Какче, лека и безпроблемна бременност ти желая и едно усмихнато разова вързопче на финала

Много хубава новина ни подари предпразнично! Радвам се за вас, сигурна съм, че каквото и да е бебчето много ще му се радвате и обичате, а също и бате Вики!
Бъдете здрави, всичко друго ще е супер! 
Как сте, как са децата?
Дано минават по-бързо!
За неслушането - и аз повишавам тон понякога, макар и рядко, но после ми става криво, защото аз мразя да се вика и като цяло съм много спокойна натура, обаче факт, че често децата не чуват спокойните забележки.

Рядко изпада в умиление и ми целува корема, но повечето пъти е настроен отрицателно към него. Явно го е шубе милото, какво ще се случи, когато бебето се появи, но поне се надявам драмите да отминат бързо!
По принцип четох, че най-неприятно било до 5-тия ден, но явно при вас минава тежичко... Иначе за къпането и аз четох и за двете теории и на двете школи, но взех решение да не го къпя една седмица, то и без това не го къпя много често, та не ми беше трудно да го реша!
Отлично се маха със Саво! 
Само се притеснява милият. Аз поне на нашата кака нищо не говорех и нямах проблем после. Тя и без това не го броеше за човек, докато не пролази.
) В такива случаи му казвам, че ако не го пусне, когато той иска да му пусна детско, няма да го направя. В повечето случаи този номер минава.
Най-неприятното ми е, когато ми казва какво иска да направя за ядене, правим го заедно и после отказва дори да го опита.
Лека и безпроблемна бременност!
ЧЕСТИТ 1-ви РОЖДЕН ДЕН на порасналото ви момченце!