Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-80 тема

• 76 159
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе, у дома
И аз в подкрепа на екипа, който се е заел с така трудната задача - да направи добър превод и субтитри, върху качествен HD формат на "великолепният" филм. Чакаме си чинно "качественото"  bouquet

# 346
здравейте! как се търси в сайта МЕГА; разгледах,но никъде не видях, а не мога да моля за линк за всяка серия

# 347
  • на кой му пука, майна
И аз се присъдинявам към тези, които търпеливо чакат:) Признавам, че погледнах какво има по другите сайтове, и чесно казано такова чудо не съм виждала.
Превод - тука има, тука нема. Качеството дори не коментирам.
Субтитри - има такива на по 5 реда. Не бях виждала такова чудо. 1/2 от картината покрита със субтитри, които седят по половин минута, че и повече, докато ги изприказват. За главните букви, просто нямам думи.
Vbox-а е хубаво нещо, но аз лично предпочитам хубаво качество на картината и да си го гледам на ТВ-то.
Така, че мили момичета, трудът ви не само не се обезмисля, а точно обратното.
Искрено се надявам, че няма да се откажете.

Оххх, мислех, че само аз съм с такива претенции, но се успокоих, като прочетох горния пост.
Как точно си изразила и моите мисли.  Simple Smile

Знам, че е много трудно да се направи превод и да се сложат субтитри. Благодарни сме за усилията на всеки, който е положил труд, за да разберем какво се случва във филма, но наистина удоволствието ми се изпари в момента в който зачетох превода на серията.
Личи си как предния преводачески екип ни е разглезил неимоверно много ... Еххх...

Момичета, не се отказвайте, моля ви ! Трудът, който полагате е безценен. Аз ще чакам вашият превод !   bouquet

# 348
Лично аз чакам вашия превод и ще го изтегля от линк пунат от вашите никове! Дори и един човек да те гледа ( а тук ще са много повече) си заслужава,защото  неговите благодарности и позитивна енергия са насочени именно към теб(вас)!
аз също чакам този превод

Моля ви, не се отказвайте  Praynig Откакто е почнал новият сезон не съм гледала ни вибокс, ни дявол.. Трейлъри също. Искам си хубавото качество. Ние сме с вас, огромни благодарности за труда ви   bouquet (знам какво е и колко е трудоемко, затова ви поздравявам и се надявам да ни зарадвате)  Hug

# 349
И аз си чакам чинно качествен превод със субтитри.
И сега като чета много от нас как държат да го изгледат качествено, с добър превод и навреме, а не всеки да се упражнява в "труд и творчество", /не визирам съфорумките ни/, се чудя дали преди време идеята за смс не е била добра  newsm78.
Ама ние типично по български искаме хем качествено, хем на готово, че хем без пари, че и аз така.
Справка-първото изречение. Hug

# 350
В момента най доброто качесто с български субтири в торент тракера дата-бг.нет
Линк: http://data-bg.net/details.php?id=750

# 351
Ново от Мерием ...

# 352
Добро утро Hug

# 353
Епизод 105 с бг. субтитри го има вече и в Escepe-bg.net

# 354
Понеже знам, че тук има големи фенки на оригиналната Хюрем, да ви питам, момичета, имате ли някаква информация за това какво става с актрисата? Предполагам, че все още е обект на интерес от страна на медиите и все още излизат материали за нея.

# 355
# 356
Лично аз чакам вашия превод и ще го изтегля от линк пунат от вашите никове! Дори и един човек да те гледа ( а тук ще са много повече) си заслужава,защото  неговите благодарности и позитивна енергия са насочени именно към теб(вас)!

Моля ви, не се отказвайте  Praynig Откакто е почнал новият сезон не съм гледала ни вибокс, ни дявол.. Трейлъри също. Искам си хубавото качество. Ние сме с вас, огромни благодарности за труда ви   bouquet (знам какво е и колко е трудоемко, затова ви поздравявам и се надявам да ни зарадвате)  Hug
Милички, преводът продължава... С дарки ще водим преговори...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 357
Понеже знам, че тук има големи фенки на оригиналната Хюрем, да ви питам, момичета, имате ли някаква информация за това какво става с актрисата? Предполагам, че все още е обект на интерес от страна на медиите и все още излизат материали за нея.
zazo, бременна е Мерием, в Германия си е Simple Smile, имаше и пространно интервю с нея, потърси в предишната тема, ако не ме лъже паметта. Поздрави Simple Smile.

# 358

Милички, преводът продължава... С дарки ще водим преговори...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Благодаря ,Лина Hug Силно се надявам Дарки Hug да преосмисли решението си Hug защото ние вече сме запознати с нейните преводи ,с нейното трудолюбие и хъс Peace като прибавим към това и силното желание на Лина да се намери екип и да да се осъществи превода мисля ,че екипа е супер...с времето се надявам да се присъединят и други желаещи ,които да се включат в екипа.
това ,че имаше Mr. Green други екипи не е толкова смущаващо, първо ,защото тук в темата си имаме своята аудитория,която никак не е малобройна, и второ ...защото другите екипи вече се поддадоха на вредни бих ги нарекла емоции и са на път да се откажат.Единия забрани  да се гледат клиповете му,защото са включени  в друга група #Crazy а едно 15 год. момиче не издържа на критиките към работата й в нета ooooh!

# 359
Винаги съм се възхищавала на ПРЕВОДАЧИТЕ, които ей така от добра душа ни поднасят преведения филм. Трябва наистина да имаш огромно сърце. Благословени да сте, че ми доставяте наслада повече от 4 години. smile3525

Общи условия

Активация на акаунт