MAC & Sephora - 16 тема

• 48 288
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Много ми беше интересно да прочета за грим урока на Мила Фарфала.
Трябва ли да си запазя час предварително ако искам такъв урок или не е необходимо?

# 436
И аз обмислям да отида на грим-урок, но сега, след като ви прочетох ще съжалявам, ако не ми се падне въпросният Георги Simple Smile

# 437
Мила, много интересен е бил урока ти в МАС  Grinning От известно време и аз си мисля да си подаря подобно нещо и след твоя пост, съвсем си го слагам в близките планове. Само трябва да реша какви продукти горе-долу искам да си взема и пробвам  Thinking

# 438
И аз обмислям да отида на грим-урок, но сега, след като ви прочетох ще съжалявам, ако не ми се падне въпросният Георги Simple Smile
Joy и аз и аз
Влизам, питам и ако го няма си тръгвам  Whistling
Само че малко грубичко ще се получи, другите може да се обидят.

# 439
Недейте така, другите момичета също са много възпитани и много добри гримьори. Невероятен кеф е да те гримира Васи, Радмила /безумно красиво момиче, с покъртителни светли очи/, Тони, Надето, да не ги изброявам всички.

Татутата на Мейбълин и Пейнт Потите са една песен, но първите румънски, летен хит, а вторите оперна класика да речем! Wink

# 440
Някой ползвал ли е бейсика на Ърбан Дикей за запълване на вежди?

# 441
Много ми беше интересно да прочета за грим урока на Мила Фарфала.
Трябва ли да си запазя час предварително ако искам такъв урок или не е необходимо?

Хубаво е да си запазиш, ако не са свободни в момента, но неудобното в случая е, че трябва да се заплати този ваучер при запазването (независимо дали е за 100лв или 150лв), т.е. може да се наложи да се разходиш два пъти. Но при мен се случи така, че просто попитах и имаха възможност на момента.

topsi91, ФДТ на MAC не са чак 80лв, не мога да ти цитирам точна цена, но цените им са доста по-приемливи и сравними с ФДТ от много по-нисък клас марки (за разлика от други техни продукти, като сенките например). 80лв ще е на Estee Lauder. За цветове обаче не знам дали имат толкова светъл  Thinking

Веси, Le Soleill, радвам се, че ви е било интересно и съм ви запалила  Crazy Няма да съжалявате, дори да ви се падне друг консултант. Те са професионалисти, другото е въпрос на напасване на характерите, за да извлечеш максимума за тези минути. Но според мен е  много важно или човек да знае какво иска, ако не му се харчат пари просто ей така (за да изпробва конкретни неща, които си има наум) или да се остави изцяло в ръцете им, ако иска да се изненада  Peace

# 442
  • София

Не, но мисля че са подходящи. Аз съм пробвала с матовите сенки от Naked 1, става супер. Ще пробвам и бейсик-а утре и ще пиша  Wink

# 443

Не, но мисля че са подходящи. Аз съм пробвала с матовите сенки от Naked 1, става супер. Ще пробвам и бейсик-а утре и ще пиша  Wink
много ще съм ти благодарна. купих палитрата за сестра ми, но не вървеше да я пробвам и после д и я дам.

# 444
  • София
Малко коледни красоти от Ланком:

# 445
  • Пловдив
Недейте така, другите момичета също са много възпитани и много добри гримьори. Невероятен кеф е да те гримира Васи, Радмила /безумно красиво момиче, с покъртителни светли очи/, Тони, Надето, да не ги изброявам всички.

Татутата на Мейбълин и Пейнт Потите са една песен, но първите румънски, летен хит, а вторите оперна класика да речем! Wink

densi,  а коя е мацката с перфектно изрисуваните дебели вежди и тъмно червена коса, незнам дали бяха нарисувани или перманентен грим, но много ми харесаха, въпреки че принипно си падам по естествената красота ?

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 12:30 от aH~

# 446
  • на последния етаж
Mila Farfalla, благодаря за разказа! Отдавна се каня да си запазя час за урок.

# 447

densi,  а коя е мацката с перфектно изрисуваните дебели вежди и тъмно червена коса, незнам дали бяха нарисувани или перманентен грим, но много ми харесаха, въпреки че принипно си падам по естествената красота ?
Това е сигурно Тони. Не е с перманентен грим, гримира се сама всеки ден. Изключителен майстор е на по-силния, вечерен, дори вамп грим. Васи също. Peace

# 448
  • Пловдив

Хубаво е да си запазиш, ако не са свободни в момента, но неудобното в случая е, че трябва да се заплати този ваучер при запазването (независимо дали е за 100лв или 150лв), т.е. може да се наложи да се разходиш два пъти. Но при мен се случи така, че просто попитах и имаха възможност на момента.

Благодаря за отговора, определено няма да се разкарвам два пъти от Пловдив за това, а ще процедирам като теб - ако има възможност да ме вземат, чудесно, ако не - здраве да е!

# 449
Пробвах новия руж на Герлен, за който тук си говорихме с densi. Наистина е никакъв. Брашняна текстура и много "евтин" цвят.

Общи условия

Активация на акаунт