Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 410
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Нaпълно съм съглaсен зa оценките, рaзсъждaвaм по aбсолютно същия нaчин. Не може и нямa нуждa дa знaе всичко във всякa облaст, a зубрaчеството зaрaди сaмaтa оценкa съм го мрaзел винaги и досегa. Друг въпрос е че знaния, които aз бих оценил с 3, в училище сa зa 6. Изключително е пaднaло нивото, a и дa не се обидят родителоте, че не се знaе кои сa, нa почти всички децa се пишaт 6-ци.  Не може човек дa рaзбере къде реaлно се нaмирa кaто знaния детето му. Децaтa с реaлни 6-ци не се рaзличaвaт от другите, имa урaвновиловкa.

Нaй-вaжното е обaче зaниженото кaчество нa учебниците и знaнието кaто цяло. Имaм чувството, че сa писaни от негрaмотни хорa, определени по системaтa зa временнa зaетост.

# 211
  • Русе
Здравейте! Някой знае ли от къде в Русе може да се вземе под наем товарен бус или камион?

# 212
Пред търговията са наредени една камара такива ПС-та. Там може да намериш това, което търсиш.

# 213
  • Русе
 Зад Електротехникума, т.е. на същото място Grinning.
...  зад Зърнотехникума май напоследък ...

# 214
Хора, кажете мнение за училище Възраждане.
Аз съм много притеснена, вече не знам какво да мисля. Класа на сина ми е ужасен, буквално. Имам чувство, че някои деца не са наред психически.
Психира се в междучасията от цинизми и простотии и изобщо не може да внимава в час, нищо не научава, има само четворки и забележки по 5-6 реда.

Бих прочела мнение за училището, за да си направя неутрална сметка, аз ли се вживявам много.

# 215
Също така, важно ми е да знам как е на другите места - класните стоят ли в междучасията при децата, говорим за трети клас?

# 216
  • Русе
 Би трябвaло дa е едно от нaй-добрите в грaдa. Но и ръководителя нa клaсa е вaжен. Децaтa сa тaкивa нaвсякъде, говорят си нa 'брa-a-т', 'умрял', псувaт, aбе кaкто си говорят вкъщи някои големи. Нищо не е зaпочнaло изведнъж с нaшите децa.
  Учителите нямaт волятa, нито подкрепa от където и дa е дa въведaт дисциплинa, a и повечето родители сa 'модерни', децaтa им имaт 'прaвa' ...... и те тaкa.

# 217
Рамлим, прав си!

Малко (даже много) е гадно обаче определението "някои деца не са наред психически". Да разбираме, че твоето дете е най-наред ли?

Мога да ти кажа, че децата с проблеми с психиката са много податливи да попиват простотиите от умните. Тези на умните родители, точно тези, които рамлим писа, че имали права.
Защото проблема при умните са родителите, а при психично болните - просто природата.

Дано нямаш и не ти се случва така болно детенце, за да разбереш какво е да определят детето ти като такова по този начин.

И не мисля, че от това какво е училището има връзка с това какви са децата.

Иначе като мнение мога да кажа, че аз дъщеря ми едно време след 3 клас я преместих от там, нямат нито един класен ръководител в началните класове, който да е загрижен поне малко за децата и да е учител в истинския смисъл на думата.
Учителите ходят на работа просто да си вземат заплатата, изобщо не ги интересува какво правят и не правят децата.

# 218
Не разбрах "как се психира" в междучасията и как от цинизмите на другите той получава ниски бележки и има забележки? Възмущава се от другите ли?

# 219
исках да редактирам и изтрих всичко.   ooooh! благодаря за мненията

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 20:52 от Вергилия

# 220
Вергилия ,това все  деца от неговия клас ли са ? newsm78
Звучи наистина странно и то за 3 клас .За у-то не мога да се изкажа имам две приятелки, на които децата са там ,но не сме говорили за това .Само за справянето с материала.

# 221
  • Русе
 Shocked Shocked Shocked
Е, чaк тaковa нещо не съм очaквaл. Хорaтa, нaистинa сме тръгнaи дa търсим дъното нa простaщинaтa и глупосттa, и товa е aбсолютно зaконно и прието от обществото, нищо не може реaлно дa се нaпрaви.

# 222
Също така, важно ми е да знам как е на другите места - класните стоят ли в междучасията при децата, говорим за трети клас?
Мога да ти кажа, че сина ми в 4-ти клас имаше забележка' че излиза без яке в студа през междучасието. Направи извод,. Това, което описваш е случай за прокуратура,. Всичко, което се случва на територията на училището в учебно време е отговорност на  ръководството. Сигнализирай за тези извращения,. Може директно детска педагогическа стая, може някое РПУ.
Ако искаш ми пиши на лични за подробности  Peace

# 223
  • Русе
 Shocked И при нас в занималнята имаше псувни на майка но чак такива безобразия....потресена съм.
Сменяй училището но първо пусни 5-6 жалби.

# 224
Shocked И при нас в занималнята имаше псувни на майка но чак такива безобразия....потресена съм.
Сменяй училището но първо пусни 5-6 жалби.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт