Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-80 тема

• 76 149
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • София
                        Heart Eyesнова снимка

# 511
Наде  ,Краси,Дарки ,Leden ,karloson  Hug  bouquet

# 512
Малко колажчета и от мен.

.

.

# 513
# 514
# 515
# 516
  • София
darkroze,Лина,Анелия,благодаря за преведената част!
Великолепна е!Браво!
Не се притеснявайте.Ние търпеливо ще чакаме.Знаем всички ,че сте се захванали
с нещо трудно,което отнема много от свободното ви време.
Поздравление и за организатора.

Къде е тази част, че нещо голямо мазало стана ...  newsm78
Благодаря още веднъж за усилията момичета.   bouquet

# 517
Наде   bouquet Hug

Най-новата информация от "Трени-нюз" е тази ,че в 108 епизод ще видим сина на Баязид- Орхан от Рана хатун...Wink

Мерием&Вахиде

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 06:56 от trendafilka

# 518
Според мен Хюрем сънува. Чак бременна за една серия...колкото и да са изтрещели сценариатите не вярвам до там да ни докарат. Но да ви кажа аз за наложницата. От както Вахиде играе Хюрем ми е все едно дали султана ще спи с харема или не. Чисто като отношение и любов към Хюрем говоря. Ако това беше Мерием имзастане срещу Фатма, аз виждам как я превъзхожда във всичко, как превъзхожда наложницата и просто не си представям дори султана да спи с наложница. Но сега с Вахиде нито ми е толкова силна, нито я смятам за по-превъзходна от младото момиче. Тази смяна на актрисата ми смени и цялото обожание към Хюрем. Sad Чак толкова стара да е...Все пак Фатма в най-голямата от сестрите. Хюрем трябва да е по-млада...офффф. Защо не мога да свикна с Вахиде, защо?
Само аз ли така я чувствам...
Не си само ти  Peace И аз все още имам усещането,че става въпрос за съвсем друг персонаж,а не за Хюррем. Как пък никой друг от актьорите,с изключение на принцовете де,не се промени така драстично през годините! Нито султана,нито Махидевран,нито Гюлфем,Михримах...абе никой. Все си мисля,че можеха да подберат друга актриса,която поне малко да прилича на Мерием. Не ми е убедителна Вахиде и толкова! Crossing Arms

П.П. Като ги видя жените с тези дебели вежди,и ми призлява! Михримах е толкова красива,тези "вити гайтани" я загрозяват ужасно! И не  е само тя...

П.П.П. Малко по-нагоре зададох въпрос,ще си позволя да повторя,че ми е интересно,ако някой знае да ми отговори. По времето,когато се развива действието във филма,били ли са разрешени бракове между родственици? В предишните серии се говореше за брак между Мустафа и Айбиге,които на практика са братовчеди. Сега се намеква за тръпка между Баязит и Хуриджан,които пък са първи братовчеди.

# 519
Бурак и в новия си сериал се представя добре  Laughing

# 520
# 521
Великолепният век еп.106 с български субтитри
http://data-bg.net/details.php?id=960

Понеже доста линкове за различни епизоди се дават държа да вметна, че това е линк към епизод 106, но суб са дребни, на места липсват или се задържат трърде малко време на екран за да бъдат прочетени.

# 522

Кpасива сцена!  bouquet
И майстоpски изигpана!  bouquet  bouquet

# 523
 Е, много ме дразни гласът на Вахидето! Sick Някакво стеняне  и лигавене постоянно, няма капка от
от "силна" жена. Направо ми ЛИПСВА "федфебелския"(както някой се беше изразил) тон на Мерием!

# 524
  • Средната земя
Е, много ме дразни гласът на Вахидето! Sick Някакво стеняне  и лигавене постоянно, няма капка от
от "силна" жена. Направо ми ЛИПСВА "федфебелския"(както някой се беше изразил) тон на Мерием!

М даа. Мислех, че няма да ми попречи да си гледам сериала, а ето, че в момента не знам кой епизод следва. Няма ни любов, ни закачка, ни щипка смях (Шекер и компания), нищооо. Един Халит ги влачи на гърба си всички...Жалко  Confused

Общи условия

Активация на акаунт