Мрм
за работодателя - дано измисли нещо. Аз съм на същия хал с моите кекави щураци , та ще видим и аз как и къде ще тръгвам на работа.
стискам палци за успеша реализация. Истина е обаче, че работодателите не обичат отсъстващи майки, което е гадно.
дано Лия да си ходи с желание на ясла и да е здравичка.
Ама то си е голяма дете де 99 см и 16,5кг. вообще не прилича на 2години и 8 месеца. вСЕКИ МЕ ПИТА ЗАЩО НЕ ГО ДАДОХТЕ НА ГРАДИНА? Е как , като не я искат. Нашата ясла все още е в ремонт и я водим на другия край на града/ е то колко е Търговище/. Ама като си свикнал да ти е до блока и .............. 30-40 минути пеша с Вики не ме устройват , особено като почвам от 7,30 с първи час, но........... 
всичко ще бъде наред

И ние в кюпа. Ние не сме се оправили де. Кашлицата на двамата пак се засили и вчера минахме на АБ. Този е от друга група, дано помогне. Много ме е яд, че Петър пак трябва да го спрем от яслата, защото ходи с такова желание миличкия.
.Тя щом е със същите госпожи и същите дечица , ще се пазари един два дена и ще види че нищо не е променено, нещата ще си дойдат на мястото.
А за коремчето и нашата кака имаше такъв период , ходихме и ние на гастро , но не помня честно казано какво беше. Успех - дано не е нищо сериозно.
А за това сравнение не знам как може да се направи , но за съжаление всеки си гони интереса, та много място за разбиране май не остава .
оздравявайте бързичко , той ще си отиде пак със желание - явно си му харесва.
Щъпурка си щурчо без проблеми , е не му е комфортно , но даже се опитва и да си подтичква.
.

Бързо доизлекуване!!! 
Драсни един ред ако можеш 
И понеже аз разчитам на свекърите за гледането,ще ти кажа,ако това ще те успокои,че пак не се отчита!!!
И понеже вече съм разбрала,че не се оценява висенето ми на работа,затова си ползвам всичко - и болнични, и отпуски и т.н. А да не говорим,че угодия няма и от друга гледна точка - ако не изляза болнични зад гърба ми се говори - "Гледай,детето й болно, как сърце й дава да го остави и да ходи на работа". Ако изляза болнични - "Е,пак ли?!"

Лека вечер момичета и бързо оздравяване на всички болничета

Аз така се заинатих за цигарите - и от 2009г съм непушач и се чувствам прекрасно. Скоро и ти ще бъдеш удовлетворена от резултата , убедена съм .
дано по-бързо се оправят и приберат в къщи.