Домакини/19 епизод-есенен

• 36 856
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз няма да давам съвети, защото след неуспешни разговори решавам въпросите по груб начин... Embarassed

Мразя насилието, вътре започва да ми кипи, готова да избухна всеки момент...
Досега нямало случая когато не съм спряла при грозни случаи... ММ казва, че един ден ще си го отнеса. Най ми се кара, когато миналата година се опълчих на 8-9 цигани, които пердашили една възрастна и всичките, дори мъжете са сгушили в другия края. Та се наложи да се намеся, слязоха циганите, а двамата са ме следвали до вкъщи...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 526
Благодаря ви момичета!!! Hug  bouquet
Сготвих пържолки,хапнахме и пийнахме и сега релакс-с плетка Laughing
И аз бях на фризьор да се подстрижа и малко прическа.  Laughing Сега съм решила да си променя цвета,но да видя дали ще намеря такъв какъвто искам. newsm78
За тормоза в училище-иска се внимание и дано не се стига до сериозни последици,че децата уж на майтап ,пък последствията някой път са сериозни. Naughty

# 527
Здравейте, момичета! Не ми остава време да пиша, но ви чета. Започвам по ред:
Кака Дака, стискам палци да вземеш изпита. Не се притеснявай, ще стане!
Славче, само като прочетох за малката и ме сви корема, представям си ти как си се почувствала. Но пък си действала бързо и адекватно. И аз така съм много хладнокръвна като нещо се случи, но като се справя с проблема как ми омекват краката...  Дано операцията на майка ти мине леко и да сте дълги години заедно.
Вио, голям сладур ти е Ванко. Като се роди бебето що дипломация ще ти трябваааа, мала, мале! Отначало ще е много щастлив, но лека-полека като започне да му просветва, че мама и тате не са само за него...
Коконке, пиши! Започна ли хапчетата, как е кръвното?
Контеса, страхотна новина! Пожелавам ви преместването да мине по мед и масло. И много щастие в новия ви дом! Хубаво е когато мечтите станат реалност.
pisenxeto, още дълго да сте заедно и да се обичате!
Мари, какъв цвят измисли? А какъв е естественият ти? Приятно е човек да се поглези понякога.
Смърфи, да оздравяваш! Беше писала, че вземаш от Бг суха закваска за кисело мляко, би ли ми казала подробности? Какво представлява, как се казва, къде може да се намери? Искам да пробвам.
Аз до преди малко се разправях с майстори - единия климатик отказа. Оправиха го де, ама малката  я сложих да спи в 3 часа, тотално ще се развали режима й.
Вчера ходихме да избираме обзавеждане за баня, стнах разногледа. Плочки, мивки, душове такова разнообразие, че не знае човек какво да избере. А днес ММ уж беше в почивка, но още в 9.30 решиха, че не могат без него и пак отиде на работа. Нямам думи!
Както казва Мари, всички да се върнат, моля! Марче, Ангелче, Куини, Ваничка къде сте момичета?
Луси, Миша втора вечер не мога да я приспя заради книжките. Пита, разпитва, четем като приказка Joy.

# 528
  • гр.Варна
Лус и аз паля веднага и скачам на бой даже,ама  детето не иска да се намесвам - "Аз съм голям и ще се оправя с него ,той ми е приятел бе мамо". Затова сега съм на режим изчакване.Предупредих ,че при следваща случка-мама влиза в действие. #2gunfire
Хайде няма да ви занимавам повече с моите размишления.Мари   bouquet

# 529
  • София
Много се радвам, че децата се палят да готвят Peace
Ние две лета изкарвахме всеки ден в готвене. Пред входа на тревичката постилахме на децата  голямо одеяло, изнасяхме храни, чинии и обядвахме навън... децата рязали, приготвяли, украсявали... Много се сближихме покрай децата с комшиите... Сега живея на друго място... Peace Но... децата ни порастват, меракът изчезва, но... уменията остават.

# 530
Да се разпиша и аз
pisenxeto - честита годишнина, да изкарате още много пъти по 20 щастливи годишнини
Мари браво за решението. И аз като Хортензия, ще питам как си в момента и как смяташ да се промениш. А бе направо трябва да пуснеш снимки от преди и след  Hug
Лус и Плами това с насилието в училище е болната ми тема. Аз не мога да изчаквам да видя как ще се развият нещата. Реагирам моментално и не много кротко, дори понякога си мисля че прекалявам (но след като мине време, не веднага). ММ не можа да ме научи да броя до 10 поне, преди да реагирам.
Смърфи направо тук пиши за сухата закваска и аз щях да питам, добре че Хортензия  ме подсети
Коконке  Hug, обаждай се от време на време да знаем че не си ни изоставила.

На всички  Hug  bouquet

# 531
  • Талант на 2012,2013 г.
Няма кой да ме снима... Rolling EyesА и който ми има фейса...там съм това, което съм в момента. Blush

Дори и аз не зная какво искам... Mr. Green

# 532
Аааа, не е честно, намерих те във фейса, даже пи изпратих покана, ако искаш приеми ме  Laughing

Мари в темата за търся/предлагам аватари devi4ca споменава че някоя от картинките ми в подписа си я носила. А кажи коя че да я махам, тя не ми отговори, а аз нещо не разбрах

# 533
  • Талант на 2012,2013 г.
Всеки, който ми изпраща покана приемам, не приемам хора, които не познавам пък и нямат и снимка, но понякога правя изключение. Ти снимка имаш ли?!? newsm78

Ако е от тези, които носиш в момента нито една не съм носила... newsm78

# 534
Знаеш ли, аз не обичам да се снимам, даже мразя. Мисля че някъде имам снимки не по стари от 2-3 години и ще ги кача, само да ги намеря.
Мога да ти покажа как съм изглеждала през далечната 87г, когато завърших математическата в Габрово  Joy
Аз във фейсбук имам само хора които познавам от реалния живот, бивши съученици, сегашни приятели, а от скоро и няколко момичета от форума, които не познавам реално.

# 535
pisenxeto - честита годишнина!
Плами 76 и аз съм от бойните майки като Лус.Не мълча и не чакам.Как може да има такава детска агресия от сега.Щом се познавате с майката я уведоми и поговорете.
Хубаво съм поспала следобяд .Емо си гледа детски и не смее да ме събуди детето.И мен ме хвана пак хремата от него.
Днес ще сме на сандвичи и домати.Не ми се готви.
Вио нека се нарадва детето.Емоция е сега .А бебето като се роди ще е още по щастлив.

# 536
  • UK
Добър вечер! Hug
направо ми настръхва  #Shocked косата от това, което пишете наркотици, агресия в училище #Crazy ама аз неискам такава среда за децата си Crossing Arms
Тука съм бе, чета ви да не взема да изпусна нещо hahaha Не съм почнала лечение щото кардиото каза, че всичко ми е у ред, даже и кръвното ми беше ОК вчера 125/80 като за отличник!
Обачееее как щях да бия вчера моя мухлъо от ЖК #Cussing out Дава ми направление, нали ме изпраща на кардиолог (ами, аз не им разбирам кодовете там и го вземам и нося при кардото Money). Човека го гледа и вика, ами то не  е за мен, а е за гинеколог #Crazy
Ще трябва да го оправите и пак да дойдете за да ви дам направление за ехокардиограма. Ама човека кабинета му е в другия край на града, нито имах сили, нито пък той работеше следобед, че да се върна с поправеното направление, затова смятам утре да си видя къщата, а в петъка пак да търча до военна болница, където му е кабинета ooooh!

Изобщо само се чудят, как да вземат пари, а др всичко през пръсти го карат Whistling Много съм разочарована значи!!!
Вио каква кошарка взехте, я и качи линка тука да и се порадваме и ние, не само Ванко  Joy

# 537
Здравейте момичета! Не съм излизала от три дни, пазя леглото и се наливам с витамини. Днес като че ли ми е една идея по-добре. Иначе си чакам ММ да се върне от комамдировката много късно посред нощите.

Коконче - много се радвам, че кръвното се е нормализирало. Hug

Хортензия и Баба Яка - закваската купувам от био магазините (специално Балев, но ги има и по другите). Лично съм купувала от http://www.bolgari.bg/zakvaski.html и http://www.genesis-bglab.com/bg/index.php?page=2&CID=10. Внимавайте, че имат и за йогурт, което не е лошо, но не е точно кисело мляко. Peace

Лус - пратката е получена, мерси!   bouquet

Дарилче - и от мен стиснати палци!  Praynig

Вио - Ванко е голям сладур, ами разбирам го човекът, всеки иска на новичко!  Laughing

Мама коко - ти оправи ли се, нещо се разболяваше?

Мари - аз съм те виждала, ама нищо не мога да измисля за цвят при теб. Най-добре да разгледаш каталога с боите при фризьорката и на място с нея да прецените.

Писенцето - Честита годишнина! Още много да изкарате в мир, разбирателство и любов!

Да ви кажа това с агресията при децата не го разбирам и косата ми се изправя всеки път като чуя! Като че ли навремето май не беше така, не си спомням съучениците ми така да са се удряли и отнасяли един с друг!

# 538
Е много бойна тема днес.
Аз преди час  се прибрах , от работа на родителска среща на малкия, там ми се разчекна устата да се смея , много забавно беше, и госпожите едни майтапчийки, да но да са наистина така 4-те години, от там обратно в училище на големия на родителска.Тъкмо влязох в бойната сцена.Представете си 20 родителя нахвърлени ( словесно )над един, добре че до физическа саморазправям не се стигна.
Много проблемно момче всеки ден минимум 2 -ма бити, наплюти, обидени.Тъкмо една майка размахва счупената на части кутия за храна , и моя мъж звъни че въпросния изхвърлил на моя син двете шишета с вода в коша  #Cussing out искаше и той да идва...  цирк.Та 2 часа разговори с въпросния родител, а той невинен, синчето невинно .
Смърфиетка бързо оздравяване .
pisenxeto честита годишнина !

# 539
Допълзях и аз ,че днес ми беше зает ден .Краката в мазоли, главата в облаците ,а кръста не се знае на чие тяло е прикрепен  Joy Та с две думи, тук съм.
Благодаря на всички за поздравленията и милите думи ,много означават за мен  Hug  Hug
Мари, русото ти ходи ,може би нещо медено с кестеняви светли кичури ? избери СИ НЯКОЛКО КАТАЛОГА ЗА ПРИЧЕСКИ И си изрежи такива, които ти допадат й действай. Аз на 3-5 години средно се преобразявам с нов цвят, дължина или стил  Flutter
писенцето- честита годишнина и много любов   bouquet
кокона, добре ,че писа ,ходех да те търся из темите как си  HugМалко остана, броя с теб  Hug
Баба Яка май нямаш снимка никаква ,затова и аз реагирам на покани без лична информация като Мари newsm78
luss страхотна майка си ,да знаеш. Рядко някой така ми допада ,ама с тази твоя руска душа и сърцатост са ми много на сърце  Hug
Хортензия Мушкатоватова баня и кухня като тръгна да избирам и  #Crazy та те разбирам идеално . Успех !
смърфиетка, оправяй се с тази настинка и на плаж  bowuu

плами76 тук много държат да се знае какво е насилие и да се пазят децата от него. Препоръчват да се говори с децата причинители, с родителите им и да се покаже ,че нещата се знаят и се вземат под внимание. Дано с разговори нещата да се подобрят, стана ми болно за детето ти Sad

Общи условия

Активация на акаунт