Отговори
# 615
Добре деее,вие ме виждате,преди да ми публикува при мен  Shocked  Shocked  Shocked

Отказвам се,ако мога,само ще чета  Crossing Arms

Лека на всички  Hug  Hug  Hug
Аз те видях като ми се публикува моя Laughing Лека Hug

Ихуууууууууу newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 bg bg bg bg bg bg bg bg bg

# 616
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
УРААААААААААААААААААААААА!!! bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg

# 617
# 618
Зиз, rotfImao rotfImao  rotfImao оф тоя форум мн ма напряга  ooooh! http://www.youtube.com/watch?v=z81Dkmqcgqc

# 619
  • София
Лино,маа  Joy Joy

Зизуно пак прихнах да са хиля посред нощите rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo

Ооооооо,дека се губиш Феичке Hug
DiBo, Hug
Ама толкоз много снимки пуснаха от сериалчето на Хазал,че имам чувството,че цялото почти ми е известно предварително smile3502
Ави,лека,ама стой де,кво ще правиш тука Mr. Green?
 bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg

# 620
Зизу страшна си направо не мога чак сълзи от смях имам..... rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo smile3532
Момичета лека нощ и да сънувате само сладки сънища и утре сутрента ще ви поднеса кафе. Hug

# 621
Мераба, компанията  Hug

Ренатка,  love001 ловкам те, къз.

Как можах да забравя тази паметна дата  ooooh!

Злото да те забрави. От здраве и късмет да не се отървеш  Heart Eyes

Tada  Ч. Р. Д    Tada

cheers За твое здраве  cheers

Скрит текст:

# 622
Линко  Hug тука съм си - напоследък малко понамалих писането, но скоро ще имам поwече време за вас     bouquet

Ай Зизо кат за последни рожденически минутки една библутека  Laughing newsm59    love001

bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg

Лека от мен Hug Hug Hug

# 623
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=zudbz4hOcbc
С това парче и аз ви казвам лека нощ Hug

# 624
Аз се отказвам ooooh!само ще чета Laughing ако има нерви кой да пише и публикува Joy

# 625
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Аз мислех, че в моя нет е проблема или в мозила, а то обща била нервозата и кой виновен  форума  Laughing Laughing Laughing

# 626
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мамата шми скъса нервите. #Cussing out

Беллорче, аз като се търкалях се търкалях и за Зизу и за Релакса. Сега шсъ търкулна само за Зизка. Wink
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Зизу, ти по туй време не трябваше ли да си с чаша в едната ръка и парче торта в другата, заобиколена от банда близки и приятели, волумето да е на мах, от аромата на кебапчета свят да ти се вие и здрави мъжки ръце да те тътрузят със себе си по дансинга??? ами си седнала да ми пишеш анализи, а? Мойш дан ми отговаряш. hahaha

Хухавелки, що обърнахте диспансера на кафез с туй чуруликане?  Mr. Green

Въобще ... вождовете не си гледат работата, пациентите сичките ВИП-ове станаха и не мойш ги събра, и аз квито и погледи да фъргам наляво и надясно се тая - не моа никой да скивам кат ората. Нищо че Ирка ма е изтипосала с цаките как плюнча молива и субкам. Мойте плюнки не са кат нейните.  Mr. Green

# 627
  • У дома :)
Здравейте, шашавелки! Hug Hug Hug
Набарах тука един нет и влизам само да ви поздравя Wink
 Много ми е трудно да пиша през телефона и затова ви желая лека нощ
,сладки сънища smile3524 smile3524 smile3524
Зизуно  Hug Релаксче Hug rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Аз докат напиша два реда ша съмнИ
 Joy Joy
Как се прикача клип през тоя телефон newsm78
Ай лека и внимателнУ с бидонтИ Naughty
, всичко видЯ Joy

# 628
Проф, ще отразя. Mr. Green
Начи сички тия действия дет ми описа шЪ ги върша в събота...ше има тумба-лумба...сички аракадаши утре са на работа, щот са маймуни...единствения хомосапиенс съм аз и за тва съм домани. Joy Joy

Та шъ стани...ама не днес... Whistling

# 629
Йени тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=739958.new#new

Екип:
Романтика - Влъх - 3
Сичкото комикс...то съм я... Mr. Green

Та да благодаря на Влъх-3 и на мене си... newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт