хелоуин и приятен trick-or-treating довечера!

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 02:05 от Фея Кръстница

# 654
  • WA, USA
Бубе, я кажи за този модел повече?

# 655
  • Down south
Честит Хелоуин и приятен tick-or-treating довечера!
Приятно изкарване на всички празнуващи, били те малки и големи Simple Smile

# 656
Честит Хелоуин и приятен tick-or-treating довечера!
Приятно изкарване на всички празнуващи, били те малки и големи Simple Smile

Laughing написала съм tick  Laughing

Много беше хубаво времето - меко и приветливо. Супер си изкарахме!

Някой ползвал ли е airbnb?

# 657
  • Down south
И тук времето беше добре, минаха доста деца - калинки, принцеси, панди, динозаври и каквото там още се сети човек  Hug

# 658
Надявам се всички сте изкарали добре!  При нас пък има буря, отложиха всички активитис на децата за утре.

Daylily, ще се представиш ли?

# 659
  • Down south
Не съм запозната с практиката по представянето, но ще опитам  Peace
Приятно ми е, от скоро съм в този форум.
 Пътувам често, живея в южната част на страната, имам семейство, включващо съпруг и дъщеря в трудна възръст.

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 02:59 от Daylily

Общи условия

Активация на акаунт