Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-80 тема

• 76 215
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте великолепни! Благодаря на старите и новите пчелички-преводачи, на дамите с колажите, на Синан Мустафов, благодаря на всички за настроението, което внасяте   bouquet! Сега по филма: Халит Ергенч показва невероятна игра, този човек направо си му е дарба, това не може да се научи; новата Хюрем - няма как да ми хареса, няма излъчването на Мерием, но пък актрисата видимо е добра в професията си, определено се справя, поне като стойка, походка, поглед, думи; новите принцове честно казано не ми допадат кой знае колко; яд ме е и на сценаристите, че образа на Мустафа го изграждат през всичките сезони, а на другите шахзадета - йок; Селим - в тези векове и в тази ситуация характер като неговия май е най - подходящ да оцелее. Та, това от моето включване Simple Smile)))).

# 166
Bondad ,благодаря за интересния коментар.
Моето мнение е ,че поне на този етап сценария не е  лош.Това ще го усетите след правода на серията.

Играта на Халит е както винаги впечатляваща.При сбогуването си с Мустафа беше трогателен.Ето диалога до колкото съм го запомнила ,защото много ми прекъсваше:
Мустафа: Господарю , дайдох да се сбогуваме.Аз дойдох за тържествената клетва на Джиганхир....щастлив съм ,че намерих вас и моите братя в добро здраве.....

Сюлейман: Мустафа , ти разбираш ,че решението ми за Маниса не подлежи на промяна ....но тогава ......когато аз умра ......създателя ни ще реши кой ще е достойния да се възкачи на трона.....Аллах ще реши .....аз  Не!

Изгледах 104 с превод и съм възхитена от точния превод! Поздравление за екипа.И благодаря !

# 167
  • София
момичета, много благодаря, че се наехте да превеждате   bouquet

благодаря, че ни доставяте това удоволствие
аз лично ще чакам преведените серии в HD качество - искам да изпитам и удоволствие от визията на филма

# 168
  • с/у ОколоМръсТното
Аз и darkroze официално сме поели ангажимента за сериите напред... Благодарим ви че ще чакате,

newsm51 newsm76 Two Hearts Kissing Heart lovekiss Kissing Heart newsm20

Благодарим Ви и поклон   bouquet

# 169
Има ли някой, който е заинтересован да отвори тема за новия сериал "FATIH" Изгледах трейлърите, обещава да е интересен. Поне за мен непознати актьори, ама тя и Мерием беше непозната Simple Smile

# 170

25.09.2013 tarihli reytinglerde, Muhteşem Yüzyıl her iki reyting grubunda da birinciliği elde ederek zirvenin sahibi oldu...

Total

1. MUHTESEM YUZYIL 9,3 25,06
2. PIS YEDILI 4,74 12,
3. MUHTESEM YUZYIL (OZET) 4,7 13,72

AB

1. MUHTESEM YUZYIL 9,28 26,79
2. A.S.K. 5,58 16,94
3. MERHAMET 4,63 14,96
4. MUHTESEM YUZYIL (OZET) 4,27 14,7

# 171
Привет !
Показвам ви домашния любимец на Хасекито ... Joy

А тук ви представям сцената разиграла се между мamata48  ,моя милост и наш Шекеро. ooooh!
И да питам забелязахте ли липсата на Мерджан ? Аз ще в 104 епизод не го мернах ,но не писах исках да съм сигурна...лелеееее горкия сигурно е запрашил при неговата султанка... Crossing Arms Thinking

# 172
Аз и darkroze официално сме поели ангажимента за сериите напред... Благодарим ви че ще чакате,

И аз ви благодаря и ви пращам милион целувки!!!!!! Златни сте......
Гюлшах е страхотна булка  bouquet

# 173
Привет на компанията!  Hug И аз нещо се отплеснах и тия дни ми светна, че новият сезон е почнал най-вероятно, а то даже и втора серия имало! Rolling Eyes
Благодаря на всички, които се ангажират с поддържане на темата, качане на снимки, линкове и най-вече на новия екип превод-субтитри (който явно се заформя) - Лина и Даркроуз   bouquet

# 174

# 175
Danaya33  благодаря за подсказките !  bouquet  bouquet  bouquet

# 176
  • София
Здравейте, момичета!

Отдавна не съм ви посещавала, нямах възможност, но вече мисля по-честичко да се отбивам. Вчера започнах да гледам новия сезон. Трудно ми е, разбира се, с новата Хюррем, но съм решила, че всеки заслужава своя шанс да ми се хареса и предразсъдъците изобщо не ми отиват, ако смятам себе си за интелигентна и мислеща особа.

Бях забравила колко са красиви актьорите в сериала ... Новичките - също. Като ги гледам, лекинко се възгордявам, че (кой знае) имам нещичко и аз от гена на южните ни съседи.

Днес се надявам да изгледам и снощния епизод, след което, ако има нужда нещо да разясня, насреща съм.

# 177
Привет !
Показвам ви домашния любимец на Хасекито ... Joy

А тук ви представям сцената разиграла се между мamata48  ,моя милост и наш Шекеро. ooooh!
И да питам забелязахте ли липсата на Мерджан ? Аз ще в 104 епизод не го мернах ,но не писах исках да съм сигурна...лелеееее горкия сигурно е запрашил при неговата султанка... Crossing Arms Thinking

Трендафилче , много развеселяващ колаж.........Благодаря!
 Мерджан наистина зачезна неусетно ,а аз се чудя дали Матракчи няма да яви Кадер -дъщеричката на Нигяр?! newsm78

Надявах се , повече внимание да отделят на Мимар Синан  newsm78

А във възрастната Хюрем има повече мекота ,но е усвоила някой от мимиките на Мериам.Добра актриса е!

# 178
  • Средната земя
Брейй, аз доколкото знам не жените от харема не са могли да си излизат току тъй от двореца. Едно време в градината да излизат право имаха само султанките, пък Сесилия - Нурбану, чак звездите изброи  Wink

# 179
Привет, великолепни!     food010

Емел wavey lovekiss

Даная, благодаря за превода и разясненията Hug   bouquet

Тио Heart Eyes много си войнствена hahaha милият той- Шекеро- пое удара ,предназначен за конкуренцията, като истински рицар Joy

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 08:45 от Lilims

Общи условия

Активация на акаунт