Есента дойде за ЯНУАРСКОТО дете (50)

• 66 717
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, от сърце ви благодаря за прекрасните пожелания! Много пъти съм казвала - страхотни сте всички, и сте ми много скъпи и мили!  Heart Eyes

Елч, имах много хубав ден като цяло вчера. Вечерта си го изкарахме по семейному, защото за съжаление моите близки приятели са в различни посоки. Но получих много и приятни поздравления, изненади от близките хора, а Марина какво пожелание ми беше написала - направо ме разплака от умиление.

Изумявам се от това, как се изказват и мислят децата . Невероятни са - толкова са малки, а умни и интересни, по начина, по който се изразяват. Искрено се забавлявам като чета какви неща казват...прекрасни са всички деца! Heart Eyes

амнезия, радвам се за добрите новини от ортопеда!

# 601
Емили, честит рожден ден, мила! Бъди жива и здрава и много обичана!   bouquet

# 602
Благодаря ти, адис! Hug

Ети, ЧЕСТИТ 3 -ти РОЖДЕН ДЕН на Ива! Пожелавам й здраве, весело и щастливо детство, много да ви слуша и радва!

Днес е леко некомфортно да сме на работа... Wink

Момичета, децата ви играят ли си със строители?

# 603
  • София
Емили, много благодаря!

Момичета, да ви почерпя за трите прекрасни години, които изминаха! През тях осъзнах какво е да си истински щастлив и щивотът да е пълен!! Пожелавам ви малките ви съкровища да са здрави, а вие много да им се радвате!

# 604
  • София
Да ви е жива, здрава и много усмихната малката сладурана!

Емили, ЧРД с леко закъснение и на теб - нмого здраве и щастие ти пожелавам!

# 605
Честит 3 ти рожден ден на сладката Ива! Да е много здрава, палава и да радва мама и тати!

# 606
Честит рожден ден, Ива! Расти здрава, умна и с късмет    bouquet

Чак не мога да повярвам колко бързо минаха тези години

# 607
  • В две тъмни очички
Здравейте, мами,

Да се включа и аз преди да ме изгоните от групата  Blush

Покрай нас...време никакво. Започнах много, много да се изморявам от това, ама дето се вика...само 1 година още  Mr. Green Денем плътно на лекции, нощем плътно бачкане. От време на време останалото ....

Влади е добре, в период ала "Да побъркаме мама". От вчера се опитва да се разболее, ама няма как да е другояче при положение, че от 28 са само 13 читави в групата , всичко останало се е изпотръшкало. Започна да прокашля, та с някакви илачи я тормозя сега. Странното е, че явно и на мен е донесла нещо, щото 3-4 дни вече се опитвам да кашлям, боли ме гърло и т.н. Ама, ще мине.

Елч, сега се загледах в резултатите ти (лентичката). Безкрайно съм горда с теб, мила моя! Направо като си представя -15!!! Това е МНОГО! БРАВО! А за Хашимотото не се тормози. ЩЕ се наредят нещата, дори и да се наложи цял живот да пиеш лекарства. Ей го на , всеки за нещо пие. Кой за кръвно, кой за яйчници, кой за друго.... Хапчетата да са ти дерта! Само нека се наредят нещата с бебеправенето, пък с другото се свиква.

Емили, мила, честит празник на патерици! Да си жива и здрава и винаги толкова прекрасна   bouquet

Ети, честит рожден ден на малката-пораснала Ивка! Нека да расте винаги толкова усмихнато и палаво хлапе!   bouquet

Говорите за рождени дни....аз да се оплача - Влади иска торта ЗМИЯ, при това ЗЕЛЕНА?!?!?! Как ще го осигуря това - не знам, ама няма смяна на желанието. Категорична е!

Не пиша, не пиша, ама като почнааааааааааа.... Mr. Green
Ей, да знаете, че ви следя почти всеки ден, но не ми остават минутки за писане и обстойно четене. Прехвърлям на две на три основното.
Болните да оздравяват, а здравичките - да не се разболяват!

Прегръдки на всички

# 608
ей, бубенце, радвам се, че се появи! така се бях затъжила за теб!
аз откакто си казала за зелената змия гледам за дизайни. не знам защо й се плашиш на тази торта. според мен няма да е трудна за изпълнение.

а за 15-те кг. не си представяй, че съм слаба сега. още съм си торте Laughing Laughing Laughing и до -16 ги бях докарала, ама пуст декември... Embarassed все пак си внимавам де. а и с последните здравословни развития получих още поне месец за диета, дано да понапредна още Sunglasses

иначе и дара е болна. тази нощ почти не сме спали. цяла нощ мерена на температури, пъшкане и преследване из леглото. а си посмял да се завъртиш и се чува шепот "мамо, гуиш" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 609
mrm, Бубе, благодаря ви мили момичета! Heart Eyes

Бубенце, радвам се, че писа, домъчняло ми беше и на мен! Hug

То и ние всички покашляме, болят ни гърла, ама дано да няма нещо сериозно.

Елч, прегръдки за сладурка Дара, бързо да се оправя! Hug

# 610
  • София
Привет,

Диана пък е с варицела, снощи й изби обривът. Най-големият майтап е, че майка ми не помни да съм я карала Shocked
Още не мога да събера смелост да се обадя в работата, че пак ще отсъствам Confused

Приятно изкарване на всички на коледния купон. Ди тази година очевидно няма да види Дядо Коледа, щото и в градината ще изтърве тържеството. Здраве да е.

Бубе, как така учиш и работиш вечер? Ужасно ми звучи. Кой гледа Влади? Успех ти желая.
Ти ли ще правиш тортата змия? Защото в каталози на сладкарници съм виждала със сигурност, даже в "Пчела" наскоро бяха направили една за рожденик. Иначе не се учудвам - Диана е луда по зелени и грозни животни - гущери, динозаври, жаби. И тя би се изкефила на торта змия.

Някой питаше за строители - малката много ги харесва. И аз също. Развиват различни умения, а не са пасивна играчка - в смисъл тя прави някакви неща, а детето само я гледа и й се радва.

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 16:52 от Мohita

# 611
  • В две тъмни очички
ех, момичета  Heart Eyes

Днес успях да навия Влади за една друга торта, сега само трябва да намеря кой да ми я направи. За змията също намерих вариант - ще направя салам-торта (сладък салам му викат тук) и ще го извия като змия, а когато се втвърди ще го облека в различни разноцветни ленти фондан. Остава само да намеря такъв, щото нямам намерение да го правя сама.
Елч, дай предложения за дизайни , моля те. Макар че не мисля, че бих се наела и рискувала аз да правя тортата на Влади.

Ето, за това успях да я убедя, щото много ми хареса на мен  Blush

А това ми даде идеята за салам-торта с фондан:

Мохита, това е положението. До към 5-6-7 някъде, според дните съм на лекции и обикновено се прибирам около 7-8 часа. Виждам дребното за час-два, оправям я да ляга и след това започвам да работя. За сега свеки помага, пък занапред ще видим....

# 612
  • Пазарджик
Привет и то мен  Hug
Нещо напоследък хич не ми остава време да се разписвам,но не изпускам и ред от написаното  Grinning
Нещо се опитвам да се разболявам  Sad

Ети честит рожден ден мила,желая ти много здраве и усмивки!

# 613
Ети, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Най-сърдечни пожелания за здраве, много семейно щастие, любов и сбъднати мечти!   Hug

Честит Имен Ден на всички, носещи прекрасните имена Даниел, Даниела! Heart Eyes

Тути, дръж се, дано да не се разболяваш! Hug

Мохита, дано бързо и леко мине варицелата при Ди. Аз питах за строителите - благодаря, че отговори.

Как мина коледното парти? Разказвайте...

Елч, как е Дара?

# 614
  • sofia
Ети  Heart Eyes
Аз пропуснах партито, защото Лия беше болна. Момичетата казват, че са изкарали страхотно, но аз чакам снимки. Има и новини, но който иска да си каже!(не можах, мълча от.....месец-два)
Естествено не са организирали парти за възрастни. Как само ви изпуснах!

Общи условия

Активация на акаунт