Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 43

• 44 223
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Това е много нежно и  естествено. Очите на снимката са доста светли.

Мисля си, че освен тъмно кафявото и едно камуфлажно зелено, тип маслина също ще ти отива. Според мен и сливов цвят ще ти седи добре. При гримиране нанасяй един по-тъмен цвят в основата на клепача, близо до миглите за контраст. Проба-грешка, накрая попадение Wink.
Аз все мрънкам защо съм с кафеви очи, но се радвам, че повечето цветове, които харесвам ми отиват.

# 391
Като казваш сливов цвят какво имаш в предвид? Дес пробвах едно кафяво/лилаво с блясък и също ми хареса, но не го купих тъй като осветлението в парфюмерията беше ужасно и не можах да преценя дали си заслужава.
Тези, които са кафеви очи са направо благословени, тъй като им отива всичко!  Peace

# 392
# 393
Момичета, днес видях, че скоро ми изтича срокът на годност на един от продуктите и се замислих по въпроса. Rolling Eyes Вие какво правите с гримовете с изтекъл срок, веднага ли ги хвърляте или ги ползвате и след това? Със срока след отваряне ли се съобразявате или с този на маркировката?   bouquet

# 394
Аленка, отговарям ти тук за Вайс 2. Още не съм я получила, даже незнаех, че ги има вече в УК. Иначе много се чудих дали да я поръчам, защото имам първата Вайс и се чудех дали ми трябва, но много ми харесваше една сянка от суочове - damaged, уникално тъмно зелено плюс имаха 10% намаление в Дебенамс.ком и не устоях. Сигурна съм, че ще ми хареса и цветовете са нови и различни. Иначе е по-скъпа с £2 от първата - £42 струва.

# 395
Тези, които са кафеви очи са направо благословени, тъй като им отива всичко!  Peace

Ами, отива им всичко. Нищо освен нюд и тук-таме прасковено розово не ми отива. То не е само до очи. Някои черти просто не носят на цветен грим. Но в крайна сметка - който, както се харесва.  Peace

# 396
На мен не ми изтича срока,може би защото както вече писах не държа пълни шкафове с грим (въпреки че всичките ми приятелки са на мнение че имам прекалено много) аз обаче всичко което имам ползвам, омръзне ли ми или намеря нещо по добро, веднага го подарявам.

Ивче много ти отива този цвят, а и самия грим е  много хубаво направен, да знаеш че ти си доказателството че все пак инструмента в ръцете на твореца също от толкова голямо значение, колкото и талатна му.

Фокси и на мен втория ми направи по силно впечатление.

ВЕСЕ имам молба към теб, кажи моля на каква база слагаш мазните сенки на КИко, на мен днес всичко ми беше в гънките след няколко часа.

# 397
Много хубави неща по последните страници!!
Ето и от мен синичко:

Скрит текст:

# 398
Момичета, днес видях, че скоро ми изтича срокът на годност на един от продуктите и се замислих по въпроса. Rolling Eyes Вие какво правите с гримовете с изтекъл срок, веднага ли ги хвърляте или ги ползвате и след това? Със срока след отваряне ли се съобразявате или с този на маркировката?   bouquet

Прахообразните продукти редовно ги пръскам със спирт (това от Жаки го знам   bouquet) и си ги ползвам и след срока на годност. Ако си променят консистенцията ги хвърлям. Червила и гланцове с изтекъл срок на годност не ползвам. А и те започват да миришат гадно, когато се развалят  Hug

# 399
heidy, аз следя най-стриктно спиралите за очи.Червилата и глосовете си променят аромата.Сенки, ако ми дразнят очите не ползвам дори да са в срок на годност.За пудри и ружове нямам притеснения. Peace

# 400
Благодаря ви за отговорите, момичета. Hug
Това със спирта наистина ми беше много полезно.  bouquet
Спиралите и аз ги хвърлям след 3 месеца.
Но за сенки, пудри и хайлайтъри ми е много жал като им наближи срока. Blush
Въпреки че като се съхраняват добре - на хладно и затворено, без слънце, мисля, че и доста повече могат да изкарат. Hug

# 401
Спиралите ги хвърлям когато свършат Simple Smile може да е след 6 месеца, може да е след 3 Simple Smile

# 402
  • в 1001-та нощ
на мен спиралите ми свършват за около 3 месеца, но аз ги ползвам всеки ден Simple Smile

# 403
  • София
- снимката е интернет Simple Smile

# 404
Аз съвсем импулсивно взех, че се включих в предизвикателството! Има ли и други? До кога е крайният срок?

Мен наскоро пак ме жегна лека грим еуфория и си накупих някои красоти, та започна да ми се експериметира с тях. Но нямам никакво време да снимам и показвам, днес си беше чиста случайност и реших да използвам за предизвикателството.

Общи условия

Активация на акаунт