Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да ми препоръчате някои интересни книги, подобни на „Делириум“?
Може ли да получа информация за книгата „Делириум“ и дали е подходяща за 12-годишно дете?
Кои са някои подходящи книги за тийнейджърки, които обичат фентъзи и романтика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да ми препоръчате някои интересни книги, подобни на „Делириум“?
Ето няколко препоръчани книги от същия жанр като "Делириум": "Здрач", "Подменената", "Тайният кръг", "Дневниците на вампира", "Академия за вампири", "Моят Свети Валентин", „Момичетата на зодиака“, „Белия жираф“, „Съдбата на слона“, „Последният леопард“, „Песента на делфините“, „Мъглите на Авалон“, "Тинa и половина", "Графиня Батори", "Макс, всичко или нищо", "Градът на зверовете", "Игрите на глада", поредицата „Пърси Джаксън“ и поредицата „The Uglies“.
-
Може ли да получа информация за книгата „Делириум“ и дали е подходяща за 12-годишно дете?
Книгата "Делириум" от Лорън Оливър се развива в свят, в който любовта се счита за болест и е забранена. За 12-годишно дете тази книга може да бъде предизвикателна поради темите, които засяга. Въпреки това, много родители смятат, че тя е подходяща за тази възраст въз основа на интересите и зрелостта на детето.
-
Кои са някои подходящи книги за тийнейджърки, които обичат фентъзи и романтика?
Училище за лоши момичета, Сестри вампирки, Влюбена в Париж, Целувка за Ана, Готини момичета, Дневниците на отрови, Ангелина спасява света, Непременно книгите на Кати Касиди , Маговетри , Тайните на лабиринта , Едно лято с 20 момчета , Къщата на тайните , Преди да умра , Ти срещу мен, Момичешки клуб, Дръзката, Звездата на колежа, Малка сладка лъжкиня, Игра на лъжи и Падналите ангели. За тийнейджъри, които обичат романтика се препоръчват книги като Целувка за Ана , Лабиринтът , Игрите на глада , Делюзия , Скай , Теория за любовта от пръв поглед, Teenagers of the Haight, Три метра над небето, Влюбена в Париж, Петата вълна, Пепел, Проклятие, Сирена и други. Тези книги предлагат различни романтични истории за тийнейджъри.
-
Кои са някои препоръчани книги и автори за тийнейджъри?
-
Кои жанрове се препоръчват за тийнейджъри?

), също и за тези които не си падат по фентази-"Клубът на великолепните-новото момиче".
), или Пърси Джаксън, са ми поникнали не знам къде. Даже не знам какъв жанр се водят тези, може да не са фентъзи. Ама са буквално като захарен памук, или царевични пръчици - както казваше баба ми - лапнеш нещо, глътнеш нищо. Ама ей на - трябва да се купят всичките 20 ли колко там тъпи части. Добре че си ги разменят в у-ще и дано да ги има в библиотеката, че аз за таква семки и бонбонки пари не искам да давам.