Домакини/19 епизод-есенен

• 36 892
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте.Напоследък не върви на повечето от нас..кофти.Прегръдка за всички  bouquet В събота ми е първия изпит да ми стискате много палци,че колкото по наближава,толкова повече се панирам.Иначе днес не правих нищо особено,учих малко после на кафе,сега се прибрах,ще сготвя нещо,ще почета малко и ще ида за малката.Хубав ден на всички ви  bouquet

# 481
Изчистих,наготвих боб,направих салатка от розови доматки,пекох пиперки.Чакаме да изстине яденето и да хапнем.КАжете кой какво готви.Събирам идей за бързо готвене тези дни.
Славче стискам палци за майка ти!Дано се оправи бързо!
контеса имам въпросче:От къде купуваш вакумните торби?Ако издържат да си взема и аз някоя др.
Лек ден на всички!

# 482
тити, от Е-бей .Да ,здрави са доста и намалят обема на багажите ни (завивки, дрехи ,палта и спални комплекти) на 1/2 .Даже в куфарите ни ще сме с такива за да не се издуват с дрехи и завивките от последните седмици ,които ще трябва да взема също,защото основния ни багаж ще пристигне след 3 месеца поне.

# 483
  • София
Днес изпратих книгите на Коконка, Тити и Смърфи

Стана общо 15 пратки, едната ми се върна на Мария 27 Sad, нямало блок 50 Confused, сигурно съм объркала адреса....

# 484
  • Талант на 2012,2013 г.
Имам книжки! newsm44

Е сега се връщам от пощата...

Лус, благодаря ти от сърце. Hug  bouquet Все още не съм ги разглеждала..

# 485
  • при късмета
И аз току що си взех книжките.
Луси хиляди благодарности  newsm20 имаш невероятно талантливи деца!
Пожелавам ви фантазията за творчество да не ви напуска никога.
Зачетох се в приказката и закъснях за детето  ooooh! отивам да го взема, да четем заедно

# 486
  • гр.Варна
Мари аз сега тръгвам към пощата.Довечера в къщи ще е интересно.  bouquet на Лус и Миленка.

# 487
Уж се наспах тая нощ, но днес нещо ми е криво, едва гледам, а като никога не остана време да полегна през деня.
Отивам да купя яйца, че имам поръчка да правя спагети с очички (таласъмовите)  Joy

Може ли някой да ми преведе текста от снимката от руски е. Уж съм го учила, доста разбирам като гледам нещо на руски по тивито, но това ме затрудни. Хареса ми снимката но не мога да си преведа какво пише
Скрит текст:

мама-коко внимавай  Joy , аз вчера изгорих рулото във фурната като се зачетох, та ядохме полуизгоряло руло Стефани

# 488
  • Талант на 2012,2013 г.
" В доброто вярват само тези малко , които го правят"... нещо такова разчитам май... newsm78

Лус най-добре ще каже.

# 489
  • София
Баба Яка : В доброто вярват само тези малцина, които го творят...

Това е точния превод, само да нямам дребни грешки Peace

# 490
  • Талант на 2012,2013 г.
ХА!
Познах!
С малко по-различни думи, но смисъла е един и същ.
УРА за мене и за госпожата ми по руски едно време... Mr. Green

# 491
Марѝ  Hug и аз нещо подобно си мислех.

Луси  Hug    bouquet благодаря много.

Еееее и двете сте много бързи в писането  Hug

# 492
  • София
ХА!
Познах!
С малко по-различни думи, но смисъла е един и същ.
УРА за мене и за госпожата ми по руски едно време... Mr. Green

Добър и бърз превод! Браво...!!!
Ура и на мен за българския!!!!!

# 493
  • Талант на 2012,2013 г.
 hahaha Joy  bouquet

# 494
Мари, Лус и двете сте страхотни в превода, ще знам вече към кого да се обръщам   bouquet

На мен днес наистина не ми е ден, отидох до магазина за яйца, а купих само тоалетна хартия и се прибрах  ooooh!. Не им се ходи втори път и няма да ядем днес спагети Таласъм
Явно новината че от принтера ми нищо не става и ще трябва пак извънредно да се купува нещо ми е дошла в повече

Kaka Daka ще стискаме, аз нещо съм изпуснала, какво учиш

Общи условия

Активация на акаунт