Long live the King! STEPHEN KING ! - Кралска 10 част

• 49 095
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте Grinning
Минавам само, за да ви покажа на какъв нов конкурс попаднах:

КОНКУРС „ВДЪХНОВЕНИ ОТ КРАЛЯ”

Списание „Дракус” и издателство „Гаяна” обявяват конкурс „ВДЪХНОВЕНИ ОТ КРАЛЯ” – за разказ вдъхновен от Стивън Кинг.
Обем – до 6666 думи, като задължително изискване е към тях да добавите в свободен текст, до една страница, по какъв начин сте били вдъхновени (произведение, герой и т.н.). Всеки автор може да участва с по един разказ. Файловете: шрифт Times New Roman, големина 12, формат .doc e-mail: dracus@abv.bg до 21.09.2014 г., когато е рожденият ден на Краля.
Специално за конкурса, освен екипът на „Дракус”, в журито са поканени да участват:
Адриан Лазаровски Бранимир Събев Сибин Майналовски
Отличените разкази ще бъдат издадени в самостоятелен сборник до края на годината. Авторите, чиито произведения са включени в сборника, ще получат авторски екземпляри от него.
http://smebp.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81-%D0%B … %8A%D0%BD-%D0%BA/

Ако има писатели, да не се замислят Peace После ще четем творбите..

# 616
  • гр.Варна
Започнах да чета "Безсъние",попадна ми в една библиотека. Peace

# 617
  • София
Леле, срам не срам, ще ви питам ...
Коя е кървясалата девойка дето е седнала до Пениуайз?  Embarassed

Ланголиерите не съм чела  Embarassed

# 618
  • София
Леле, срам не срам, ще ви питам ...
Коя е кървясалата девойка дето е седнала до Пениуайз?  Embarassed
Кери е девойката.
Отдавна не съм чела нищо стойностно. Карам само на леки и неангажиращи кримки, че нямам време за четене.  Tired

# 619
  • София
Отдавна не съм чела нищо стойностно.

Препоръчвам "Покани ме да вляза" на Линдквист.

Вив да се поправи с "Ланголиерите"  Naughty  Hug !

# 620
Аз филма така и не мога да се наканя да го изгледам. Въобще рядко ми се случва филм да оправдае очакванията след прекрасните книги по които е създаден.

# 621
  • София
Да се поправя Кали, ама хората откриха самолета  Laughing
Кери ...  ooooh! а аз се чудя защо не я познах ... Joy
Хич не ми е любимка, явно затова!

# 622
Изгубил съм си копието на "Понякога те се завръщат". Sad Ако някой е готов да размени своето за друга книга, нека ми пише ЛС!

# 623
Аз филма така и не мога да се наканя да го изгледам. Въобще рядко ми се случва филм да оправдае очакванията след прекрасните книги по които е създаден.

"Покани ме да вляза" ли? Хубав е, шведският. Не колкото книгата, но то е невъзможно.  Grinning

# 624
  • София
Толкова ми хареса книгата "Покани ме да вляза" !!!
Тези дни съм решила да изгледам филма. Обичам така да правя - изчитам нещо и след 2-3 дена филма.

# 625
Много е хубава, да. И другата му е хубава, "Когато мъртвите се събудят". Нали се събуждаха, не се връщаха?  newsm78 (толкова да ме мързи да стана да погледна...)

# 626
  • София
"Пробудят" е мисля точната дума.
Нея не съм я чела, но предстои  Grinning .

# 627
Много е хубава, да. И другата му е хубава, "Когато мъртвите се събудят". Нали се събуждаха, не се връщаха?  newsm78 (толкова да ме мързи да стана да погледна...)

Не харесах "Покани ме да вляза" ,за другата доста се чудя дали да я чета.

# 628
"Пробудят" е мисля точната дума.
Нея не съм я чела, но предстои  Grinning .

Е как може да съм толкова зле!  ooooh! А два пъти я изчетох.  hahaha

Меган, сигурно и тя няма да ти хареса, ако първата не ти е харесала. Разбира се, зависи защо не ти е харесала, де.

# 629

Меган, сигурно и тя няма да ти хареса, ако първата не ти е харесала. Разбира се, зависи защо не ти е харесала, де.
Трудно ми вървеше,стилът не ми хареса,а и  историята не ме грабна. Ще видя в библиотеката ако я намеря или за четеца ако я има в ел. вариант мога и да се пробвам. Затова толкова обичам Кинг, никога не ме е разочаровал ,е с много малки изключения.

Общи условия

Активация на акаунт