Отговори
# 90
  • София
алелемайкоооооооооууууууууууу от сета днес

Скрит текст:

Щастлив Ча, браво  Heart Eyes

# 91
# 92
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И некъде там....лулата на мира.... Joy Joy Joy

И да внимавате с какво я тъпчете! Mr. Green
Joy JoyС ароматна тривъ Mr. Green

То оставаше да е с друго. Wink   Joy

Ох, като му видя на Ча фенките (възрастова граница) и почвам да си мисля, че не съм нормална. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 93
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И некъде там....лулата на мира.... Joy Joy Joy

И да внимавате с какво я тъпчете! Mr. Green
Joy JoyС ароматна тривъ Mr. Green
дет от нея моЙ ти станИ убавУ... Joy ПослИ щЪ има освободете дансинга, чИ идат вождовИти. Joy Whistling

# 94
  • София
Профи и аз  Blush

Хазалката, дали му е честитила? Той нали я последва преди време в туитър  newsm78

# 95
Проф Hug не си единственната дето тъй си мисли къз BlushМишенце HugРенкуууууу Hug Hug Hug

# 96
Остайте възрастовата граница вижте красотата им  Joy

# 97
Хазалчето и да му е честитила не е чрез туитър. Имат си телефони за тази работа. Wink

# 98
  • София
Хазалчето и да му е честитила не е чрез туитър. Имат си телефони за тази работа. Wink

Нали  Wink След 1 седмица той да й върне поздравленията  Laughing

# 99
Joy Joy Joy

# 100

Айде и ти сега! И аз не съм красива, ама пък съм стара за сметка на това. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 101
  • Варненска клюкарка

не пиша много редовно, но ви чета и ми стана интересно как така те е вкарала в афк??

Eee  не буквално де  Laughing Laughing Laughing Исках да кажа, че тя ме накара да го гледам, настояваше много, а аз се опъвах, защото никога не бях следила по този начин сериал, пък и на турски съвсем пък и много мразя някой да ми настоява за нещо-още повече се запъвам и направо ставам зла Crazy... после стана така че тя даже ми превеждаше....
Един ден случайно (а може би не Mr. Green)си бяхме разменили флашките, че бяха еднакви... прибирам се и отварям да си погледна нещата, а там нещо друго- пускам и умрЕх на място- Емко тъкмо вдига от земята на ръце Фери в онази сополива сцена с лилавото рокле, дето беше надрусана   Heart Eyes... Та влязох във филма по този начин- това исках да кажа Peace

# 102

Тия са дошли за бонбони как пък точно днес са дошли да "разкрасяват" сета. Joy

# 103
  • в подножието на планината
Тц, тц, не сте писали много, бреее... Mr. Green да мога и аз да ви чета без да спринтирам като лудите... Joy

Голяма фотосесия са спретнали на Чаги и Серка... newsm09

# 104
С тая фотосесия ще ме побъркате. ooooh! Аз видях две снимки на кръст и то "странични". Wink Къде видяхте цялата фотосесия? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт