Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви услуги предлага професионалният грим на MAC?
Какви са впечатленията от сенчестата база на Urban Decay?
Какви са впечатленията от сенчестата база на MAC?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви услуги предлага професионалният грим на MAC?
-
Какви са впечатленията от сенчестата база на Urban Decay?
-
Какви са впечатленията от сенчестата база на MAC?
-
Коя е най-добрата четка за смесване на сенки?
-
Какви са впечатленията от базата за грим на Guerlain Météorites?
). Тъй като решението ми сутринта беше спонтанно и нямах повод, където да нося силен грим, първоначално исках опцията от 100лв (лек, ежедневен грим), но след кратко обсъждане, стана ясно, че имам доста въпроси и решихме, че опцията за грим-урок от150лв е по-подходящата за мен. Носех си несесер с продукти и четки, които исках да обсъдим. Много ми беше полезно, защото консултантът избра продукти, съобразени с моите желания и нужди и направи едната половина от лицето ми, а аз - другата (под наблюдението и вещите му обяснения). Лицето направихме почти изцяло с 187, защото му се оплаках, че откакто съм я купила, не се справям с нея (освен за кремообразен руж) и ми е жал, че ми стои така. За очите той разгледа с какво разполагам (предимно нюд цветове) и ми предложи няколко по-смели варианта, съчетаващи се добре с вече наличното, от които ми стана най-интересен лимитираният цвят Eat Love. Направихме дневен и вечерен вариант, за да добия представа за контрола на работа с цвета. Показа ми и как да правя очна линия с Fluidline и 266. Пробвахме и Soft and Gentle на скулите - много нежно и красиво стана, както и спиралата Extended Play Lash, която направи миглит ми уау, но остават в списъка с покупки за друг път, защото имам няколко неотворени спирали и подобен хайлайт, който не ползвам често
Засега си тръгнах с два цвята сенки (Eat Love и Woodwinked), очната линия, основата за лице и фиксиращия спрей. Определено много полезно и приятно изживяване, много професионално и внимателно отношение. Урокът принципно трае 90 минути, аз не съм засичала време, но никой не ме е пришпорвал - отговори на всичките ми въпроси, изчака ме да се начудя точно какво искам и подробно преговори всяко движение, докато попълваше face chart-а с използваните продукти. Препоръчвам с две ръце, който може да си го позволи, особено ако искате да си купите няколко продукта, наистина си заслужава!

Или трябва да си ида без грим?
интересува ми пейнпотите на МАК заслужават ли си или кажи речи и мейбълинските татута са същата песен?