MAC & Sephora - 16 тема

• 48 284
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
  • Torino,IT
Ако става дума за Lancome Desir ружа, да, цвета  не е нищо ново под слънцето,банално коралово,но е хубав като консистенция, аз не.видях нищо брашняно,напротив има си блясък и е с нежно покритие, може.да се регулира като интензивност.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 13:36 от Lindita

# 451

Охххх - красота  Flutter Може с това да се утеша, че коледните метеорити не са за мен  Crazy

# 452
  • Torino,IT
Обърках ружовете.
Да, и аз съм на това мнение за герленския.
Elle, това ми изглежда като студено заскрежено много бледо розово,като ощипана от мразовит повей,сигурно ще стои много красиво на светли кожи.

# 453
  • София
Това пише за хайлайтъра Next up the Lancome Highlighter Rose Etincelle, my least favourite item.. it’s like 1980′s highlighter – a million times too frosty and if you’re not extremely sparing with it, you can end up with tin-man skin. It’s £35.

Чакам да излезнат още снимки скоро.

# 454
  • USA, Steak State
Ей те това си е точно продукт за Адри!  Peace

Аз ще пропусна тази колекция определено.

Защо казвате, че пресованите метеорити ( новите ) ще са на висока цена? Продават се за около $60 т.е. разликата им с перлите е от няколко долара...

# 455
Te и на нормалните пресовани разликата е поне с почти 80-90 евро отгоре. Да не би да гледаш пълнителя им? Той е горе долу колкото самите топчета

# 456
  • USA, Steak State
Не знам дали ще се види, но са изчерпани http://www.sephora.com/crazy-terracotta-healthy-glow-powder-P383313?skuId=1555853
Твърде възможно е да е сбъркана цената

# 457
  • София
Това не са пресованите Метеорити, а новата коледна Теракота. За Европейския пазар ще има пресовани Метеорити, които са с около 10 лири по-скъпи от топчетата. Скъпите, които са над 200 лева са специални. Имаше ги миналата Коледа мисля, но тазгодишните не са от този вид.

# 458
  • USA, Steak State
С Жаки разнищихме, че съм ги объркала, но тя ги намира в немския Дъглас на една и съща цена като Теракота-та, които показах...

# 459
  • в 1001-та нощ
И аз до колкото си спомням коледните пресовани лимитки са скъпи  newsm78

# 460
  • София
Няма значение коледни или не. Не знам какво е специалното на скъпите, но не зависи от колекция. Ако проверите в нета, ще видите че сега коледните перли са 37 лири, а пресованите 46,50 лири, тоест не са 200+ лева.

# 461
Да идват вече тези Метеорити, че нямам търпение. На тази снимка най-много ми харесват

Обаче май не са излезнали много цикламено/розовите топчета. Или поне предполагам, че на живо ще са една идея по-интензивни като цвят

# 462
  • в 1001-та нощ
Жаки, Вдовичката направи ревю в блога си - него видя ли го?  Rolling Eyes

# 463
  • USA, Steak State
Жаки, на тази снимка розовите топчета са изцапали лилавите и останалите и не е много ясно като вид цвят общият изглед на топчетата. Явно доста са друсани.

# 464
Жаки, Вдовичката направи ревю в блога си - него видя ли го?  Rolling Eyes
Току що го четох. Истински ще мога да ги преценя само на живо. Ако ми кажат "взимай ни" ще ги послушам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт