Коремчето вече ни издава - Априлче се задава

• 27 748
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро !!!  Hug  Сега си идвам от изследвания,но ще са готови след около 30 мин.Не съм яла тази сутрин и сега си купих две закуски  ooooh! Савестта вече ме гризе преди да съм ги изяла!!! Адски нездравословно и калорично ....

# 661
  • До Балкана
Дао! Hug
Ех, Боби, като ще те гризе съвестта защо ще ги ядеш! Я, размисли добре - ако наистина ти се
хапват - ами изяж си ги с кеф пък! Да си призная, по принуда ям що годе полезни неща (поне на теория) и докато си хапвам го правя бавно, с наслада и си представям как бебчето ще вземе най-хубавото и полезно нещо от това и ще му е приятно и на него! Blush Известна кукувица съм аз! Mr. Green

# 662
  • София
Dallcheto, много ми харесва това "кукувишко" нещо, старая се и аз така - хуабвите неща да ги пращам, лошите да ги ограничавам - с мисли Simple Smile

Влязох пак набъро да споделя за мамите от Бургас - има бейби бум в Бургаската болница. Дай Боже само такива новини да има!

http://news.ibox.bg/news/id_26104141

# 663
Здравейте,
аз съм с  термин 09.04- София
Много хубава темичка и се радвам и аз да се включа в нея:)
Ама защо не си и направим една среща на всички априлски  мами в София:)

# 664
хаха ,ами честно казано се отказах от баничката  Laughing Laughing аз съм върл фен на здравословното хранене   ,но като огладнея толкова не знам какво правя!!!  за това трябва да ям на всеки 3 часа,така хапвам по малко и не се нахвърлям на мазно. сега се измерих - 62 кила съм ,все още не съм качила ,но се подготвям за 30 кила от горе  Laughing имам и татос от страни на ребрата до ханша и умирам от страх какво ще се случи с него след раждането

# 665
# 666
Идеи за заглавие на новата тема: 

- "С нетърпение очаква да види мама , през АПРИЛ мома или момък се задава!!!"

- "Златна есен тук дойде, а  АПРИЛче чака своя ред да разбере, мъничко момиче ли ще е или момче?!!!"

- "Коремчето вече ни издава, а АПРИЛче  на широко се протяга!!!"

- "Хубавеят тез АПРИЛски мами, ще бъдат елегатни мами!!!"

- "АПРИЛче ще съм аз, но МОМИЧЕ или МОМЧЕ ехографа бързо ще ни разбере!! "- това вече не знам как го измислих

- "Колко бързо времето минава, четвърти месец се задава, а АПРИЛчето расте с малко тупкащо сърце!!"

# 667
  • Сидни
хахаха какви голотии имало тук за закуска Simple Smile
И аз имам голям цветен татус, но на лявата гърда и най-вероятно ще се деформира...но каквото-такова. С повече мазане може и да се размине.
Относно храненето- и аз имам огризения чат-пат, нооо аз никога не съм била фен на мазното, става ми лошо, сладко по  принцип също не обичам, но при определени обстоятелства и състояния на духа ми се дояжда някакво кремообразно сладко, например разтопен сладолед ( напоследък ям ментов ) или пудинг.
Сутрин докато кацна на работа вече съм изгладняла като вълк и си мечтая на бюрото да ме чака крехко печено агънце, ама йок, набивам бисквити " Бел Вита" с боровинки и чай.
Имам някакво смотано предложение за  новата ТЕМА
"Априлките започват да се питат, кога бебоците за първи път ще ритат. " Mr. Green

# 668
  • Сидни
Ааааа, Мушмолина,
разби ме  Joy

# 669
хаха ...ми и аз съм оставила всичко с деформациите на татоса на съдбата ,мажа се като луда ,колкото мога ще помагам и аз,включително и с храната Wink
агнешко между другото много обичах ,а от както забременях не ям никакво месо!!! не знам какво ми стана ,става ми лошо от месо
пробвах йога за бременни ,ще кача клипчето ако искате и вие да пробвате Simple Smile

заглавията са много забавни  Laughing

# 670
  • До Балкана
Дао, казват, че ще има бейбибум в цялата страна! Изследването твърдеше, че майките се въздържали на раждат през 2013 година заради негативата натовареност на числото.... Thinking Мен лично, това не би ме спряло!
Боби, нищо няма да му стане, най-много листото от дясната страна на снимката лееееееко да се удължи, но ако кожата ти е еластична и склонна бързо да възвръща предишния си вид всичко ще е наред. И аз имам голям на кръста и към гърба на горе, но вярвам, че освен да се поразтегли и после върне в същия вид, друго няма да му се случи.

Мушмулина, много ми харесва второто заглавие - ритмично и римувано! Чудесно! Peace

П.П. Ето допълнителна доза смях! http://jenite.bg/%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B8/30-% … l.g_i.330702.html

# 671
Сутрин на гладно мисля добре , стига обаче да не съм освирепяла съвсем ми идват такива щуротии..... За ритането си мислех че е рано - че за мен дават чак средата на ноември да започна да го усещам, а до тогава тази тема ще сме я изписали  Joy Но ми хареса идеята, а пък някои бременеят за втори път така че ще може да се похвалят скоро може и такова заглавие да сложим...

# 672
Охххх дано си останат същите татоси хах Simple Smile
Ето точно тази ми хареса за мен,има много ,разбира се ....

Интересно ми е на каква възраст са майките .....

# 673
Момичета, много сте активни браво,  аз цяла седмица не мога да се включа, уплътнен работен ден и когато намеря време влизам да ви почета.Освен работата/ преди ДДС сме, аз съм счетоводител/ бях и на две родителски срещи , вечер домакинство и денят не стига.
За новата тема бих подкрепила идеите свързани със пола, все пак този месец, вероятно всички ще го разберем със сигурност.
babyboopk, и аз имам често главоболие, кръвно не съм мерила още, но и моята майка е вдигала със мен по време на бременността и, а и сега е с високо такова, май домашния апарат ще влиза в употреба.
Моите консултации са частни, но няма мерене на кръвно, на килограми, обиколки и т.н.Само ехограф и изследвания, дори урина не ми пуснаха. Thinking

# 674
Забравих да се похваля, вече на 100% сме сигурни, че чакаме момченце stork-boy!!! Голяма гонка беше докато малкото човече се завърти да ни се покаже, иначе ни беше обърнало гръб и се наложи да го потупваме   baduu Joy докато най-накрая реши че се е пресрамило. Ясно е вече,  ще се ориентираме към синьото...., е може би и жълтото и зеленото.... и разбира се към мъжките имена!!!

Общи условия

Активация на акаунт