Long live the King! STEPHEN KING ! - Кралска 10 част

• 49 312
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Зимата беше "Начин на дишане".

# 571
ventcis, точно това е. Третото отгоре надолу в съдържанието.

Мдаа... моята се оказа друго издание...
С различно заглавие и друг преводач - Огнян Андреев.

# 572
igli4kata, не пречи това, че си гледала филма, започвай я, няма да се разочароваш.  Simple Smile
igli4kata, препоръчвам ти да прочетеш "Джойленд". Прекрасна книга! Мисля, че ще ти е по-интересна тя, щом си гледала филма "Зеления път".

.♥.Петя.♥. и Пуцбърг, благодаря ви от сърце за препоръките! Всъщност започнах "Дългата разходка", но все още съм съвсем в началото, за да мога да дам каквото и да е мнение."Зеленият път" съм го приготвила за по-късен етап, а "Джойленд" определено ще го отбележа в списъка си със следващи заглавия. Приятни почивни дни!

# 573
igli4kata, като така и така са се заприказвали за "Особените сезони", прочети ги и тях. Много са хубави.

# 574
Здравейте! Чета Стивън Кинг от 1 година и половина последно прочетох ,,Гробище за домашни любимци'' и съм така #Crazy Хареса ми! искам да попитам за мненията ви за ,,То'' и сборника ,,Мъглата'' който смятам да прочета скоро а и  също за ,,Капан за сънища''.

# 575
Здравейте! Чета Стивън Кинг от 1 година и половина последно прочетох ,,Гробище за домашни любимци'' и съм така #Crazy Хареса ми! искам да попитам за мненията ви за ,,То'' и сборника ,,Мъглата'' който смятам да прочета скоро а и  също за ,,Капан за сънища''.

За ТО няма какво да питаш - това е книгата на книгите.

Няколко поста преди твоя е обсъждана Мъглата -  много е добра новелата.

И Капана за сънища също. По-добре попитай какво да не четеш, а не какво да четеш на Кинг Simple Smile

# 576
Здравейте! Чета Стивън Кинг от 1 година и половина последно прочетох ,,Гробище за домашни любимци'' и съм така #Crazy Хареса ми! искам да попитам за мненията ви за ,,То'' и сборника ,,Мъглата'' който смятам да прочета скоро а и  също за ,,Капан за сънища''.

"То" е велика книга,на мен ми е на едно от първите места. Единствените книги на Кинг които не бих прочела отново са "Огън",""Колорадеца" и "Гняв",всичко друго страшно ми харесва.

# 577
И аз така за Огън, Гняв засега не съм чела, Колорадецът много си я харесвам. Grinning

# 578
И аз така за Огън, Гняв засега не съм чела, Колорадецът много си я харесвам. Grinning
"Гняв" ме разгневи много,после дълго я мислих. Не мога да оправдая убийството на хора по никакъв начин. Буквичките ми излязоха,изоставям форума и отивам при зомбитата. newsm03

# 579
 Grinning Бягай, после мини да се обадиш, че дишаш.

Ааа, за убийството зависи, мисля, някои кингови герои така си го заслужават, че да ти иде да виеш.  hahaha

# 580
Grinning Бягай, после мини да се обадиш, че дишаш.

Ааа, за убийството зависи, мисля, някои кингови герои така си го заслужават, че да ти иде да виеш.  hahaha
Скрит текст:
Момче с проблеми което решава,че може да му олекне като застреля няколко учителя,да манипулира съучениците си  и да изкарва наяве техния гняв, тяхната болка. Поставят се много проблеми в книгата,родители-деца,сексуални премеждия и други,но на мен ми идваше да го хвана тоя келеш и да му извия врата.Без да предполагам,че ще стане дума за тази книга снощи си свалих два филма на тази тема" We Need to Talk About Kevin",раждаш ли се психопат или ставаш такъв и "Beautiful Boy" как се справят с мъката родителите на момче извършило масово убийство в колеж.

# 581
Гледах го Кевин. Комплексни са нещата, за жалост, да и винаги страдат и невинни хора.
Скрит текст:
Виж и Hello, Herman, ако не си вече, хем е с Норман, но като цяло е адски слаб филм, чак да се ядосаш.

# 582
Гледах го Кевин. Комплексни са нещата, за жалост, да и винаги страдат и невинни хора.
Скрит текст:
Виж и Hello, Herman, ако не си вече, хем е с Норман, но като цяло е адски слаб филм, чак да се ядосаш.
Скрит текст:
Търся го отдавна,но не мога да го намеря със субтитри,не знам английски за жалост. Норман ли не е добър или сценария е кофти?

# 583
Аз пък много харесвам "Гняв". И за секунда не съм си помислила да оправдавам главния герой, въпреки че му съчувствах на едно-две места

# 584
Аз пък много харесвам "Гняв". И за секунда не съм си помислила да оправдавам главния герой, въпреки че му съчувствах на едно-две места

На мен не ми е от любимите, но ми беше интересна, докато я четох.

Общи условия

Активация на акаунт