MAC & Sephora - 16 тема

• 48 215
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • Torino,IT
Не съм ползвала базата на Кларинс и не мога.да я сравня като действие и резултат със серума на Ести от.който бях доволна,но доколкото съм.информирана има силикон в нея. Не че повечето бази.нямат,но това в сравнение със продукта на Естее лаудър

# 601
Серумът на Ести си е грижа за кожата, по-скоро е от типа на кремовете. Базата на Кларанс е към графа "гримове", ако мога така да се изразя; да, в нея има силикони; тя прикрива недостатъците външно, без да действа върху тях.

И за да не останете разочаровани: и след нея, пак си има пори и бръчки, не може да се говори за пълно прикриване, а по-скоро за омекотяване, изравняване. Във всеки случай обаче, въпреки че не е нещо вълшебно, е по-добра лично за мен от други бази (например перлената на Герлен, при която не виждам никакво, ама никакво действие).

# 602
  • Бургас
Тази база на Кларанс е чудесна, но количеството ѝ е много малко. Затова съветват да се ползва на определени участъци - където има повече пори, бръчки и пр. Понеже на мен ми хареса не само за такива участъци, я ползвах на цяло лице: прави и разнасянето на фон дьо тена по-лесно. Но ми свърши много бързо, при все че слагах малки количества. Досега съм изразходвала около 4-5 бурканчета  Embarassed

С две думи, хубава, но неикономична. За да не ми свърши така бързо, започнах да я слагам само на назолабиалните си бръчки.

Сериозно ли я намираш неикономична?
Аз имам почти пълна кутийка, вярно - ползвала съм я малко, но въобще даже не си личи, че е ползвана. Струваше ми се, че ще я ползвам сто години.  Laughing Обаче скоро не съм се сещала за нея, ти ме подсети сега.  Simple Smile

# 603
Напълно сериозно я намирам за неикономична  Grinning
Тя е само 15 мл. При редовно ползване (при това не в големи количества, не си представяй, че се омазвам с нея), свършва бързо. Останалите бази, които имам (на Герлен и на bareMinerals) са по 30 мл., което си е двойно повече. Освен това те са по-течни и ми стигат за повече време.

# 604
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Боя се,че при видими пори нищо не помага,независимо колко пари струва и чие име носи.Нито базата на Кларинс,нито златната или перлената на Герлен,нито магическата на Лореал,нито Порфешънъл на Бенефит,нито на Боуша no pore,no shine.Има някакво заличаване в момента на нанасяне,след час-два,освен,че имаш пори,ами и лъсваш като тиган,заради натрупаните на повърхността на кожата неабсорбирани силикони.

При мен така действат горепосочените бази(всички пробвани) и предпочитам ББ крем,за уж по-неутрална гледка.

# 605
Тази база и при мен не вършеше никаква работа за порите  Confused

# 606
Макар и да не върши особено работа за порите (и за много други неща впрочем) според мен е една идея по-ефикасна от другите бази. Посочете ми база, която наистина осезаемо прикрива пори и веднага ще си я купя. Вероятно просто няма такава.

# 607
Според мен също няма такава база. Rolling Eyes
А и честно да си призная база съм се отказала да ползвам.
Защо трябва да порите да са абсолютно невидими? Те са нещо нормално за всяка кожа и пълното им заличаване води до неестественост. Simple Smile
Между другото най-ефективният метод за скриването им съм видяла от едно клипче на gossmakeupartist в youtube. Неговият трик е да нанесете с притискащи и потупващи движения свободна пудра с тампон върху участъците, които искате да скриете. Peace
При мен работи, но не ми се занимава да го правя. Hug

# 608
  • Бургас
Аз без база не мога да живея вече. Ползвам показаната база на CLARINS + Instant Smooth Line Correcting Concentrate от доста време и съм повече от доволна, не ми се изхабява бавно нито много бързо. Какво като има силикон - много важно, аз съм бивш химик, кожата ми е издържала и по опасни заплахи.
Повече експериментирам с базите за сенки. Сега ползвам това:

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 07:58 от rajnaa

# 609
  • София
Estee Lauder Holiday 2013 Makeup Collection

Pure Color Five Color Eyeshadow Palette – $48.00
Warm Gold
Pink Gold
Brilliant Gold

Pure Color High Intensity Lip Lacquer – $25.00
Hot Cherry
Melting Sun
Fuchsia Flash

Pure Color Crystal Lipstick – $26.00
Hot Vala
Mirrored Orchid

Automatic Lip Pencil Duo – 25.50
Poppy Red

Като за празнична колекция - доста слабо  Peace

# 610
Момичета в крайна сметка ще я има ли празничната колекция на Диор тук.Интересуват ме тези пудри  Flutter
Скрит текст:

Така - като гледам останалите колекции за Коледа нищо не ме впечатлява. Thinking/но нищо не се знае - ако ги видя на живо  Mr. Green/
Освен скинфинишите от тази колекция на Мак .
http://www.becomegorgeous.com/cosmetics/makeup-products/mac-divi … collection-A11793

# 611
ЕЛ наистина са се поизложили с колекцията. Палитрите са доста свежи, но по-скоро за редовна линия и ежедневен грим. Искам празничните продукти да те накарат да ги ползваш наистина по празниците  Crazy

Според мен също няма такава база. Rolling Eyes
А и честно да си призная база съм се отказала да ползвам.

И аз така  Peace Пробвах доста видове, включително и тази на Кларинс. Никоя не ме впечатли, дори напровит - без база в момента грима ми стои по-добре  Wink
П.П. Мисля си, че така тръгналата подробна дискусия, е хубаво да се прехвърли в съответната тема по въпроса  Sunglasses

# 612
Червилата на Shiseido хубави ли са и каква им е редовната цена?
Ето това съм харесала от Амазон и е 13 паунда, чудя се само дали е подходящо за моите устни, които постоянно са сухи и напукани и мога да нося само хидратиращи червила  Sad

# 613
Благодаря на всички за мненията за базата и сравненията с ЕЛ  bouquet Ще я видя на живо, дано да имат тестерче да я пробвам.

# 614
  • Бургас
Biancaneve85 в Дъглъс може да ти отсипят на Кларанс, при мен така направиха. И аз съм доволна , но не я слагам върху цялото лице и за мен е икономичен продукт , понеже ти трябва малко продукт от нея и се нанася с потупване .  Peace

Общи условия

Активация на акаунт