Отговори
# 75
Булка,лесна работа  Peace ако идвам щи пиша предварително са разбирем  Mr. Green
Е то остава да се не обадиш и ща гръмна #2gunfire Laughing

# 76
Да се запиша в темата....Всяка следваща тема е по хубава и хубава. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet

# 77
  • Варненска клюкарка
Снимките им за "Вог" не са лоши, но за мен лично можеха да им измислят по-добри пози, така че да подчертаят хубавите черти и у двамата  Rolling Eyes

На мен не ми харесва ни единия ни другия. На първата снимка  са снимани някак изотдолу и съвсем са и скъсили торса а главата и изглежда по-голяма от неговата newsm78  А на втория поглед се запитах какво за бога е обул...пепитен панталон ли, що ли Crazy пак някоя марка за облекла, но коя  newsm78
Навремето Чаатай имаше фотосесия за Вог с партньорката си от АО и там повече ми хареса, а и тя беше много красива- гледам, че в клипчето Ирчето е включила кадър от тогавашната сесия. Тогава, когато го гледах за пръв път, много ми заприлича момичето на Туба Б. и все още ми прилича де Wink ...
Повсеместна реклама на всички нива. Преди десетина дни си говорихме с бившата ми колежка,която ме вкара във АФК Crazy и която сега работи на едно от истанбулските летища и ми каза , че такава рекламна кампания до сега не е виждала- молове, кина, вериги за хранене, козметични салони и спортни комплекси, по гари и спирки, билбордове, абе навсякъде каза на където и да се обърнеш, дори на летището Shocked било пълно с техни снимки....

# 78
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Братчед му има туитър. Пък и е артистично хлапето. Laughing

Ей, заформиха кафета-мафета между вождовете. Laughing

# 79
Жани, това е много сполучливо  Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  
ФЕМИР ФОРЕВЪР Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ей верно, че и на фемилито тряа - имате ли координати на останалите без Аталайчо newsm78

Миленка,Зизу  Joy Joy Joy

smile3505 smile3505 smile3505

# 80
Вождовско кафе  Joy

# 81
ФЕМИР........ ФЕМИР........ФЕМИР.....ФОРЕВЪР......

# 82
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И некъде там....лулата на мира.... Joy Joy Joy

# 83
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

И да внимавате с какво я тъпчете! Mr. Green

# 84
  • София
Снимките им за "Вог" не са лоши, но за мен лично можеха да им измислят по-добри пози, така че да подчертаят хубавите черти и у двамата  Rolling Eyes

На мен не ми харесва ни единия ни другия. На първата снимка  са снимани някак изотдолу и съвсем са и скъсили торса а главата и изглежда по-голяма от неговата newsm78  А на втория поглед се запитах какво за бога е обул...пепитен панталон ли, що ли Crazy пак някоя марка за облекла, но коя  newsm78
Навремето Чаатай имаше фотосесия за Вог с партньорката си от АО и там повече ми хареса, а и тя беше много красива- гледам, че в клипчето Ирчето е включила кадър от тогавашната сесия. Тогава, когато го гледах за пръв път, много ми заприлича момичето на Туба Б. и все още ми прилича де Wink ...
Повсеместна реклама на всички нива. Преди десетина дни си говорихме с бившата ми колежка,която ме вкара във АФК Crazy и която сега работи на едно от истанбулските летища и ми каза , че такава рекламна кампания до сега не е виждала- молове, кина, вериги за хранене, козметични салони и спортни комплекси, по гари и спирки, билбордове, абе навсякъде каза на където и да се обърнеш, дори на летището Shocked било пълно с техни снимки....

Да, не е лошо да има реклама, но е хубаво да има и мярка. Фотосесията не е лош вариант, но пак казвам, дано имат и по-хубави пози  Peace Позата на главата на Серенай напр. изобщо не разкрива лицето й  Tired

# 85
одтавям ви да ръгна нЯщУ в тенджерата   chef  и после бурдаим Blush Blush Blush

АШК  Flutter

# 86
Тая АШК Я ЧАКАМ сигурно от отдавна да става вече сряда....

# 87

не пиша много редовно, но ви чета и ми стана интересно как така те е вкарала в афк??

# 88
алелемайкоооооооооууууууууууу от сета днес

# 89

И да внимавате с какво я тъпчете! Mr. Green
Joy JoyС ароматна тривъ Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт