Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-80 тема

• 76 085
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Виждам, че екипът на Дарки има доста фенове. Надявам се Лина и Бамбито да намерят общ език и да продължат заедно с Дарки.

# 661
# 662
Здравейте... Виждам че търсенето на преведените серии на Дарки и Бамби, продължава  Simple Smile И има защо  newsm10 Аз също си свалих от докс-а файловете, които даде Бамби за 105 и 106 серия, но да си призная не съм ги отваряла, за да видя дали са целите серии, защото търпеливо си чакам 104 серия  Simple Smile
Имам предложение с оглед на много линкове, които се дават от различни хора: Нека сложим на първата страница на темата, линкове към готовите серии на Бамби и Дарки. Така ще спестим много въпроси, има ли ? и къде ? и кога ? Simple Smile   
Желая на всички вълнуваща седмица !  bouquet
Напълно сам съгласна и аз мисля че така е най добре още не сам гледала нищо smile3501

# 663
Състезние "Танцувай със звездите" Wink

# 664
Състезние "Танцувай със звездите" Wink

newsm10 newsm51

# 665
Добро утро!
Фатма султан прави ДНК експертиза за доказване на бащинство...

А тук кадър от "Чучулигата" ...

# 666
Здравейте ВЕЛИКОЛЕПНИ,
Субтитрите за 104 епизод са готови! Поради големият размер на файла, не можахме да конвертираме субтитрите във филма. Но това не значи, че не се погрижихме за вас...
От тук можете да изтеглите серията: http://torrentgo.net/?p=torrents&pid=10&action=details&tid=6505, но понеже сайтът изисква регистрация, направих профил, който можете да ползвате всички... Ето ви и стъпките, как да влезете в общият ни профил.

Субтитри: http://dox.bg/files/dw?a=f083f627af
Благодарим за изчакването. Някъде има правописни грешки. За което се извиняваме, но за първи път се надявам, че ще ви предоставим удоволствието да се насладите на епизода!!!  Grinning Grinning Grinning Hug Hug
Благодарности на Дарки, Силвето и Анелия!   bouquet  bouquet

# 667
Лина, ОГРОМНО благодаря   Hug

# 668
Лина, Дарки, Силве, Анелия   bouquet

На мен ми излиза съобщение, че профилът не е потвърден ...

# 669

Вече не би трябвало да има проблем  Hug Hug

# 670
Много благодаря за готовия 104 еп., но не мога да го изтегля от докса, т.е. изтегля се, но е само 32 кб (другите епизоди са по около 700 кб) и не се отваря. Sad
Нещо май не е в ред. newsm78 newsm78 Явно аз не мога да тегля от torrentGo. Cry Cry

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 12:10 от jupetrov7

# 671

Много благодаря за готовия 104 еп., но не мога да го изтегля от докса, т.е. изтегля се, но е само 32 кб (другите епизоди са по около 700 кб) и не се отваря. Sad
Нещо май не е в ред. newsm78 newsm78

това са само субтитри...  Wink Wink Wink а файла от линка горе...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 672
Супер сте, момичета! Огромно БЛАГОДАРЯ!  bouquet
Простете на нас, некомпетентните и не дотам технически грамотни,но няма ли по-лесен начин да стигнем до серийката  newsm78? #Crazy

# 673

Вече не би трябвало да има проблем  Hug Hug

Перфектно!
Скрит текст:

# 674
Благодаря на екипа първо за отговорността ,която поеха, второ -за отделеното време и най- вече за перфектната работа  smile3501 благодаря ,че ви има  newsm51

Аз ще чакам  Бамби да качи 104 еп.във vbox7 ,че ми е по- лесно Laughing

Едно забавно клипче за настроение  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт