Откакто е почнал новият сезон не съм гледала ни вибокс, ни дявол.. Трейлъри също. Искам си хубавото качество. Ние сме с вас, огромни благодарности за труда ви
(знам какво е и колко е трудоемко, затова ви поздравявам и се надявам да ни зарадвате)
.
Откакто е почнал новият сезон не съм гледала ни вибокс, ни дявол.. Трейлъри също. Искам си хубавото качество. Ние сме с вас, огромни благодарности за труда ви
(знам какво е и колко е трудоемко, затова ви поздравявам и се надявам да ни зарадвате) 
, имаше и пространно интервю с нея, потърси в предишната тема, ако не ме лъже паметта. Поздрави
.
Силно се надявам Дарки
да преосмисли решението си
защото ние вече сме запознати с нейните преводи ,с нейното трудолюбие и хъс
като прибавим към това и силното желание на Лина да се намери екип и да да се осъществи превода мисля ,че екипа е супер...с времето се надявам да се присъединят и други желаещи ,които да се включат в екипа.
а едно 15 год. момиче не издържа на критиките към работата й в нета 
Препоръчани теми