Downton Abbey - в очакване на новия шести сезон

• 58 570
  • 772
  •   1
Отговори
# 30
  • срещу двата комина :)))
гледа ли някой новата серия  Confused иска ми се да обсъждам, че ми стана много тъжно  Confused

# 31
  • София
гледа ли някой новата серия  Confused иска ми се да обсъждам, че ми стана много тъжно  Confused

Аз не. Чакам превод на субтитрите Grinning

# 32
Аз го гледах още снощи.

Скрит текст:
Много ми стана мъчно за Ана Sad

# 33
Аз го гледах още снощи.

Скрит текст:

Скрит текст:
да, ужасно беше. Много се надявам да се оправят нещата по някакъв начин.

# 34
  • София
И аз чакам субтитри, те обикновено са готови към петък та ще си почакам още  Sad

# 35
  • София
Аз го гледах още снощи.

Скрит текст:

Скрит текст:
да, ужасно беше. Много се надявам да се оправят нещата по някакъв начин.

Скрит текст:
Дано! Само да не стане по-зле...Sad

# 36
Скрит текст:
много се надявам да помогне икономката  Tired

# 37
Най-после изгледах и трите епизода. Heart Eyes Понеделник наближава. Дотогава може да се прехвърля на Кранфорд, че вече година си чака реда. Simple Smile

Скрит текст:
Жалко за Ана, точно на нея ли трябваше да се случи. Confused До последният момент си мислех, че някой ще ги чуе. Но, уви.
Ако Бейтс разбере, няма начин да не му даде хубав урок. Ако дотогава съвсем не захладнеят отношенията им. Дано не се разделят, хубава двойка са.

Една, пак плете интриги. Close

Дано, горкия Моузли да си намери подходяща работа, най-накрая.Simple Smile  Баща му, много хубав съвет му даде.

# 38
Скрит текст:
Една дали успя да прелъсти Брансън? Нали му донесе някакво питие, чудех се дали не му е сипала нещо вътре. Голяма амбиция у това момиче. Twisted Evil

Ана много нетипично се държа тази серия - сопкаше се на мъжа си, флиртуваше с онзи негодник. Странно ми се видя.

# 39
Скрит текст:
Ана много нетипично се държа тази серия - сопкаше се на мъжа си, флиртуваше с онзи негодник. Странно ми се видя.

Съгласна съм, избягаха от образа с цел да вкарат драмата. Поуляха се.

# 40
Скрит текст:
Слава богу, че разкараха Една, че ми беше по-противна и от О`Брайън. Лейди Мери веднага започна да получава предложения за женитба, бързичка е. Лейди Идит май и тя ги надроби едни ... В промото за новия епизод жената на мястото на Една пак ми се стори позната  newsm78

# 41
  • София
Добро утро, новата серия тук

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 08:12 от vangobi

# 42
изгледах, много съм доволна, но още си страдам за милата Ана  Confused

# 43
# 44
Да се запиша и аз в темата. Вчера и онзи ден успях да изгледам епизодите от новия сезон. Много ми харесват. Две нощи подред си лягам в малките часове, едва се откъсвам от компютъра, но Крис е права като каза, че се попрестарават с цел да вкарат драма. За чий им беше тая Една, pardon my french! Само да ми мъчат горкия Том. Добре, че я разкараха. Crossing Arms
А за Ана колкото ми е мъчно, толкова и ме е яд на нея. Защо не се разпищя още веднага, щяха да дойдат полицаите и да го вкарат в затвора гадът? Сега има да гледаме как се терзае цял сезон и ще свършат още по-зле нащата.
Ухажорът на Мери не ми допадна, още страдам за Матю. Sad

Общи условия

Активация на акаунт