Long live the King! STEPHEN KING ! - Кралска 10 част

• 49 342
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Ейй, уникална е корицата на ММ Simple Smile Дано издателите я купят

# 526
  • София
Ако издадат с такава корица, В която да вали дъжд, ще е най-якото нещо под слънцето!

# 527
  • Пловдив
А ако издадат такава корица, на която То излиза от шахтата, държейки реещо се балонче, за да се усмихне...  Whistling

Mr. Green

Това с дъжда е много сладко, много добре са го направили, Кинг си го заслужава  Heart Eyes

# 528
Кога да я очакваме?

Супер е корицата.

# 529
  • Пловдив
пишеше, че юни излиза в САЩ... тогава се надявам да имаме поне Доктор Слийп в България...  Rolling Eyes

# 530
Здравейте Simple Smile Съвсем нова съм във форума и също толкова нова по отношение на Стивън Кинг. След много дълго чудене (и престрашаване) наскоро грабнах "Гробище за домашни любимци" и я изчетох на един дъх... Уникално въздействие! И въпреки че още докато я четях, си мислех, че това е последното нещо, което чета от Кинг... сега се хващам, че обмислям коя да бъде следващата ми негова книга. Почти наркотично е.

Какво мислите - със "Сиянието", "Мъртвата зона" или "Дългата разходка" да продължа?

# 531
  • Пловдив
Дългата разходка  Peace

Или Сияние, за да си подготвена, когато излезне продължението Доктор Сън  Flutter

Като се замисля, Мъртвата зона също не е никак лоша...  Май не ти помогнах много...  Blush Каквото и да хванеш, няма да сбъркаш  Hug

# 532
  • София
bagirrra, добре дошла  Hug !

От трите книги, които си посочила, бих препоръчала твърдо "Дългата разходка". Ако обичаш антиутопии много ще ти хареса. Няма нищо общо с "Гробище за домашни любимци".
"Сиянието" е също добър избор.
"Мъртвата зона" на мен лично ми е скучновата и след "Гробището" няма да ти хареса.

Ще се радвам да се виждаме в темичката често.

# 533
пишеше, че юни излиза в САЩ... тогава се надявам да имаме поне Доктор Слийп в България...  Rolling Eyes

Защо така бавно стават нещата в България?
Тук "Доктор Слийп" от няколко месеца се продава с 40% отстъпка.
Ако някой е много на зор, да си каже- веднага ще му пратя една. Grinning

Вчера отворих папката с книги на Кинг на четеца, чудех се, чудех се и пак я затворих.
Чете ми се нещо от него, а не можах да се спра на нищо Rolling Eyes
Ще опитам пак след няколко дни.

# 534
Че що да бързат?  Twisted Evil

Тъй, аз поприключвам с първото То, после второто. Чета избирателно, разбира се.  Laughing

# 535
  • София

Става въпрос за издание на български език.
Книгата е доста обемиста, доколкото знам. Докато се преведе, редактира, напечата и излезне ще мине време - няма как да стане от днес за утре.

# 536

Благодаря.

Хааа, Пуц, не удържа ли? Аз пък, патката, забравила съм как свършва първа част и почнах да чета от момента в който Бев бяга от съпруга си. И чета ли, чета и по едно време се усещам, че много ми е прясно и познато и съм го чела лятото това, когато препрочитах 1 част.

Ей, на мен вече и гинкото няма да ми е от полза да знаете.

Иначе това е книгата на книгите, ей!

# 537

Става въпрос за издание на български език.
Книгата е доста обемиста, доколкото знам. Докато се преведе, редактира, напечата и излезне ще мине време - няма как да стане от днес за утре.

Тъй, тъй. А и за истинско качество и на превод и на корекция се чака. Аз поне съм склонна.  Mr. Green Много се дразня на претупани и окепазени книги и предпочитам да се забави, но всички участващи в процеса на издаването да са имали достатъчно време, за да се справят не просто добре, а прекрасно.

Аз да си кажа, че съм ужасно изморена и не чета. И сега ми е подтиснато. Laughing
Ще взема и аз да купя гинко билоба, че да живна. Книгите се трупаааат все пак.

По въпроса за "Сиянието", "Мъртвата зона" или "Дългата разходка" -  и трите.
Поздрави, банда!  Hug

# 538

http://www.pleiadbooks.com/books/13-/108-

Ето окончателната корица на сборника ("Skeleton Crew" = "Маймуната" + "Мъглата"). Излиза на 28 февруари и цената е 23 лв.

# 539
Ебаси. Грозната. Корица.

Общи условия

Активация на акаунт