Домакини/19 епизод-есенен

• 36 889
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • при късмета
Пък ние сме на бутер баничките. Дребния собственоръчно ги направи на триъгълници. Сега си ги хапва и вика "вкусно". Май това ще вечеря, мусаката ми хартиса

# 496
Изчетох ви .
Славче бил е малкия дявол, не се обвинявай .За майка ти  fingerscrossed
Валенцето малко с закъснение да ви е жива и здрава девойката и много да ви радва Simple Smile
КАжете кой какво готви.Събирам идей за бързо готвене тези дни.
откакто работя само бързи неща готвя.Днес кюфтета по чирпански, вчера гювечета , за утре леща след 5 мин я слагам.
Утре ми се очертава тежък ден, едно че до 17 ч.съм на работа от 17ч. съм на родителска среща на малкия в градината, от 18 ч на големия в училище добре че са една до друга двете сгради та три пъти ще ги обикалям.Та утре само ще се прибера и ще съм за леглото.
Не им се ходи втори път и няма да ядем днес спагети Таласъм
какво е това ?

# 497
Баба Яка :
Скрит текст:
уча счетоводство,първа година,първи изпит и на право мн ме  е страх,ама ще видим де,може и да го взема
Малката преди малко заспа newsm78 #Crazy явно се е изтощила,че ходихме на разходка,с баща и ще си сипем по чаша винце и ще вечеряме Heart Eyes замина ми диетата Mr. Green По-късно ще намина пак

# 498
J_M_M ето ги   Laughing
Скрит текст:

Kaka Daka супер, ей това е нещо което искам да работя откакто се помня. Ходих на курс, учих много и сама, но не смея да се захвана, все ми се струва че не съм научила достатъчно и че е прекалено сложно за моите умствени възможности  

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 22:35 от Баба Яка

# 499
Контеса много се радвах на клипчето на малката.Браво на детето.
Аз ползвам в бг такива.Но от там не съм купувала.
Кака дака успех на изпита!Няма от какво да те е страх напред.
На дарил ме шашна тоя нов псевдоним д.х.
Помислих,че имаме нова мама в форума.
Този боб ми наду корема ,но беше много вкусен.

# 500
Леле как го учите това счетоводство  Rolling Eyes Толкова да съм скарана с цифри, не е истина просто. Кака Дака, успех на изпита. Ще го вземеш, не бой се  Hug
Днес пристигна легълцето за бебето. От мерак с таткото взехме, че го сглобихме и познайте кой спи в момента там  Mr. Green Наш Ванко така се превъзбуди от новата придобивка, че накрая приключихме вечерта с плач. Сега като се роди бебето ще видим кой ще спи на новото, и кой - на старото легло.

# 501
Добро утро ,
ако съм знаела какъв ден ме чака щях да се наспя подобаващо,че сега от вълнение може и два дни да не заспя . Laughing
Момичета, дойдоха ни поканите за поставяне на визите в паспортите и до 10-на дни ще сме с визи и до няколко седмици летим ..
Много съм радостна ,че поставените за цел дву-годишни планове и похарчените нерви и пари ще се оправдаят с положителен резултат ,а другото тепърва започва и зависи от нас .
Почерпка по прериен образец ,защото ще сме в най- плодородната равнинна прерия на Канада :

Утре ще се изстрелвам към посолството им тук и нямам търпение .  Laughing

# 502
На добър път!Много щастие и успехи там!
Да се обадиш за кафе от понеделник съм там Simple Smile

# 503
На добър път!Много щастие и успехи там!
Да се обадиш за кафе от понеделник съм там Simple Smile

Благодаря ти , знаеш ми Фейса ,та когато кацнеш и си свободна пиши там /ли тук да координираме графиците и да пием кафе  Hug

# 504
Контеса честито за постигнатите цели   bouquet. Много късмет и щастие на новото място.

Благодаря за почерпката, аз ще си я взема още сега че не се знае утре кога ще стана и ще остане ли за мен  Joy

# 505
Добро утро !
Barefoot Kontesa честито !
Аз си изпих кафето и тръгвам да се трудя Simple Smile
Лек ден.

# 506
  • София
Добро утро и от мен!

Контеса, честито! Канада едно от най-уредените места за живота! Успех!!! Много се радвам за вас!!! Hug Hug Hug

И благодаря за закуската и кафенцето Peace

# 507
  • при късмета
Добро утро,
Контеса нека си сбъднат всичките ви очаквания на новото място и да си реализирате плановете   bouquet
Имам днес тичане насам натам.
Хубав и успешен ден на всички

# 508
Добро утро, момичета! Аз още не съм си легнала, а вие вече и сутрешното кафе сте изпили Laughing

Аз май не се оправям, въпреки лекарствата, ама и по-зле не ставам....
Къде е Кокона? Нали на лекар щеше да ходи? Praynig

Контеса - поздравления за визите! Много успехи на новото място! Видях дъщеричката във фейса, голяма сладурана:)

Лус - благодаря за книжката! Казах на нашите да я чакат. Ти с куриер ли е изпрати или по пощата?

СлавчеPraynig за майката ти! Дръж ни в течение!

Мари - и аз много харесвам стиховете ти, ама не я знам тази страничка във фейса. Ще ми изпратиш ли линк? На Цвети мина ли му сърцебиенето?

Останалите момичета няма да ви изброявам по именно, но ви  Heart Eyes и  Hug!

# 509
  • София
Смърфи, изпратих я по пощата - препоръчано, затова може и да успееш да я вземеш - трябва да дойде в петък Peace

Заведох Петьо и сега ще отивам на тай чи... Чувствам се ужасно, чувствам се виновна... Петьо се оплака, че го бие едно момче в класа, оказва се, че той бие и още няколко деца... Отидохме при майка му да й кажем... Тя го заведе в ъгъла  - навика го, шамароса го... Затова детето се бие. Не вярвам да се бият небити деца... Confused Детето започна деня набито и разплакано... Гадно ми е... Sad

Общи условия

Активация на акаунт