Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 43

• 44 223
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • в 1001-та нощ
черната очна линия на NYX, но се поръчва

в София съм срещала добри отзиви за MUFE (в Сефора), но не съм я ползвала, за да имам лични наблюдения  Peace

# 421
И очните им линии и моливите са идеални, за съжаление нямат самоподострящсе.
http://make-upstudio.bg/11-ochna-linia-
За да ни е по лесно да ти помогнем напиши какви продукти си ползвала и не си останала доволна.

# 422
  • Sofia
   От високия клас съм ползвала очна и молив на Clinique, купени от безмитната на летището, но е възможно и да са били развалени, иначе нямам обяснение за лошото качество.  Thinking От по-достъпните марки - Bourjois, Maybelline, L'Oréal... Сега наистина ми се иска да пробвам нещо ново, за предпочитане от професионалните марки.  Peace

Hug   bouquet

# 423
Black Cat 13, не съм много по очните линии, та не мога да ти дам препоръка. Ползвам една течна черна на  NYX (не знам дали е същата, спомената от Алена, защото май имат два вида) и една твърда на Диор от палитра.

А колкото за моливите, и аз съм голям фен на автоматичните. Най-харесвам този на Шанел, а една идея под него, но на доста по-изгодна цена, е този на Ревлон.

И една снимка от мен, не е на грим, а на скромната ми колекция от четки. Нещо ме е обзела четкова вълна и се чудя само каква още ми трябва...  #Crazy Както до известно време нанасях всичко само с апликатори, сега се чудя как съм карала без четки!  ooooh! И искам още и още! Луда работа!

# 424
  • в 1001-та нощ
мек ли ти е молива на Шанел?

на мен ми идват по твърди, от колкото очаквах и се колебая за размяна, а много им се радвах и че са водоустойчиви особено  Blush

на NYX сега ще взема и кафявата очна линия  Blush

# 425
Нали говорим за тези моливи на Шанел?

На мен ми е достатъчно мек и ми се задържа една идея по-добре във водната линия от този на Ревлон. Относно мекота лично аз за себе си не откривам разлика между двата или Perversion на UD, примерно.

# 426
  • в 1001-та нощ
моите са нови, но може би трябва да ги подостря - моите са таупе и син  Blush

# 427
Очна линя - обожавам очната линия на МАС  Heart Eyes
Blacktrack
www.makeupalley.com - 2078 Reviews; 84% would buy again  Flutter

Имам и лилава очна линия, но тя не е хубава.

Молив - Powerpoint Eye Pensil на MAC  Mr. Green
Доста време се мъчих да го подостря с една гадна острилка, но след като смених острилката му станах голям фен и неуспешната ми покупка се превърна в супер успешна  Laughing
www.makeupalley.com -104 Reviews; 86% would buy again

Това са моите предложения за очна линия и молив. Очната линия не се рони и е черна, а моливът трябва да се подостря, но за мен това не е недостатък, стига човек да има острила  Laughing

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 01:03 от B & C

# 428
B & C, а с каква четка нанасяш очната на МАС?  Peace

# 429
B & C, а с каква четка нанасяш очната на МАС?  Peace
С наѝ различни - 210 на МАС, скосена на Essence, ползвам и една китаѝска

# 430
  • Sofia
   Момичета, благодаря на всички отзовали се, чудни сте!   bouquet

Може би трябваше и да вметна в предишния си post, че търся течна очна линия в шишенце с четчица, защото лично за мен е по-практична.  МАС дали имат такава, защото ми се иска да пробвам нещо на марката, досега не съм имала досег с нея. Виждам, че много хвалите NYX, но аз изобщо не съм запозната с тази козметика, бих я опитала, но не ми се разправя с доставки в момента.  Peace

# 431
Пробвала ли си такъв вид очна линия ? Преди време си бях купила такава и бях много доволна.
Скрит текст:

# 432
  Момичета, благодаря на всички отзовали се, чудни сте!   bouquet
   Може би трябваше и да вметна в предишния си post, че търся течна очна линия в шишенце с четчица, защото лично за мен е по-практична.  МАС дали имат такава, защото ми се иска да пробвам нещо на марката, досега не съм имала досег с нея. Виждам, че много хвалите NYX, но аз изобщо не съм запозната с тази козметика, бих я опитала, но не ми се разправя с доставки в момента.  Peace
Да на Мас Флуидин е най-добрата и за мен. Но няма четка, тя се купува отделно. Но си купи черната, другите разновидности не са толкова сполучливи.
 За моливи автоматични можеш да видиш Шанел е и моето мнение. Имат много високо качество.

# 433
  • Sofia
   Troy, такава не съм досега. Можеш ли да препоръчаш конкретна марка?  Rolling Eyes

densi, а, Шанел нямат ли и такава очна линия, каквато аз търся?  Hug

# 434
  • в 1001-та нощ
   Troy, такава не съм досега. Можеш ли да препоръчаш конкретна марка?  Rolling Eyes

...

аз има на Catrice и Peggy Sage, много трайно ми оцветяват клепача и няма махане с дни - така, че друга марка  Peace аз лично реших да не експериментирам с други марки, но чета, че момичета ги предпочитат, така, че сигурно има хубави, но не взимай на сляпо - изчакай препоръки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт