Коремчето вече ни издава - Априлче се задава

• 27 771
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • London
Много хубави предложения за нова тема, чак ми е трудно да избера само едно  Hug

La Catrala при мен акушерката идва в нас и общо взето същите неща като теб, кръв, урина и много въпроси  Mr. Green Успех в понеделник на скана  Grinning

Да, прочетох, че я има и тази опция, но честно казано предпочитам да ходя в стерилен кабинет. Някак си ми е твърде лично моето си пространство, че да ми идва тука на крака. Joy Виж вече бебо като се роди няма как , ще ги посрещам, но сега ще гледам да ходя аз. Ти в Лондон ли си? Ако да, си търся компания за някакви плувания и др. разни курсове, ако сме на едно място можем да измислим нещо.

# 691
  • London
Ааа, не мога да ви изчетааааа. Много съжалявам, опитвам, но...не мога. Поне последните 3 странички прочетох....
За купуването бяхте коментирали преди 10-15стр. - аз от първото дете имам мноооого неща, и много останаха неизползвани - не съм ползвала нито шишета, нито залъгалки, нито помпа, нито кошарата му, стерелизатор само 5-6 пъти, можеше и с преваряване да минем...Спи си при нас, кърмя си го денонощно. Скоро започнахме процеса на отбиване и на преместване в кошарата, той ще си спи там, а бебето при нас на спалнята. Надявам се и този път да кърмя толкова успешно както първия, така че ще си спестя всички атрибути за хранене на бебето, дори за всеки случай няма да имам вкъщи. Помпата е разглобена, дори не знам къде е.
Единственото, което сега смятам да купя е овлажнител за въздуха. Много е сух в нашата спалня, много. На мен ми пречи, на детето също, будим се нощем от това. Бебето няма да се роди в най-люта зима, но все пак мисля, че е важно за здравето да се поддържа оптимална влажност на въздуха. Ще купя и още пелени, имам от баткото, но не са достатъчни, а и сега искам по-органик, вече съм ги набелязала...И аз пазарувам основно от йбей, разликата в цените с нашите магазини е фрапираща...
А, важна покупка с първото бебе за мен се оказа повивалника. Тогава смятах да си го спестя, че е ненужно и заема място. Такива болки в кръста имах, заради тежестта от бебето в последните месеци, а и мисля заради епидуралната при раждането, че като преобувах малкия в стаята за повиване на Икеа просто се родих..и си купихме. Е, няма такова удобство....
Утре съм на преглед при генетик, някой ходи ли вече? Някой беше споменал за миналата събота, че е имал час във Фемина. Какво представлява прегледа, да нося ли разпечатка с БХС резултатите, или те там ги имат? Иначе днес ме дупчиха за Хепатит и Васерман Simple Smile

P.S. Моето кръвно пак е 60/90, Винаги е такова. 40мин вървях пеша до поликлиниката, веднага ми го измериха - 60/90....

Моето днес беше 100 на 80. А принципно преди бременността ми беше ниско, имах и хипогликемични шокове понеже ми е и ниска кръвната захар. Но майка ми се оказа права, че всичко е до някакви хормонални смущения и след като забременея всичко ще се нормализира. Е три месеца кажи речи се родих. Никакви световъртежи, хипогликемични истории и тн.

# 692
На мен друга опция не ми дадоха  Rolling Eyes  Laughing
Иначе съм в Нюкасъл, много е далече знам, ти имаш по-голям шанс да намериш някой от Лондон тук от колкото аз от севера  Mr. Green
Ще си правиш ли скининга за Синдрома на Даун ? Видях че вече го предлагат на всички.

# 693
  • London
Ами аз прочетох в брошурата дето ми дадоха, че първо се търсят белези за Даун на скана пък ако имало някакво съмнение те съветвали да направиш изследване и то даже беше два варианта, всяко от които с по 1% риск за аборт. Не четох задълбочено, защото то май още не ми е на дневен ред като изпълнение та ще видим. Иначе съм за да се направи, но прочетох, че и гаранция не дава. Можело и да ти покаже, че има риск пък да няма. Това доста ме разколебава.... Thinking

# 694
La Catrala, ами и аз се надявах моето да се качи малко, но не се промени изобщо. С миналото бебе също си остана 60/90 през 9-те месеца, като не съм бременна също е толкова, не ми се вие свят, просто си ми е нормално състояние и се чувствам добре така....По-скоро се опасявам да не ми падне още..

# 695
  • London
Ами пий повечко айран, яж шоколад, ти си знаеш все неща, които да го нормализират. И разбира се много вода, днес изрично ми се направи забележка, че устните са ми напукани и да пия вода. Според мен са така от ваканцията от слънцето, то цялата съм почерняла и с изсъхнала кожа, но бях нахокана. Joy

# 696
  • Sofia, Bulgaria
Приемате ли нови мами? Аз съм с термин 24.04.2014г определен по гест. калкулатор, а от ултразвук 02.05.2014, още не знаем пола. Засега всичко е наред, само малко по едричко е бебчето. До сега не се престрашавах да пиша и да се хваля, но след прегледа днес мисля вече да го обява. Ще се радвам ако споделям с Вас радостите и притесненията си от най-хубавото време бременността. Това ми е втора, на първата не можах да се нарадвам, но мисля, че сега всичко ще е ОК

# 697
  • London
Поздравления и аз по електронния калкулатор съм 24-25, но и на мен ми се струва, че може да ида и аз като теб малко по-натам с датите. Но пък ще си имаме теленца, много хубава зодия! Peace

# 698
  • Сидни
Добре дошла!
Ох да ви кажа, макар и да е голяма глупост, ама не искам овне бе, искам теле. Аз съм козирог и много добре се разбирам с телците, ама с тия овни, сигурно луда ще ме направи  Joy

# 699
  • Sofia, Bulgaria
 Grinning Абе все рогати ще са ама да са живи и здрави. Като казвам рогати имам в предвид инати  Simple Smile Таткото е теле, та трудна работа е ама кво да го правя като си го обичам

# 700
  • London
Овена не е никак лесна зодия. Казвам го като интересуваща се любителски по-обстойно от астрология. Joy Особено мъжките представители са нещо страшно, ни се води, ни се кара....

Телето на фона на Овена е душичка, вярвайте ми. Mr. Green А и ако сте воден или земен знак телето ще е в прекрасни отношения с вас. С овена комбинациите са доста по-стеснени, за земен знак са направо отирцателни като взаимоотношения.

# 701
  • Sofia, Bulgaria
Още не съм прочела всички писали, ама вие правихте ли първия БХС, аз съм записала при Мазнейкова за 16.10., та се чудех ако има впечатления от там

# 702
Имаш право...за шоколад, айрян и кафе знам, водата изобщо я бях забравила. Пия колкото да не умра от жажда, хич не ми се пие. А трябва, отивам да си напълня каната с вода Simple Smile
И аз исках телец, но и овните не са лоши - много са оправни и пробивни, то май повечето рогати са такива. Оказа се, че доста овни познавам, но не съм им знаела зодията - прекрасни хора, амбициозни, упорити, но в същото време честни и сърцати Simple Smile Радвам се, че ни се падна априлско бебе........ а бебе номер 3 ще се постарая да е лъв Simple Smile  Joy

# 703
  • Сидни
 Shocked да като прибавим и баща му дето е близнаци, картината се оформя почти пикасова... Crazy

# 704
  • Sofia, Bulgaria
Аз съм стрелец, не разбирам много от зодии, но знам че с телци много усилия ми коства да се нагодим  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт