Long live the King! STEPHEN KING ! - Кралска 10 част

• 49 310
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
# 556
  • София
 hahaha
Искаш ли балонче?  Twisted Evil

# 557
Сам, шта бъхтя. Пак влязох в омагьосания кръг, сега дочитам Доктора, след Талисманът, и после НЯМА да подхващам друг Кинг. Казах!  Crossing Arms

Отвратителна е тая корица, какво е това създание?  Tired

# 558
Здравейте! Извинявам се за нахълтването в темата, но съвсем наскоро прочетох 22/11/63,  първата  книга, която чета на Кинг и останах  много приятно изненадана от нея и реших да го споделя. Винаги съм отбягвала автора и започнах книгата с идеята,  че е възможно да не я дочета  Embarassed Имам желанието да прочета още нещо от Кинг. Сега съм в чудене дали да не започна "Зеления път", независимо от това, че съм гледала филма. Ще прегледам темата за препоръки и на други книги, като за "начинаещ любител" Embarassed на Кинг. Е, споделих  и желая на всички приятни почивни дни!  bouquet

# 559
  • София
igli4kata, препоръчвам ти да прочетеш "Джойленд". Прекрасна книга! Мисля, че ще ти е по-интересна тя, щом си гледала филма "Зеления път".

# 560
igli4kata, не пречи това, че си гледала филма, започвай я, няма да се разочароваш.  Simple Smile

# 561
Сам, шта бъхтя. Пак влязох в омагьосания кръг, сега дочитам Доктора, след Талисманът, и после НЯМА да подхващам друг Кинг. Казах!  Crossing Arms

Що аз  Rolling Eyes Какво направих?

Ха, какъв кеф е да четеш ТО, като си го позабравил ей, направо си е ...ъм, нямам да казвам думата.

# 562
  • София
И на мен много ми се иска да препрочета ТО и "Тъмната кула"  Heart Eyes .
Но едва ли ще стане тази година, че много нови заглавия ме чакат.

# 563
И на мен много ми се иска да препрочета ТО и "Тъмната кула"  Heart Eyes .

На мен също ми се ще да препрочета"То". Чела съм книгата преди 12-13 години някъде. Като цяло я помня, но не и в детайли. Ейй голям страх брах докато я четях, голям..Спирах, затварях книгата, изчаквах да мине малко време и хайде пак ..

# 564

Що аз  Rolling Eyes Какво направих?

Ха, какъв кеф е да четеш ТО, като си го позабравил ей, направо си е ...ъм, нямам да казвам думата.

Ми ти почна да приказваш за То. Кеф е голям, сигурно.  Grinning

# 565
# 566
Попадна ми една книга на Кинг -
"Есента на грехопадението. Трупът".
Не я намирам в електронен вариант...

Някой чел ли я е... струва ли си да я сканирам...

# 567
  • София

Това е просто третата новела от "Особени сезони", не  е отделна книга. Пролет е за Шоушенк, лято - за момчето, което открива, че съседът му е нацист. Зимата не си спомням за какво беше.

# 568

Това е просто третата новела от "Особени сезони", не  е отделна книга. Пролет е за Шоушенк, лято - за момчето, което открива, че съседът му е нацист. Зимата не си спомням за какво беше.

Това ли имаш предвид: http://chitanka.info/book/111-osobeni-sezoni
Защото не я намирам там...

# 569
  • София
ventcis, точно това е. Третото отгоре надолу в съдържанието.

Общи условия

Активация на акаунт