Отговори
# 45
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Сега очакваме онлайн аФтУграфчИИ, от самия Ча, да си го шмугнем на 1-ва стр. Laughing

Пък догодина очакваме и покана за РД. Whistling

Ухаа  Mr. Green а дано  Praynig и според мен трябва днес да отговори на феновете си и по-специално на нас  Mr. Green
Направо така трябва да стане...тъкмо ако е нощес ще поздрави и мен за моя... Mr. Green Laughing

# 46
Здравейте на всички Hug

За темата smile3525

За дизайнерките на първа страница newsm51

За доброто настроение , което ми инжектирате всеки път и ме правите зависима newsm51

Чувство на радост и гордост ме обзе като видях клипчето за РД на ЧА в турските сайтове , за авторките newsm51

Пристигам в новата тема , дочитайки старата от средата че и аз имам проблемите на Проф с калабалъка пред компа и немож се включим адекватно. Как пък все нещо "важно" имат всички бе!
Споменали сте за майките, та като гледах Прилива се сетих за едно приятелче на моя син.Майка му някъде по Гърция, баща му женен за друга, напраскал още 3,4 деца в друг град,а то оставено на произвола по квартири, а е само на 20г..Приютих го за 3,4 дни че остана на улицата.Когато му казах "Хладилника е тук , може да ядеш когато си гладен " изкара същия поглед на недоумение и
като Яман във филма.Няма да забравя този поглед като на Яман 1:1 . Замина за гърция да си търси работа и представете си не при майка си , защото тя не го искала. Как спи тая жена бе, как яде като не знае какво се случва с детето и . То бездомно котенце да е ти домилява та . Учудено че някой може да говори с него "човешки" дано намери късмета си ! Извинявайте за отклонението,

# 47
Клипчето е уникално! Поздравления!

Да е жив и здрав Чаги, да се радва на късмет, истински приятели и успешна кариера!

# 48
От фейса #Crazy #Crazy #Crazy
Скрит текст:
Здравейте фенове на сериала "Огледален Свят" нашия екип получи писмо от вашия прекрасен актьор Чаатай Улусой
Е то и писмото:
Здравейте фенове на тази прекрасна страница.Искам да ви благодаря за прекрасните снимки който ми изпратихте чрез тази страница.Благодаря ви.Направихте ми моя ден да бъде страхотен а аз лично ве поздравявам с тази песен.
Обичам ве
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Yr8ohR3_yxI#t=14
Без коментар ooooh! ooooh! ooooh!

# 49

شاتاى اولسوى الذى قام بخطف الانظار عند قيامه بمشهد السباحهالحلقه 2 من مد وجزر التى عرضت يوم الجمعه قام شاتاى بالقفز بطريقه مذهله فى حمام السباحه والغطس فى المياه وهذا كان من المشاهد الاكثر بروزا فى الحلقه شاتاى الذى اذهل معجبينه بمهارته فى السباحه والعضلات الذى قام باكتسابها فى اخر شهرين الجميع على تويتر كان يتحدث عن مشهد السباحه المذهل الذى قام به شاتاى حيث سجل نقاط عاليه

الترجمه خاصة بصفحة Aşk Hikayesi _ حكايه عشق

ماشاء الله كان رهيب وهو بيعوم الصراحه نفسه طويل ومهارته عاليه كان سمكه بشريه بجد

# 50
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хазалчето има рожден ден след седмица. На 1 октомври и тя става на 23.
Ама аз, по обясними за всички причини  Mr. Green, в нейната тема не се бъркам.   33uu
Като гледам, по-голямата част от вас, също. Wink

Публикуването на клипчето в двата турски сайта е страхотен успех! Наистина страхотен! smile3521
Бъдете сигурни, че Ча го е видял, или до довечера ще го види. Друг е въпросът дали ще благоволи да туитне нещо. А дано!

Медена,  Hug горкото хлапе! Sad Мен ми се доплака. Cry Е*ати и живота дето го водим в България! ooooh!

# 51
Скрит текст:
Здравейте фенове на сериала "Огледален Свят" нашия екип получи писмо от вашия прекрасен актьор Чаатай Улусой
Е то и писмото:
Здравейте фенове на тази прекрасна страница.Искам да ви благодаря за прекрасните снимки който ми изпратихте чрез тази страница.Благодаря ви.Направихте ми моя ден да бъде страхотен а аз лично ве поздравявам с тази песен.
Обичам ве
тия не са добре пишат само глупости  #Crazy

# 52
Скрит текст:
Е то и писмото:
Обичам ве
тия не са добре пишат само глупости  #Crazy
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 53
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Някой да им дръпне ушите!  #Cussing out
Аз не мога, нямам фейсбук. Confused

И един от клюкарите е отразил поздрава ни. Даже два туита е метнал.
https://twitter.com/selcukozdemir

# 54
# 55
Брех, този ми прилича на Чаги. newsm78

# 56
Наде, той е  Laughing Двамата се снимат за турския Vogue.  Peace

# 57
Брех, този ми прилича на Чаги. newsm78
Кво прилича, направо си е той... Whistling

# 58
Наде, той е  Laughing Двамата се снимат за турския Vogue.  Peace

Скрит текст:
Браво бе, страхотно са излезнали на снимките, супер са.

# 59
Това явно е модерно творческо виждане,обаче нещо ме дразни в снимките.Много странно са ги снимали,на едната Ча е почти скрит,а на другата Серенай странно е снимана.Явно е такова виждането на този,който снима.  Peace

По-добре Мелих да беше ги снимал.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт