Long live the King! STEPHEN KING ! - Кралска 10 част

• 49 287
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Аз не се сетих.

# 601
И на мен ми трябваше бая време, но в един момент се натрапи, някак си. О, не, тъкмо бях излязла от кинговия омагьосан кръг.  ooooh!

# 602
Сам, аз пък даже си мислех да перифразим въпроса на "Някой да не се сети за Ланголиерите?"  hahaha

И аз не се сетих за Ланголиерите, но се сетих за Lost  Simple Smile

# 603
И мъж ми се сети за Lost, аз само за едни прости извънземни.  ooooh!

# 604
Дочетох "Дългата разходка", но честно казано ми беше доста по-натоварваща, отколкото очаквах.  Sad

# 605
В момента чета биографията на Ст. Кинг. Написана е леко и приятно, въпреки депресиращото му и бедно детство, той е успял да изгради себе си. Става ми все по- близък и започвам да го харесвам още повече. Има една много смешна реплика на майка му, относно това, че Кинг все се опитвал да се хареса на всички- "Ако беше момиче, щеше да си постоянно бременна."  Simple Smile

Паралелно с тази, чета и Мъглата. Още съм съвсем в началото, но не ме изоставя тягосното усещане за драмата, която предстой. Гледела съм много отдавна филма, до тук се припокриват, но някъде четох че края не е същия. Дано!

# 606
Дочетох "Дългата разходка", но честно казано ми беше доста по-натоварваща, отколкото очаквах.  Sad
Много е натоварваща, но пък на мен ми е много любима и толкова време вече не съм я забравила, а сега като заговорихте за "Мъглата" се усетих, че от нея грам нищичко не си спомням. Ще я преговоря в най-скоро време.

# 607
Паралелно с тази, чета и Мъглата. Още съм съвсем в началото, но не ме изоставя тягосното усещане за драмата, която предстой. Гледела съм много отдавна филма, до тук се припокриват, но някъде четох че края не е същия. Дано!

Определено не е.  Grinning

# 608
  • Den Haag
Започвам "Гняв" Simple Smile

# 609
  • София
Попаднаха ми случайно няколко книги на Кинг, които се продават. Състоянието им е запазено.
Ако някой проявява интерес, да ми пише на ЛС за подробности.
Ето книгите:

Град Отчаяние - 1999 - Плеяда
Всичко е съдбовно - 2002 - Плеяда
То - първа книга - 1992 - Плеяда
Тъмната половина - 1992 - Плеяда
Сияние - 1992 - Народна култура
Кери - Плеяда

# 610
 Аз пък реших да прелистя само малко "Долорес "... и се оказа, че направо си я чета.....

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 13:02 от igli4kata

# 611
Аз пък реших да прелистя само малко "Долорес "... и се оказа, че направо си я чета.....

Много обичам тази книга.

# 612

Много обичам тази книга.

И аз  Heart Eyes

# 613
Това ще е сл. ми книга:

Sunglasses

# 614

Общи условия

Активация на акаунт