Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 386
  • 741
  •   1
Отговори
# 195

това май съм го виждала или поне се сещам къде е ...добре де като се разходя из района на РУ ще ги намеря всичките перални  Laughing

# 196
  • Ruse
Здравейте, бих искала да попитам за мнения за място за детски рожден ден. Синът ми става на 7 и не знам вече къде да си направим партито Simple Smile До сега сме били на " Кръстникът ", и в  " Роял" центъра. Дайте някакви предложения, места, от които сте доволни за да разнообразим. Сигурно сте писали по-назад, но не можах да изчета всичко Simple Smile

# 197
Здравейте, бих искала да попитам за мнения за място за детски рожден ден. Синът ми става на 7 и не знам вече къде да си направим партито Simple Smile До сега сме били на " Кръстникът ", и в  " Роял" центъра. Дайте някакви предложения, места, от които сте доволни за да разнообразим. Сигурно сте писали по-назад, но не можах да изчета всичко Simple Smile

Последния го правихме в пицария Рома ... слагат масите до детската "площадка" и така децата са постоянно под зоркия поглед на родителското тяло  Mr. Green

# 198
Питах нещо, но вече ми отговориха в другата тема. И да не е празен поста да попитам друго, аз вече бях питала веднъж де ама никой не ми отговори  Rolling Eyes. Някой прал ли си е голям калъф на матрак? В смисъл на химическо ли да го занеса, незнам с тези машини за почистване на килими/мебели ще стане ли?
Да, аз прах на химическото до гарата, изпра се, но имай предвид че доста се сви, едва натикахме матрака след това вътре, но иначе се изпра перфектно, сега след година все още не е добре разширен, явно така ще си остане. Цената беше около 15 лв. по спомени.

# 199
Аааа, не мога да не се похваля ... първите 3 оценки на детето са шестици  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Чак днес разбрах  ooooh!

# 200
Аааа, не мога да не се похваля ... първите 3 оценки на детето са шестици  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Чак днес разбрах  ooooh!
Браво на детето.  Hug

# 201
psmama мерси.

vel4o все така да продължава детето  Peace

# 202
  • Русе
 Дa не зaпочвaме с обрaзовaнието, че пaк ще нaтрупaме едни 15-20 бързи срaници Simple Smile. Некa си говорим зa друго.

Инaче  - искрено пожелaвaм успех!

# 203
Рамлим, ама тоя път и по двете мнения съм съгласна с теб Wink

Как е МГ-то?

Голд Аполо - ние правихме детска, скъпо излезе но е супер! Има една фирма в Изток-а, но се сещам името сега - правят много добри неща също.

Трябва да ходя на ендокринолог. Знам, че сте писали много пъти ... ще се върна да чета и да видя къде да ида.

# 204
Дa не зaпочвaме с обрaзовaнието, че пaк ще нaтрупaме едни 15-20 бързи срaници Simple Smile. Некa си говорим зa друго.

Благодаря!
Не искам да говоря за образованието ... просто тва са му първите оценки (втори клас е) и се вълнувам  Mr. Green
Днес му видях бележника ... шестиците са 5 ooooh!  Crazy

# 205
  • Русе

Как е МГ-то?.....

Ама вие не знаете ли, правят основен ремонт на училището и следващите две седмици са ваканция!

# 206

Благодаря!
Не искам да говоря за образованието ... просто тва са му първите оценки (втори клас е) и се вълнувам  Mr. Green
Днес му видях бележника ... шестиците са 5 ooooh!  Crazy

Това наистина е много хубаво!

Как е МГ-то?.....

Ама вие не знаете ли, правят основен ремонт на училището и следващите две седмици са ваканция!

хехе ... Wink))

# 207
  • Русе
 Не преживя никакъв стрес, или поне не показва за сега.
 Между другото половината приети в класа са от училището, за което имам впечатления, а те не са съвсем добри. Какво остава за другите училища, не смея да си помисля.

Пък сега нЕ"кФи политици дрънкат глупости по пЪнорама как щели да възстановяват технически училища, обаче нямало майстори, демек търсят си майстора!

ПП никога не съм държал да споделям думи, с които всички винаги са съгласни, надявам се поне това е очевидно   Peace.  Мразя безмисленото и безпочвено трупане на "харесвания"  Simple Smile.

За Голд Аполо и аз имам добри впечатления, затова го споменах. Поръчвали сме едно-две неща, но не съм им рекламно лице, нито пък мога да дам абсолютно твърдо мнение.

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 00:18 от ramlim

# 208
Аз не вярвам на образованието ... никога не съм вярвала още по мое време ... не обременявам детето си с изисквания за щестици ... тя не е пълна отличничка и не е нужно да бъде. Да е здрава и умна, опитвам се да я науча да мисли и преценява. С малкия ще е по-трудно ... като гледам какво става в градината от сега се плаша ... ще поживеем и ще видим.

# 209
Къде мога да намеря павета на добри цени?

Общи условия

Активация на акаунт