Есента дойде за ЯНУАРСКОТО дете (50)

• 66 718
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Привет момичета! Hug

Днес успях да наваксам с четенето на темата ни, че такава работа ме е налегнала, няма смогване. В 6,35 идвам на работа, не почивам на обед и до 17 часа. След това втора смяна със Сами докъм 22 -22,30 и съм адски изморена...
Пък и днес пораствам с още една годинка....сигурно вече и от това се изморявам така Mr. Green

Елч, Hug много съжалявам за лошите новини, но аз знам, че това, което искаш ще стане! Може да не е веднага, но ще се случи! Знам, че и ти вярваш в това и понеже си Стрелец, знаеш че няма как да не стане! Ще правиш сега каквото казват лекарите, и всичко ще си дойде точно когато трябва! Голямата разлика между децата никак не е лошо нещо, да знаеш! Прегръщам те много силно!

Аз много искам Сами да не загуби интерес към книжките. Преди четяхме толкова много, но сега с този таблет е направо ужас. Вечер заспива само с него, едвам му го взимам от ръцете, понякога заспива и с рев, затова, че съм го взела. Всяка вечер отделям време и за книги, но интереса му го няма, такъв какъвто беше преди. Сега със сигурност към подаръка за Коледа ще има и книжка - искам да избера нещо, което да го заинтригува.

Зън, много ми беше смешно и на мен това с якето. Simple Smile

Кака Рала, и при нас заспиването е мъчна работа. Аз също трябва да съм до него, и манията е таблета, без него не може.

Люба, браво на Лия за градината!

Сами спи с нощен памперс все още. Сега през зимата не смея да го махна, че ме е страх от студ.

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 13:04 от Emilly1212

# 586
Привет мацки,

Emilly   bouquet  bouquet  bouquet жива, здрава и мнооого щастлива.

благодаря за споделянето за яслата, аз се нервя, защото самата на 6 съм тръгнала на у-ще и си мисля, че ако Ема тръгне с набора си, ще е почти на 8  #Crazy, ха-ха абе кво съм се тръшнала и аз незнам?

Елч  Hug това завинаги звучи малко стресиращо.

за махането на нощния памперс аз ще чакам лятото, Ема си пишка по 100 пъти нощем, бях почнала по едно време да и го махам и първата нощ се събуди и искаше да ходим до тоалетна и сутринта си беше суха, обаче след това всяка нощ по минимум два пъти ставахме та се преобличахме и ми писна  Sad

за книжките четем и разказваме всяка вечер, вече  е наизустила една приказка с Франклин и дори рецитира, направо бях в шок първия път като почна да разказва  Shocked

за второ дете така ми се иска, обаче както сама си я гледам, хич не виждам как ще се навия, а и аз винаги съм мечтала за 3 деца, но вече се сбогувах с идеята   Sad

леле, улях се, а трябва да бачкам  Mr. Green

# 587
  • sofia
И аз се отказвам от махането на нощния памперс. Две нощи неспане, а тя си спи мокра и не усеща студ. Сутринта в 6.38 я събудих, за да я преоблека. Да ама повече не заспа.

# 588
  • sofia
Еми, бъди здрава, бъди обичана, бъди щастлива. Заслужаваш го!

# 589
Емили, честит празник! Бъди щастлива и най-вече здрава, за да се радваш на всичко останало!

# 590
Люба, споко, ще му дойде времето и на този нощен памперс. Не знам защо и от какво зависи - някои дечица от раз махат всичко, други махат лесно дневния и трудно нощния... Зоринка се раздели с дневния още на 1г.6м., а ето, че нощния го пълни още здраво. Явно не му е времето...  Rolling Eyes

# 591
  • София
Емили, честит рожден ден!   bouquet

Буби, дименторите са от лошите създания в Хари Потър, приличат на призраци, но са черни, също като якето ми  hahaha. Сега скрих подаръка на Ади в гардероба и съм сигурна, че няма да припари там Simple Smile.

Ади махна нощния заедно с дневния памперс, но откакто застудя понякога се напишква вечер, особено ако прекали с течностите.

# 592
Еми, честит рожден ден

# 593
Eмили, честит рожден ден! С пожелание за много сбъднати мечти   bouquet

И Дария е с нощен памперс. И тя като Зори спи с баща си и това забавя процеса. А имам многократни пелени за бебето, които държат мокро на дупето, но не пропускат. Сигурна съм, че ако спи с тях, ще започне да се усеща, но той не иска да ги слага, понеже вечер преди да заспи, тя пишка/ака 2-3 пъти и на него му е по-лесно с памперс гащи.

Емили, и ние бяхме така с таблета. Но откакто ми заля лаптопа съм забранила достъп до всякаква техника и книгите пак са на мода

Зън, опасен е този Бобо. Много се смях.
Мен навремето брат ми се опита да ме убеди, че има чудовище в раклата. Но не му се получи  Mr. Green

# 594
Ето ме и мен вече втори ден недоспала. Преди малко даже си забравих бебето в другата стая  Crazy Много съм зле.

Вчера ходихме на ортопед и да видим и ръчичката. Всичко ни е наред. Много съм щастлива.

Днес ходихме да забелят пишлето на Калоян. Милото само повтаря, че пипето го боли. Ама ще му мине.

Памперс нямаме отдавна. С нощния никога не съм имала проблем. Проблем беше дневния памперс докато спи, но откакто дойде есента и започна по-малко да пие вода, вече не се напикава.

Еми, честит рожден ден. Да си жива и здрава и весело изкарване на празника.

Момичета оставям ви, че главата започва да ме боли вече. Ще гледам утре да се включа по-подробно.

# 595
  • София
Емили, честити празник! Бъди много обичана, спокойна и обградена от хубави хора!  bouquet

Елч, Hug ще станат нещата, бъди сигурна!

И аз исках 3 деца. Дано до две ги докарам. Ама съм казала на ММ, че ако някой ден забогатеем много, на стари години почваме да осиновяваме българчета, китайчета, ромчета като Анджелина и Брад Laughing

Нощен памперс Ди не ползва откакто махна дневния, не е имало проблем. Даже много преди дневния да махна се будеше суха, но се инатеше с гърнето.

Емили, моето ежедневие е точно както ти го описваш: водене на градина, работа без обедна почивка, за да си тръгна по-рано, вечер си лягам с малката, щото я приспивам по 1-2 часа (изобщо не преувеличавам) и обикновено заспивам преди нея. Т.е нула лично време.
Старая се да гледам положително на ситуацията, но понякога това приспиване мнооого ме изнервя. Всеки път е придружено с безброй заплахи и ултиматуми, иначе ще си откара до полунощ. Накрая загасвам лампата и й казвам, че ако каже още една дума, ще я преместя в бебешката кошара. И тя все се чуди как да наруши забраната. Онзи ден мълча една минута и почна с комплименти, за да ме обезоръжи: "Мамо, ти си добра. И си хубава. И не си стара. И си любезна." Падам направо. Вчера й казах: "Да не почнеш сега да ме четкаш само и само да не ти се скарам." Тя помълча малко и премина на обяснения в любов: "Мамо, обичам те. Ти си чудесна." Simple Smile

# 596
  • в Надежда-та
Емили, бъди обичана и щастлива  bouquet
Нощния памперс го махнахме заедно с дневния, просто започна да се събужда и да си казва. Виж при брат му нощния го махнахме 1г след дневния (на 2.6г)и в началото се напикаваше ooooh!
За бройката на децата с ММ сме се разбрали, след 7г ще правим 3-то Mr. Green Тъкмо малко Мартин да порасне, аз да поработя.....
Още нещо щях да пиша, ама забравих какво Rolling Eyes

# 597
Емили Честит рожден ден! Здраве, любов и само положителни емоции!
И ние сме без нощен памперс. Само като беше болна и слагах, че ката кашляше и пикваше по малко.
План за деца не правя. Ако стане, стане. Иска ми се , но ..........

Да ви кажа какво искаше Вики да пишем в писмото до дядо Коледа. пиша аз какво подаръци иска детето и тя казва " нова майка. Аз  Shocked Защо мамо? Ами ти ми се караш като правя бели и не ми даваш бонбони много. Мисли Вики........ не му пиши за нова майка. Тя пък може да е по лаша, като на пепеляшка  Shocked Ужас направо. И това няма три. А след години  #2gunfire

# 598
Привет.

Елч , много неприятно   spoko

Емили честит празник - много здраве , късмет и сбъднати желания.

Мохита  Joy  hahaha и при нас е много подобен случая със приспиването - по сто пъти става да пие вода , да пишка........и изобщо опасна работа са.

Ние в началото на септември махнахме изцяло памперса - имаме пропуски , но ...Не сме на ясла - кашля - суха, упорита кашлица и май чак на 6 ти януари ще го пусна. На 18 ти им еколедното тържество и на двамата. Нати като го питам какво иска за коледа нищо не казва.
Книжки-  иска той да чете  Mr. Green и се сещате какво четене настава. Къса ги и съм ги прибрала. И каката имаше такъв период , после сама си поиска и спря да ме прекъсва докато и чета.

Дейзи, Буби,Амнезия Hug аз се чувствам ужасно напоследък като не съм си доспала.

Болничките оздравяха ли?

Аз не пиша , но като седна .... Laughing

# 599
емили, как изкара рождения ден?
мен сега ме тресе треската за рд на мм, който е след една седмица. в тази връзка - буби, вие как ще празнувате първата годинка на митачето?
мм не може да реши колко точно приятели да събере. не е лесно да си комуникативен стрелец, вечно имаш проблеми с бройката приятели за купон Laughing Laughing Laughing

момичета, благодаря ви за окуражаването! и за милите думи за голямата разлика и т.н.
зън, дълго ще си мисля за това как бобо чете приказки на малката красавица Sunglasses

амнезия, дръж се! нали знаеш, че ще става по-лесно! Hug

мохита, и ние го водим често този диалог с мм. ако забогатеем ще имаме 4 деца. сега сме решили, ако нещо се обърка и не успеем да имаме още едно детенце да си осиновим, но това е за малко по-напред във времето де. живи и здрави да сме само!
а ди винаги ме е изумявала с начина, по който се изразява. много ме кефи Simple Smile и не си стара, вика  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

на мен дара онзи ден ми вика "мамо, много те обичам! ти си ми любимата мама...готина мама!" и на мен понеже ми стана смешно и я питам "каква мама?" а тя отговаря "якаааа..." Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ви, завидях ти, че имаш 7 години Wink

бебо, и вики ми е от любимките по изразяване Simple Smile и много добре си разсъждава детето. по-добре си е нейната мама, че не се знае другата каква ще е Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт