151 американски богини на мира и разбирателството

• 46 031
  • 749
  •   1
Отговори
# 660

Да, с приятелите от колежа всяка година букваме къща за годишната ни "конференция" и ползваме aibnb. ОК са.

# 661
Фея, аз също съм ползвала, какво точно те интересува?

# 662
Фея, аз също съм ползвала, какво точно те интересува?

Точно това, което Хиър потвърди - че са ОК.

Мишки, дано се размине бурята!

Дейлили, добре дошла!

# 663
  • WA, USA
Приятели ползват airbnb и са доволни.

Моето малко момче се събуди снощи от кошмар проплаквайки "no more candy "! 

# 664
Руми hahaha

Моето маймунче беше в елемента си вчера. Каквато ми е срамежлива, изобщо не го очаквах от нея. Препускаше от къща до къща все едно е на състезание и грабеше бонбони с пълни шепи. Съсипахме се от смях с баща й. Щяхме да отидем уж до две три къщи и да приключим, ама обиколихме целия квартал. Сега ще ядем бонбони един месец  Joy И това от дете, което не е близвало шоколад, каква й беше мотивацията, не знам.

Валеше дъжд при нас, но не ни попречи. Чакам да ни пратят снимки и ще покажа.

Daylily, добре дошла.

# 665
Раздадох 10 паунда бонбони. Като излязохме на улицата беше като манифестация, имаше много деца, които не живеят в района. Ние събрахме подобаващо количество, което надлежно господинът си прибра ( това за дете дето не обича сладко). Не хапна нито един бонбон, но държеше да ходи навсякъде....

# 666
моят синковец се изхитрил и си крие бонбони, после цяла година изпадат от скривалищата или по-лошо, намирам само опаковки.

# 667
РумиJoy

Аз останах с една грамадна купа кенди, защото ММ беше на интервю в НЙ, а ние обикаляхме. Само в последния половин час си бяхме удома, за да посрещаме trick-or-treaters.

На дребната обаче й излязоха мазоли на кутретата от едни фенси Дисни патъци. Днес не можеше да обуе нищо, горкичкото ми фръцлЕ. Пратих я на у-ще по джапанки. Не разбирам защо до последния момент не си каза, че я боли от обувките...

СоуLaughing моята малката така крие.

# 668
Ау, какви бонбононеядящи деца имате. Heart Eyes

Моето с отварянето на очите искаше да яде бонбони за закуска. Иначе е мързелив, обиколихме наоколо малко и реши, че иска той да раздава на другите и се прибрахме. Трик-ор-тритъри имахме до почти 10пм.

Аз се насадих да съм клас мом тази година, та организирах училищното парти. Супер здравословно им го спретнах, ръфаха зеленчуци и плодова салата в цветовете на candy corn.  Laughing

Руми,   Joy

# 669
Бенс, подозирам че до година няма да те изберат Joy  Joy

# 670
  • WA, USA
Bens, това ти беше клас мом опита Simple Smile

Нашият Павел се опитва да говори български след 10 дни с баба и дядо. Нови думи които научи е "лека нощ", "гащис" и "фърл" (хвърли).  Crazy

# 671
  • usa
Нашият Павел се опитва да говори български след 10 дни с баба и дядо. Нови думи които научи е "лека нощ", "гащис" и "фърл" (хвърли).  Crazy

"лека нощ" е единствения израз на бг, който даниел употребява ежедневно Simple Smile. понякога изрича и `чао!`, но определено в никакъв случай с честотата на леката нощ. в момента се опитвам да си спомня кога беше последния път когато чух от неговата уста `good night!` вместо `лека нощ!`и не мога... явно има нещо генетично в този израз Simple Smile)).

# 672
Руми, "гащис"  Grinning Много яко! Ще го ползвам.

# 673
  • Down south
Jane є°  и Фея Кръстница, благодаря  Peace

# 674
здравейте на всички има ли хора от бей ериата на Калифорния, ще се радвам да се сприятелим.
Аз съм в Сан Хосе от 2-3 дена а преди това бях в Фримонт.

Общи условия

Активация на акаунт