Днес успях да наваксам с четенето на темата ни, че такава работа ме е налегнала, няма смогване. В 6,35 идвам на работа, не почивам на обед и до 17 часа. След това втора смяна със Сами докъм 22 -22,30 и съм адски изморена...
Пък и днес пораствам с още една годинка....сигурно вече и от това се изморявам така

Елч,
много съжалявам за лошите новини, но аз знам, че това, което искаш ще стане! Може да не е веднага, но ще се случи! Знам, че и ти вярваш в това и понеже си Стрелец, знаеш че няма как да не стане! Ще правиш сега каквото казват лекарите, и всичко ще си дойде точно когато трябва! Голямата разлика между децата никак не е лошо нещо, да знаеш! Прегръщам те много силно!Аз много искам Сами да не загуби интерес към книжките. Преди четяхме толкова много, но сега с този таблет е направо ужас. Вечер заспива само с него, едвам му го взимам от ръцете, понякога заспива и с рев, затова, че съм го взела. Всяка вечер отделям време и за книги, но интереса му го няма, такъв какъвто беше преди. Сега със сигурност към подаръка за Коледа ще има и книжка - искам да избера нещо, което да го заинтригува.
Зън, много ми беше смешно и на мен това с якето.

Кака Рала, и при нас заспиването е мъчна работа. Аз също трябва да съм до него, и манията е таблета, без него не може.
Люба, браво на Лия за градината!
Сами спи с нощен памперс все още. Сега през зимата не смея да го махна, че ме е страх от студ.
, ха-ха абе кво съм се тръшнала и аз незнам?
. Сега скрих подаръка на Ади в гардероба и съм сигурна, че няма да припари там
Много съм зле.