Отговори
# 390
Павлина е пуснала тема... Shocked Shocked Shocked
Някой ще каже ли на модератор да тръкне? newsm78

Информирах го Laughing

Икси Hug

# 391
  • гр златоград гр. созопол гр. царево

# 392
# 393
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Гюнайдън къзлар Hug Hug Hugтешеккюлер за кайвето и кавалтъ   bouquet   bouquet   bouquet

ФЕМИР ФОРЕВЪР  txtloves ФЕМИР ФОРЕВЪР  txtloves ФЕМИР ФОРЕВЪР  txtloves
               Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

една йени Хазал за сабах  Blush Blush Blush

Галче HugБиб HugЛинко HugМише HugПепитаааа Hug

Добро утро,  Hug Hug Hug Hug Hug
да ви е много слънчев, усмихнат и весел деня, ах пак каква красота, чудно чудно чудно и как без малко спам, сутринта Wink

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 ФЕМИР ФОРЕВЪР newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 394
# 395
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро, сладки!  Hug

Сутрешната доза любимо, незаменимо:

Скрит текст:

На всички Ви много  Hug Hug Hug

Прекрасен ден!

Скрит текст:

И, разбира се, ФЕМИР ФОРЕВЪР!

Добро утро,  Hug Hug Hug

моля за мен днес кафето да е тройно, ако може  Heart Eyes

Хубав ден, Хубавелки  Hug

# 396
Мило Зизу, Честит рожден ден!
Забавлявай се докрай
и за друго не мисли,
не се впрягай на живота,
превърни го в шеги!

Нека твоят рожден ден
ти донесе толкова щастие,
колкото ти даваш на всички хора,
които познаваш!

newsm59 nbirthday newsm59

# 397
  • Варненска клюкарка

Брей и Серенай му честитила в туитър, все едно не са заедно на сет-а  Simple Smile

Абе и на мен ми мина през ума.... СЯ кат са поопознаят даже си мисля, че и като Ахуто може да стане лепкава. Преди време бях гледала един филм "Лепнат мен" се казваше  Mr. Green Crazy Почти няма Чачово фото без и тя да се вижда там някъде Mr. Green Пък знаем, че може и без да се вижда  Wink
 На снимката където е с Баръш прегърната е с онази рокля и сребристите обувки от фотосесията и интервюто дето пак ги наниза едни....Та като споменах Баръш, на сета си е човека- явно не са чак толкова зле нещата с жена му. Вчера в някаква статия четох за 5,5 часова операция и т.н. а и цялата предница на колата беше смачкана и влязла под камиончето, и ми мина страшна мисъл, но слава богу изглежда истината е по-различна Praynig

Чачи на снимката,дето я е сложила Надето с лилавите балони , с какво карирано елече е облечен ooooh!,като някой дядо,само бастунчето му липсва,ако няма стрелка с име,зор ще го позная Rolling Eyes
JoyЛюбимата му поза в гръб Mr. Green

Зизу Hug

Аз още вчера го видях на една от снимките, но беше и много от далеч и не коментирах, защото не бях сигурна, но забелязах, че нейната глава пак се виждаше до него. Това карираното нещо, се съмнявам, че ако тръгна да го търся и по битаците няма да го открия- чак пък толкоз ooooh! от къде ги изкопават значи, а последното за позата май не го разбрах newsm78

пп Алоха Зизунко, мина го испанския, французкия и немския поздрав, сЯ доди ред викаш на хавайския Mr. Green Чудим сА кой следва Laughing

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 10:39 от Беллора

# 398
Хай ся да съм жива и здрава!!!Поднасям си китки с любов, щот сЪ обичам...пък и съм Нарцис... Mr. Green newsm51 newsm51 newsm51
Ставам 43-годишна тийн бабка и съм вери хепи...Пожелавам си една лодка с две мачти, комат хлеб и шепа леща (диаманти) Кво друго му трябва на човек? smile3506 newsm53 newsm08

Ся да ви поканим да запушкаме по една лула

Скрит текст:

После ще се скрием тук

Скрит текст:

И накрая се местим за купонЯ тук

Скрит текст:
Неповторима си! Честит рожден ден! Бъди щастлива! newsm59
За всички момичета-хубав ден!  Hug Hug Hug

# 399
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Рено, довечера ще ти дават филма. Карадайъто тръгва по тв7 от 23:00 Joy

# 400
Добър ден на Компанията,
Радвам се, че ви намирам в добро здраве и настроение, след среднощната вакханалия...

Забравих да споделя, че на култовата дата 08 септември / разположена между рождението на Вожда на нацията - дедо ви Тодар и юрюша на опоскването на държавицата ни/ навърших 53 лета!
Туй със забравянето е от ЕГН-то , тъй че ми е простено!
Поздравявам новата стопанка на дома ни с рождения й ден!
Духът на тази къща е най-ценното, което имаме, затова бди над него и го пази!
В личен план  желая сбъдване на най-дивата ти мечта!

# 401
Рено, довечера ще ти дават филма. Карадайъто тръгва по тв7 от 23:00 Joy
Мда Laughingаз само ще го мерна с дублажа как е Mr. Green а заглавието е един път -Справедливостта на Кара Shocked Joy

Цитат
Та като споменах Баръш, на сета си е човека- явно не са чак толкова зле нещата с жена му. Вчера в някаква статия четох за 5,5 часова операция и т.н. а и цялата предница на колата беше смачкана и влязла под камиончето, и ми мина страшна мисъл, но слава богу изглежда истината е по-различна
Hug  bouquet тия журналисти не със спрей с боя ами направо с патлак #2gunfire

Привет и на другите Hug

Адашче Hug Joy Joy Joy

ЧРД на патерици Hug Много здраве и всичко което ти е на сърце да се сбъдне Heart Eyes

# 402
Ренате, ЧРД,  bouquet бъди здрава и носи българското в душата си както досега, макар и далеч от Родината ни.
Гледаш ли Прилив и Отлив, какви са ти отзивите за сюжета, за играта на актьорите, харесват ли ти като екранна двойка Чаги и Серенай?

# 403
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Брей и Серенай му честитила в туитър, все едно не са заедно на сет-а  Simple Smile

Абе и на мен ми мина през ума.... СЯ кат са поопознаят даже си мисля, че и като Ахуто може да стане лепкава. Преди време бях гледала един филм "Лепнат мен" се казваше  Mr. Green Crazy Почти няма Чачово фото без и тя да се вижда там някъде Mr. Green Пък знаем, че може и без да се вижда  Wink
 На снимката където е с Баръш прегърната е с онази рокля и сребристите обувки от фотосесията и интервюто дето пак ги наниза едни....Та като споменах Баръш, на сета си е човека- явно не са чак толкова зле нещата с жена му. Вчера в някаква статия четох за 5,5 часова операция и т.н. а и цялата предница на колата беше смачкана и влязла под камиончето, и ми мина страшна мисъл, но слава богу изглежда истината е по-различна Praynig

Чачи на снимката,дето я е сложила Надето с лилавите балони , с какво карирано елече е облечен ooooh!,като някой дядо,само бастунчето му липсва,ако няма стрелка с име,зор ще го позная Rolling Eyes
JoyЛюбимата му поза в гръб Mr. Green

Зизу Hug

Аз още вчера го видях на една от снимките, но беше и много от далеч и не коментирах, защото не бях сигурна, но забелязах, че нейната глава пак се виждаше до него. Това карираното нещо, се съмнявам, че ако тръгна да го търся и по битаците няма да го открия- чак пък толкоз ooooh! от къде ги изкопават значи, а последното за позата май не го разбрах newsm78

пп Алоха Зизунко, мина го испанския, французкия и немския поздрав, сЯ доди ред викаш на хавайския Mr. Green Чудим сА кой следва Laughing

Друго си е да се отъркаш у славата!  Wink Хеле пък ако я носи някой хубав мъж!  Crazy Crazy Crazy
Любимата поза е в гръб, та нищо да не видим. Mr. Green

Зизу, за следващия поздрав минавай на пущу!  hahaha

Ренатко, хайде на патерици да си жива и здрава! И като се върнеш при ония буболечки, дето са като хеликоптери, да не им се даваш и да им покажеш здрава българска ръчица!  Laughing Hug Hug Hug   love001    love001   

# 404
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ренате, ЧРД на патерица.  Hug  bouquet
В личен план , каквото си пожелаеш да стане. Laughing

Колкото до съвета за опазването на хармонията в диспансера...смятам, че не правя нищо с което да я развалям.  Peace (перифразирах)

Общи условия

Активация на акаунт