Домакини/19 епизод-есенен

• 36 852
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Мерси, момичета, за палчетата! Утре ще разбера резултата от интервюто. Ама едва ли...
За агресията- моя днес наби едно по- малко дете на батута, ступа го по точно, докато го видя, а майката на битото беше много доволна и ми каза да не ги разстървавам, да видела как ще реагира нейното дете. Оставих ги и детето й беше донабито, а тя много доволна остана. Rolling Eyes
За Мари- виждам те с черен цвят на косата, Контеса сега ме подсети че и за това щях да пиша.

# 541
  • при късмета
Смърфи, пооправих се, намам Т, хремата отминава, само гърлото ме понаболва. Действам със парацетамол и разстворими от сорта на Фервекс, като ги редувам, защото и в разтворимите има парацетамол. При теб не знам какво има.
Мари и аз щях да предложа някакво кестеняво.
J_M_M и при вас ли изпълнения  ooooh!
Започвам да се плаша от училището. Моя не удря дори като го ударят, опитвам се поне на това да го науча, а той  ooooh! Добре, че поне знае кое е нередно и казва. Ама знам ли какво ще е в училище  Thinking
Като си прочета дежурната приказка ще се върна

# 542
О от миналата година сме така и моя и той вече е в кюпа , то май момчета извън него няма всички правят пакости, копират... а на малкия в групата се оказа че са 2:1 момчета :момичета там не се знае какъв цирк ще е като се поокопитят и опознаят.

# 543
Днес явно наистина темата е доста бойна

Смърфиетка бързо оздравяване, благодаря за инфото, изобщо не знаех че се продава такова нещо.

Контеса сега има две снимки, които можеш да ме видиш в целия ми 100кг бласък  Joy
Ненавиждам да се снимам, дори случайно е трудно да ме хванеш на снимка. Прерових целия компютър и намерих само тези две снимки от преди 2 години. Не знам дали на 300 cd-та дали ще намеря и 5 снимки с мен. И преди не обичах, но откакто напълнях неимоверно изобщо не се снимам.

Коконке - браво за кръвното и по малко ядове с тия доктори

# 544
  • София
Контеса,  Embarassed

Мари - каквото щеш, само да не е черно. Не познавам нито една жена след 40, на която й отива черно - мрачно, тъжно, състаряващо...

Мама-коко, радвам се, че сте по-добре...

Дарилче, недей така да мислиш за работата, повече увереност. Няма как да те вземат, ако не си уверена в себе си. Най-добрата си в това, за което кандидатстваш! Така им го казвай. Нищо не им пречи да проверят за 2-3 месеца...

Смърфи, радвам се, че пратката е получена Peace

Момичета, да знаете, че почти сте ме навили за машината за киселото мляко... Само откъде ще купувам добро мляко? Пастьоризираното май вече не е същото, а?

И аз не знам защо децата имат толкова агресия... Вероятно черпят от живота. Колко агресия има във детските филмчета, ТВ, новините (нищо, че не гледат, те ги слушат), в ежедневието, в нас самите...

# 545
  • София
Дарилче, дано пък да стане!

Люси, има млекомати в София. В Младост не зная, но трябва да провериш. Иначе зная за поне три в Сф, един от които е при нас в Люлин. Фермите, които имат право да продават в млекомата са малко, сертифицирани и с постоянен контрол. Нашия млекомат е на биоферма Чемерник . Млякото си е сурово, прясно издоено.
Закваска суха ползвам от много време, различни видове. Най-добра е на ЕлБи, но не я намирам в последно време.

Аз тая вечер се къносах, ще видим резултата утре, досега се боядисвах тъмнокестеняво, сега къната е тъмен махагон.

Коконке, стискам палци ! Hug

Марчето ми липсва!

Смърфи, оздравявай бързо!

# 546
  • при късмета
Вале къде точно е млекомата. И как точно действа пускаш точна сума и чакаш  Embarassed не ми се смейте не съм виждала такова нещо или не съм се загледала  Embarassed
И аз намерих къна, черна ще се правя, ама кога  Rolling Eyes цял ден ми трябва. А не съм се сплитала 5 години, фризьорката която се наемаше си смени професията  Crossing Arms после може да ви покажа снимки

# 547
И в наше село има млекомат. Млякото е хубаво, с хубав каймак, цената е добра - 1.30 лв. Мама-коко, пускаш монети, взимаш си бутилка (при нас е включена в цената, пластмасова, взима се там на място), натискаш едно копче и хоп - млякото потича  Heart Eyes Хич не е голяма философия, хич  Peace
За агресията сред децата - и мен от това много ме е страх. Ванко ми е кротък, досега реално не сме попадали в ситуация на явна агресия с него и не знам как би се държал. Сигурно ще си подвие опашката милото и ще побърза да се гушне в мама. Ако мама е там. Ако я няма, не знам. Направо е страшно, да ни ги пази Господ дечицата  Praynig
Дарил, стискам палци! Може пък и да стане, защо не  Hug
Аз утре съм на консултация. Досега се епилирах, ама то какво епилиране, като не се виждам отдолу Embarassed То огледала, то гимнастики, и пак не е идеално...дано да ме гледат само на ехограф  Embarassed

# 548

Добро утро .
Спокоен и изпълнен с приятни мигове ден .

# 549
  • София
Добро утро и от мен!

J_M_M, благодаря за кафенцето!

# 550
  • при късмета
Добро утро,
детето пак е вкъщи, сутринта стана със запушен нос този път и го оставих  #Cussing out Този път май от мен се разболя, а не от градината  Tired Докторката е следобяд и ще го водя. Оф, оплаках се
Пак да попитам за рецепта за лазаня

# 551
Добро утро момичета
J_M_M  благодаря за закуската.
Наистина във форума се научават много неща  Laughing За първи път чух за млекомат. Даже снощи търсих инфо къде има в София. Само не можах да разбера млякото пастьоризирано ли е или не. Информацията е противоречива. Я да  кажат тези, които вземат от такива млекомати.
мама-коко оздравявайте бързо, лазанята със шунка ли ще я правиш или с кайма. Я някой който скоро е правил да каже рецептата. Аз преди много години работих в едно италианско заведение и може да ти кажа как се правеше там, но по добре да каже рецепта някое момиче, което е правило по-скоро от мен. Моите спомени са малко вехти

Днес няма никой тук, май всички са излезли да се порадват на слънцето.

# 552
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте.. Hug

И аз искам инфо за млекомата.

И аз искам рецепта за лазанята.

И бягам, че в 11 и 30 ми е часа при фризьорката, а пожелайте ми успех, че още не знам какво искам. Mr. Green

# 553
Мари успех, ще решиш в движение и резултата ще бъде страхотен, а ако не успееш да се възприемеш с новата визия - както каза някое момиче по напред, сега започва сезона на шапките  Simple Smile
Важното е че си се решила.

# 554
  • гр.Варна
Добър ден и от мен.Като цяло темата за агресията в училище е много широка и може много да се говори по нея.Момичета нещо не се разбрахме - аз скачам да се бия направо без да споря и да чакам отговор, не съм кротка и хрисима и да чакам да счупят главата на няке от децата ми.Ама дребния не искаше да го защитавам.Той си е по - чувствителен по принцип и много страда от това.Този път явно е решил да се справи със ситуацията сам и по мъжки.Все му повтарям ,че ще става мъж и не може мама и тати да ходят след него за защита. hahahaПроблема може би е и в това че за него думата и определението ПРИЯТЕЛ е неприкосновено.И да се бият и да се пребият,на другия ден според него всичко е наред. #Crazy Обяснявах,обяснявах ,че не в това се изразява приятелството ..ама  newsm78 Такъв добряк ми е ,че чак ме е яд на него.Ма пък нищо да не е взел от майка си значи LaughingКака му пък е като мен-пали от раз и като се срещнем двете на тепиха.....мъжете в къщи гледат сеир.Мари има рецепта за лазаня в книжката на Миленка.Кажете повече за тая къна.В момента съм тъмно кестенява и искам нещо хам да я подхраня тая коса хем и цвят да има.Айде ,че прекалих с писането.

Общи условия

Активация на акаунт