MAC & Sephora - 16 тема

• 48 270
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Жаки, Вдовичката направи ревю в блога си - него видя ли го?  Rolling Eyes
Току що го четох. Истински ще мога да ги преценя само на живо. Ако ми кажат "взимай ни" ще ги послушам  Mr. Green
Жаки, от къде ги поръча?

# 466
  • София
Ей те това си е точно продукт за Адри!  Peace

Хихихи, виж как знаеш  Laughing
Тъкмо ме налегнаха размисли дали ми е нужен, с оглед на това, че имам Гарденията  Thinking
Всъщност, ясно е, че не ми е нужен, но искам ли го или не го искам... ако продължавам да купувам хайлайтъри, не само, че ще ми стигнат до края на живота ми, ами може и накрая да ме балсамират с тях от главата до петите  ooooh!

# 467
Момичета, някой има ли отзиви за новата палитра на Кларинс с цветове нюд ? В сравнение с Накед?
Мерси  Simple Smile
 http://www.clarins.fr/The-Essentials-Palette-Yeux-Maquillage-%C3 … 471431;37063;2082

# 468
Момичета, някой има ли отзиви за новата палитра на Кларинс с цветове нюд ? В сравнение с Накед?
Мерси  Simple Smile
 http://www.clarins.fr/The-Essentials-Palette-Yeux-Maquillage-%C3 … 471431;37063;2082
Няма отзиви все още. Peace

# 469
  • в 1001-та нощ
не си спомням да съм била така нетърпелива за друг продукт  Crazy

# 470
не си спомням да съм била така нетърпелива за друг продукт  Crazy
Какво те съблазнява толкова в тази палитра? Имаш Нейкид ще вземеш ли и тази в кафяво? Или се надяваш на лилаво? Hug  bouquet

# 471
  • в 1001-та нощ
Искам да я видя и ми изглежда различна, някакви вътрешно любопитство  Blush ама много различна ми изглежда от Naked  Whistling Whistling аз, която до скоро - презирах кафяво  Crazy

Няма да се учудя, ако на живо - изобщо не ме впечатли  Blush

# 472
  • Бургас
Да ви попитам, че нещо не разбрах дали ще им есенна колекция на Ланком, че си харесах лаковете. Може да сте писали, но просто да съм го изтървала или забравила , хич ме няма тези дни  ooooh!
Питах в един магазин ама ми казаха за нови червила тип мат,велвет ефект , за колекцията не успяха да ми кажат.

# 473
Не няма да я има. Peace

# 474
  • Бургас
Ех. жалко фен съм на тъмните лакове ,а от фийлюник не може да се поръчват .
Мерси за отговора Simple Smile

# 475
  • София
Ей те това си е точно продукт за Адри!  Peace

Хихихи, виж как знаеш  Laughing
Тъкмо ме налегнаха размисли дали ми е нужен, с оглед на това, че имам Гарденията  Thinking
Всъщност, ясно е, че не ми е нужен, но искам ли го или не го искам... ако продължавам да купувам хайлайтъри, не само, че ще ми стигнат до края на живота ми, ами може и накрая да ме балсамират с тях от главата до петите  ooooh!

И на мен хайлайтерите от година-две ми станаха повече от ружовете, голяма мания са, но тази роза, мисля да я пропусна, гардения нямам, но имам миналата роза  Mr. Green

# 476
Аз, както си мислих, че напоследък нищо не ме грабва дотолкова, че да го купя(обикновено си отбелязвам желаните покупки в wish list и впоследствие купувам само онова, на което наистина не мога да устоя), така не издържах и си поръчах тази прелест:

Hourglass Ambient Lighting Palette

Пудрите от серията отдавна ги искам, но когато видях три накуп в палитрата, изобщо не се и замислих Crazy

# 477
  • София
Аз, както си мислих, че напоследък нищо не ме грабва дотолкова, че да го купя(обикновено си отбелязвам желаните покупки в wish list и впоследствие купувам само онова, на което наистина не мога да устоя), така не издържах и си поръчах тази прелест:

Пудрите от серията отдавна ги искам, но когато видях три накуп в палитрата, изобщо не се и замислих Crazy

Ауууу... това искам да го видя на живо  Hug

# 478
Трябва да дойда до София за някоя от срещите Flutter Hug

# 479

Тони, продуктите им са уникални и няма да съжаляваш изобщо, но ми е интересно защо взе и трите пудри накуп, т.е. какво ще правиш с толкова много от един вид продукт?  Peace Blush

Общи условия

Активация на акаунт