Домакини/19 епизод-есенен

• 36 877
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро!
Контеса, честито и на добър път  Hug
Люси, и на мен ми е много тъжно като видя майка да бие детето си. Аз не съм си позволявала да удрям, колкото и да съм изнервена. Дано и занапред съм така  Praynig

# 511
Добро утро момичета!!! Днес ми е празнично и весело!!!
Правим цели 20 години от сватбата!Да ви почерпя . Wink

Barefoot Kontesa лек път и всичко да е наред!
Смърфиетка бързо оздравяване!
Лек и приятен ден момичета!!!  Hug  bouquet

# 512
pisenxeto, честита годишнина! Още много пъти по 20 години да се обичате, разбирате и уважавате   bouquet
Нашата еуфория около новото легълце продължава. Ванко не излиза от там, едвам го накарах да отидем да закусваме  Rolling Eyes

# 513
Честита годишнина и от мен! Heart Eyes
Хаха, Ванко така ме разсмя, сладур!
Отивам на интервю аз след малко. Дано.

# 514
  • София

pisenxeto, честита годишнина! Здраве, щастие, любов и разбирателство! Още много пъти по 20!!!!  bouquet

# 515
pisenxeto, честита годишнина!
  bouquet

# 516
  • при късмета
Всички задачи съм си свършила и се прибрах.
pisenxeto, Честита годишнина, още много да посрещнете заедно!
Вио сладур е Ванко  Grinning  той не може и да допусне, че нещо купено от вас не е за него, остави го да се нарадва. Сего поне ще си има занимание, като се развали времето  Grinning
Дари, успех. Стискам палци
Смърфи, аз се пооправих, твой ред е  Hug
Коконче, знам, че не ти се пише, ама драсни как си, че те мисля  Hug
Има липси днес, Мари не се е появявала  newsm78, къде си бре жена
Кака Дака ще вземеш изпита
Оф, не съм свършила всичко  ooooh! трябва да сготвя нещо. Такава съм домакиня, че най-важното забравям  hahaha
Ако не го измисля, ще извадя кърначета. Взела съм кори за лазаня, досега не съм правила. Някой беше пускал рецепта преди и уж я запаметих, ама сега не я намирам. Ако някой има опит с приготовлението да ме инстурктира.

# 517
  • UK
 wavey
Мама коко  Hug добре сме, чакам новини от ММ кога ще слиза вече Praynig
pisenxeto, Честита годишнина, още много години да ги посрещнете заедно! Peace Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Контеска честито  Hug

Момичета, тук съм Crazy чета ви редовно Mr. Green но нещооооо не ми се пише Crazy не  е от мързел Joy

# 518
  • Талант на 2012,2013 г.
 smile3553

тук съм

за утре имам час за фризьор...обмислям цвета... Rolling Eyes

Честита годишнина на  pisenxeto !    bouquet

Коконке , пиши...

Марче, ела си...

другите дето ги няма, елате си...

# 519
  • при късмета
Коконке браво
Мари после да те видим

другите дето ги няма, елате си...
Пак да подсетя Ваничка и Куини да се мернат Rolling Eyes

# 520
  • гр.Варна
ЗДрасти на всички.Мари давай смело с промяната.Лус снощи взех книжките от пощата и щерката вече е хвърлила око на няколко неща с които щяла да ме "изненада" Дано само изненадата да не е избухнала в пламъци кухня JoyНе , Rolling Eyesшегувам се -тя се справя доста добре за възрастта си в кухнята,е не винаги се получават перфектно нещата ама важно е желанието и.В книжките намери неща които са и се стрували сложни , а сега са и по ясни.Благодарности на Миленчето, а за боя над Петъо , ами и моят яде пердах онзи ден от две "приятелчета" от класа.Единия го държал , а другия налагал в корема.Моя не се оплака в къщи , но като го видях в събота колко е посинен направо Shocked е тогави всичко си каза.Оплакал се е на класната и тя написала забележка на "другарчетата" и сега се чудя да се намесвам ли или не newsm78 Уча ги с кака му да са самостоятелни и да се справят сами с всички проблеми , ама дали няма да навредя така повече от колкото помагам???? Айде стига с моите глупости   Embarassed Ако някоя има съвет как да постъпя - пишете.Болните веднага да оздравяват а на другите- Hug

# 521
  • при късмета
Плами, много неприятно  Sad
Моя още не е в училищна възраст, та мога само да предполагам как бих постъпила, ама все пак. Мисля, че трябва да кажеш на класната, че знаеш. Хубаво е написала забележка, но може и да забрави да проследи подписването на забележката от родителите. Все пак тя е човека, който отговаря да няма сериозни провинения докато са на училище и да уведомява родителите на деца, които бият другите. Като я уведомиш, че знаеш, това трябва да й подскаже, че ще следиш нещата и от там и нейните отговорности.
Трябва да учим децата на самостоятелност, но в някои случаи сме длъжни да се намесим. Твоя случай ми отива направо на тормоз

# 522
на всички скъпи 'кини  love001

pisenxeto Честита годишнина!

d.n. Успех!

Мари само цвета ли ще промениш?

# 523
  • Талант на 2012,2013 г.
Не, искам възможно най-тоталната промяна... ooooh!

# 524
  • гр.Варна
Мама -коко тя класната знае ,че знам.Гадното е ,че наистина уж са му приятелчета с които се събират по РД ,а с майката на едното сме ходили много пъти на кафе.Та въпросната дама не ми се обаждала да разбере какво се е случило все пак.Проблема не е от тази година ,а вече четири години са в един клас и конфликтнити ситуации се проявяват от време на време.Като ми прикепи много ,говоря с майката и ..... май като гледам сегашната ситуация няма особен резултат. #CrazyМоето момче казва ,че няма проблеми и са си отново приятели ,но докога ли newsm78 Май следващия път/дано да няма такъв/ намесата ми ще бъде доста по груба. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт