MAC & Sephora - 16 тема

• 49 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Пресованите са май над 200 лв. винаги. Peace

# 286
Здравейте, бях днес в мола на Цариградско и ето какво си взех.
От Мак си взех 2 ружа. Единият е лилавеещ Breath of plum. Но се оказа, че е свършил и си взех под формата на рефил, защото не ми се чакаше 2 седмици да получат нов. Ако някой има от техните единични кутийки за руж, нека ми драсне едно съобщение. Ако пък се сетите друг начин за съхранение, пак ми пишете. Не, че ми пречи да си е в картонената опаковка, но... Взех си един кремообразен руж от есенната им колекция: Tease your tastes. Сега в нас ми изглежда доста тъмен, но тъй като е кремообразен и според мен ще мога да регулирам интензивността на цвета.

Взех си и едно червило на Диор от подновената им серия на Rouge Dior. Моето е 277 Declamation Pink.

# 287
Biancaneve85 можеш да си купиш магнитна палитра, може и да си направиш, ако ти се занимава  Grinning и да си сложиш ружа вътре, а после може и да си я напълниш с ружове и сенки рефили  Grinning

# 288
Доколкото разбрах те имат палитра за 6 цвята и е 50 и няколко лева. Не ми се дават толкова пари. А и вече съм си посъбрала цветове ружове и мисля да приключа с ружовете, освен ако не се появи някакъв умопомрачителен цвят. Та мисълта ми е, че няма как да си направя палитра с 6 нови цвята. Те имат ли палитра за по-малко цветове?

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 23:00 от Biancaneve85

# 289
  • в 1001-та нощ
Според сайта на МАС - за руж само шестици, все пак се водят при палитри, нормално е гримьор да има 6 тона  Blush

не знам дали друго може да се приспособи  Blush

# 290
Мдааа, погледнах и аз сега в сайта, че имат само шестици. А сенките, които са рефили по-малки ли са от ружовете рефили, защото виждам в сайта, че има двойка палитра за сенки.

btw, Харесах си и два цвята моливи за очи, но този, който Алена го показа не го видях(Lilacky).

# 291
  • в 1001-та нощ
А видя ли новите, които си взех  Flutter bowuu

Колко мм е диаметърът на рефила?

# 292
А видя ли новите, които си взех  Flutter bowuu

Колко мм е диаметърът на рефила?
Не, не съм ги видяла. Пропуснах последните 2-3 дни какво се случва във форума. Имаш ли ги снимани някъде, че аз си умирам за моливи.
Иначе диаметърът на ружа е 4 см и 3 мм(приблизително)

# 293
  • в 1001-та нощ
виж този пост и следващия  Heart Eyes  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=740072.msg26269148#msg26269148

и това:

# 294
Охххх, Алена, страхотни цветове Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Всичките са в моята гама. Този лилавия да не би да се казва Designer Purple, защото го видях като излизах от мола и се влюбих в цвета. Първият също, ако можеш да ми кажеш как се казва-уникален цвят е.
Виждам, че си взела и тюркоазения Кларанс-доволна ли си? Аз бях писала, че ми е много любим цвят, но май в гримовата тема обсъждахме техните моливи.

# 295
  • в 1001-та нощ
да, той е лилавият  Peace аз исакх да видя меки моливи, които пишат и на водната линия  Blush средният го пробвах у дома и не става, но може и да е позасъхнал - ще го тествам пак - като го подостря повече Simple Smile

На Кларинс не съм го пробвал а още - но точно за теб се сетих  Blush като го взимах  Heart Eyes

# 296
Радвам се, че за мен си се сетила Blush Дано да си доволна от него.
А лилавият на Мак е приказен цвят. Доста се бях поохарчила днес и не си го взех, но другият път задължително ще го взема. Явно не само ние много го харесваме, защото тестерът на молива  беше останал по-малко от половината.
Аз и един зелен молив си харесах Jade нещо си....
Прерових в нас за кутийка за ружчето, но за съжаление никоя не стана. Реших, че в крайна сметка ще си стои така в шкафчето.

# 297
  • в 1001-та нощ
Сенките са по-малки  Peace ще огледам за нещо подходящо с този размер  Peace

# 298
Доколкото разбрах те имат палитра за 6 цвята и е 50 и няколко лева. Не ми се дават толкова пари. А и вече съм си посъбрала цветове ружове и мисля да приключа с ружовете, освен ако не се появи някакъв умопомрачителен цвят. Та мисълта ми е, че няма как да си направя палитра с 6 нови цвята. Те имат ли палитра за по-малко цветове?
Нямах в предвид Мак  Peace
Ако искаш да си купиш някоя магнитна палитра без разделители, не знам къде и дали въобще продават в БГ, може да се поръча.
Например такава
http://www.love-makeup.co.uk/empty-artist-palettes-c-40.html
Не че те не са скъпи, но нямат разделители, можеш да си сложиш ружчето, ако по-нататък си купиш други рефили - сенки например, свободно може да си ги подредиш вътре както ти хареса. Има различни цветове и големини.
И MUFE имат празна магнитна палитра, обаче е по-голяма.
Аз си направих сама магнитна палитра и даже си извадих и сенките от единичните кутийки да не ми заемат много място, че вече се чудя кое къде да слагам и да крия от детето. Ако ти се занимава с това, мога да обясня и да покажа снимка - пиши ми на лични  Peace

# 299
Новите големи палитри на МАС се продават без вътрешната част, т.е. вътрешността за 6 бр. рефили руж или 15 рефила сенки се купуват отделно. Самата палитра е магнитна, така че без разделител би могла да се ползва като Z- palette за разни по големина рефили. Така можеш да си я допълваш не само с ружове, а и със сенки. Mr. Green

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт