Отговори
# 270
  • в подножието на планината
Да бе ,да знаете единия вожд след малко ще одъртява,хайде подготвяйте празничния огън с лулите  Joy Joy Joy

Тоя вожд като мен везничка, стана ми любопитно - Кой от вождовете? newsm78
Зизуна,Звездичке,и моя син и брат ми са везнички,ама много трудно взимате решения бе,моя син като почне да мисли кое да си вземе,и накрая вика кажи ти ,направо лошо ми става  Joy Joy Joy

Ирче, Hug аз кога вляза у някой магазин и си харесам нищичко, то задължително е най - скъпото и мъж ми посинява, та на мен чак тогава ми става трудно да взема решение... Joy  

# 271
Ави Laughing Виповете са най лудите сред нас Mr. Green има ги на първа стр ама не са написани всички Laughing

# 272
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ави Laughing Виповете са най лудите сред нас Mr. Green има ги на първа стр ама не са написани всички Laughing
Ми РенУУУ, то раб'тата с кОнкурс става...нЪл по цела нощ ги гледам от скиФ стаята...и така ги преценявам... Joy Joy Joy Joy

# 273
# 274
  • някъде из Врачанско
добра вечер отличнички,   bouquet за Зизу и творческия колектив по архитектурата на новия дом
 newsm51 smile3525 newsm68 за Ирка и нейния творчески екип по сътворението на филма на годината, справка в ютуб, поздравления ,с мерак сте го направили и на тези, дето го разпространиха
 newsm51 smile3525  love001 smile3501 за третия творчески колектив Ренате и Пебълс,страхотни сте  и вие,как ви бива само, със здраве да си пиете ракията и все така да сте добре
 newsm18 newsm18 newsm18 благодаря на всички ви за многото  удоволствия днес и на останалите мили момичета писали и творили в туитъра и фейса, отчетохте бг мама  bouquet
Скрит текст:

wavey newsm44 newsm44 newsm44 newsm10 newsm53

# 275
  • София
Да бе ,да знаете единия вожд след малко ще одъртява,хайде подготвяйте празничния огън с лулите  Joy Joy Joy

Тоя вожд като мен везничка, стана ми любопитно - Кой от вождовете? newsm78
Зизуна,Звездичке,и моя син и брат ми са везнички,ама много трудно взимате решения бе,моя син като почне да мисли кое да си вземе,и накрая вика кажи ти ,направо лошо ми става  Joy Joy Joy

Ирче, Hug аз кога вляза у някой магазин и си харесам нищичко, то задължително е най - скъпото и мъж ми посинява, та на мен чак тогава ми става трудно да взема решение... Joy  
Ох,Илде,направо си представих физиономията му Joy Joy Joy

# 276
Зизунаааа, Честит рожден ден!!!  Hug Hug Hug  newsm59 newsm59 newsm59

Желая ти най-важното - здраве! Другото е от теб!!! Бързо, пожелай си нещо!!!  newsm38

newsm51 newsm51 newsm51

# 277
  • У дома :)
Честит рожден ден ,Зизунка!!! Hug
Бъди желана, бъди обичана, бъди щастлива, бъди добра, бъди СЕБЕ СИ!!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 278
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
           ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes ФЕМИР ФОРЕВЪР Heart Eyes ФЕМИР ФОРЕВЪР Heart Eyes

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 ФЕМИР ФОРЕВЪР  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 279
Зиз Hug Hug Hug Hug  HugЧестит Рожден Ден желая ти много здраве винаги да си обичана и никога ама никога не губи чувството си за хумор  bouquet  bouquet  bouquet

# 280
Зизу,  Hug  bouquet Hug
Честит Рожден Ден! newsm51 smile3525 newsm59
Здрава, весела, щастлива, остроумна, че и късметлийка бъди!  bouquet  bouquet  bouquet
Рали

# 281
  • Sofia
Аз уж гледах първа страница,ама съм голема шматка... hahaha

Сега разбрах ква е раб'тата   Joy  Joy  Joy

Съвсем шъшърдък станах с ваште реакции днеска,ама то...диспансер  rotfImao rotfImao rotfImao

Зизунче,Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти цялото щастие на света  Hug  Hug  Hug

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 00:43 от avi10

# 282
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хай ся да съм жива и здрава!!!Поднасям си китки с любов, щот сЪ обичам...пък и съм Нарцис... Mr. Green newsm51 newsm51 newsm51
Ставам 43-годишна тийн бабка и съм вери хепи...Пожелавам си една лодка с две мачти, комат хлеб и шепа леща (диаманти) Кво друго му трябва на човек? smile3506 newsm53 newsm08

Ся да ви поканим да запушкаме по една лула

Скрит текст:

После ще се скрием тук

Скрит текст:

И накрая се местим за купонЯ тук

Скрит текст:

# 283
  • в подножието на планината
Линко, Hug голяма сме комедия... Joy

Зизу, Hug честит рожден ден! Heart Eyes

Скрит текст:

# 284
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Хай ся да съм жива и здрава!!!Поднасям си китки с любов, щот сЪ обичам...пък и съм Нарцис... Mr. Green newsm51 newsm51 newsm51
Ставам 43-годишна тийн бабка и съм вери хепи...Пожелавам си една лодка с две мачти, комат хлеб и шепа леща (диаманти) Кво друго му трябва на човек? smile3506 newsm53 newsm08

Ся да ви поканим да запушкаме по една лула

Скрит текст:

После ще се скрием тук

Скрит текст:

И накрая се местим за купонЯ тук

Скрит текст:

Ох, не спирам да се смея  Joy Joy Joy

Честит рожден ден! Да си много здрава, много щастлива, много обичана, много да пътуваш, много приятни емоции и много желани подаръци,  newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59

Общи условия

Активация на акаунт