Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-80 тема

• 76 187
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте. Скоро не съм влизал. Има ли го някъде преведен 104-ти епизод? Благодаря предварително.

# 226
# 227
Здравейте. Скоро не съм влизал. Има ли го някъде преведен 104-ти епизод? Благодаря предварително.

Peace Grinning

# 228
  • София
Бог да го прости кадията! Да почива в мир!

Момичета, видях, че в vbox има 105 серия със субтитри, но като се опитвам да ги отварям, получавам съобщение, че това е личен клип. Има ли начин да се гледат?

а 104 серия за сваляне появи ли се някъде, че май изпуснах
Здравейте,
За момента във Vbox не може да се гледа 105 еп. заради разправии между две от групите. Членове на едната група правят превод, а другата група качвала клипчетата без разрешение. Да се надяваме, че ще се разберат скоро.

и таз добра
 #Crazy

# 229
# 230
здравейте великолепни
 искам да попитам само в дата ли я има качена серията,защото не ми дава да се регистрирам  Cry
и ми лази по нервите  #Cussing out

# 231
Здравейте , ако може някой да пусне линк за сваляне на епизода ,че стана вече историческо !!! В дата не ми дава да се регистрирам а тия от бокса докато се разберат може и кола да ме блъсне ..... Благодаря ви .

# 232
какво ви пише в дата ... защото всеки един може да се регистрира в сайта !!

# 233
# 234
какво ви пише в дата ... защото всеки един може да се регистрира в сайта !!

.... че системата е претоварена

# 235
Момичета, чудя се, защо не дадоха дъщеричката на Мехмед?

# 236
# 237
Браво момичета,прекрасни сте,благодаря ви за преводите.

# 238

Бог да го прости, да почива в мир - голям актьор беше.... Такъв образ създаде на Ебу Сууд Ефенди...Поклон пред паметта му!

# 239

">#t=350[/video]

Общи условия

Активация на акаунт