Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -11 :)

• 49 074
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Гражданин на света
Забавянето на някои поръчки, поне според мен се дължи на факта, че имаха проблем/ограничения от китайските пощи за стоките с батерии  Peace По-напред в темата писах какво са ми отговорили и ме приканваха пак да поръчам същите неща, били си оправили проблема  Rolling Eyes
Поръчка с чаши http://www.buyincoins.com/item/26798.html (много са готини, препоръчвам ги!!!) направена на 4.11., изпратена на 6.11. пристигна на 19.11., а друга от 18.10. се върна към сайта, заради робо-рибките предполагам, имат батерии  Confused друга от 28.8. не пристигна, беше с мишка за компа, и за двете неполучени ми върнаха сумите чрез ПейПал и с коинси  Peace другите поръчки от септември и октомври също пристигаха в рамките на нормалното (2 седмици), но нямаха батерии  Peace

Имам поръчка от 24.10 с палто, която още не е пристигнала и незнам какво да правя изобщо да пускам ли диспут или не  newsm78  Другата от 26.10 е с безижична клавиатура и тя не е пристигнала, третата с телефон от 01.11 също там поне имам проследяващ номер, който седи от самото началото изпратен от Сингапур и до там. Ще взема да пусна диспут, но я ми кажете ако вземе, че дойде нещо понеделник, вторник мога ли да прекратя диспута?

# 511
Можеш да затвориш диспута  Peace
Ако пристигне пратката, а вече от сайта са ти възстановили сумата за нея то може да им пишеш с желание да я заплатиш. Ще ти изпратят мейл, на който чрез ПейПал да направиш превода. Лесно е, не се притеснявай, ще се справиш  Hug

# 512
  • Пловдив
Преди време се коментираше, че не е препоръчително в един ден да се пишат няколко отзиви за  артикули. Не помня обаче каква беше причината Blush. Някой може ли да ме светне какъв проблем с монетите имаше и дали все още е така с писането на повече ревюта на ден?  bouquet

# 513
И в моята пратка няма нищо с батерии...четки за грим и сенки  Rolling Eyes Поръчвала съм и друг път и винаги нещата са пристигали за 2 седмици....до сега не ми се беше случвал подобен проблем, но явно има първи път за всичко newsm78

# 514
Имам поръчка,която се бави вече 40 дена,на тях ли да пиша или да отварям диспут в пейпала?
Благодаря.

# 515
  • Казанлък
eleonor4eto,
За по-скъпи поръчки си пускайте диспути към 43-44 ден от плащането. След това ще имате 20 дена за чакане преди да преведете диспута във клайм. След това вече пейпал ще решава. По отзивите в последно време пейпал изчаква поне месец със крайното решение.

За отзивите... може и аз да съм предлагала да се правят по няколко на ден... но наскоро писах десетина и всички са излезли,макар и със голямо закъснение( повече от две седмици)

# 516
20 х Литиевая батарея кнопкового типаCR2032 DL2032 CR-2032 3В (:DEFAULT)

http://www.buyincoins.ru/item/246.html#

някой скоро да си е вземал от тези батерии чудя се дали да ги поръчвам излиза чене ги доставят във всички страни. Дали ще си ги получа преди нямаше проблеми. Но ми свършват.

# 517
Пуснах диспут в ПейПал за двете непристигнали от 28.10. Да видим...

# 518
Аз също пуснах за две от 21.10.

# 519
  • София
Получих част от пратка, пусната на 06.11
Един клин, който се оказа много, много малък - за ръст 167, тегло 54 кг, обиколка на бедрото 52см - детето изобщо не може да го вдигне до горе.
Материята е някаква изкуствена, не зная какво означава според тях смесен памук

Recommender =      nemeida       / дава 5% отстъпка при Първа поръчка /

# 520
  • Бургас
Здравейте!Аз направих първата си поръчка на 30.11-от 3.12 е със статус изпратена ,има и снимка на пратката,ориентирах се за номера на пратката-RC286939447CN, не мога да разбера обаче защо не се намира в проследяващите сайтове на 1ва страница....стойността е 40.33 долара.
Благодаря предварително,ако някой ми помогне с инфо...вътре има 2 подаръка за децата и затова исках да видя дали да разчитам на тях или да изтърсвам джобовете за др.подаръци Simple Smile!

# 521
  • Пловдив
Здравейте, получих отстъпка за раздел "Home and Garden" и ми се иска да го използвам, но съм си харесала само един силиконов килим (за разточване на тесто). Дайте ми, моля, други изпробвани от вас предложения за стоки от този раздел. Гледах силиконовите форми за печене, но не знам дали няма да се прецакат бързо.

За 5% отстъпка при първа поръчка, въведете в полето Recommender: stassita

# 522
Здравейте, получих отстъпка за раздел "Home and Garden" и ми се иска да го използвам, но съм си харесала само един силиконов килим (за разточване на тесто). Дайте ми, моля, други изпробвани от вас предложения за стоки от този раздел. Гледах силиконовите форми за печене, но не знам дали няма да се прецакат бързо.

За 5% отстъпка при първа поръчка, въведете в полето Recommender: stassita
Аз съм много доволна от този сапун , който успешно се справя с миризми от риба, чесън, лук.
Препоръчвам и тази електронна везна
Това се сещам на първо четене, не знам доколко тези продукти представляват интерес за теб

# 523
Здравейте!Аз направих първата си поръчка на 30.11-от 3.12 е със статус изпратена ,има и снимка на пратката,ориентирах се за номера на пратката-RC286939447CN, не мога да разбера обаче защо не се намира в проследяващите сайтове на 1ва страница....стойността е 40.33 долара.
Благодаря предварително,ако някой ми помогне с инфо...вътре има 2 подаръка за децата и затова исках да видя дали да разчитам на тях или да изтърсвам джобовете за др.подаръци Simple Smile!
natalito78, имам инсталирана програма за проследяване и според нея все още не е тръгнала пратката

# 524

Наистина статута на проследяващия номер показва че не е постъпвал в Китайските пощи изобщо.
Вариантите са два според мен.Тъй като казвате че са два подаръка на обща стойност 40,33 $, може би са разделили на две пратки и стойността им е вече под 30 $ на парче и тогава летят две пратки без  проследяващ  номер тъй като са под 30 $ всяка.Другият вариант е изобщо да не са изпращали.Чудно ми е защо са ви дали трак номера ако не са изпратили ? Съвета ми е да им пишете защо проследяващият номер не излиза никъде ? И дали изобщо е изпратена пратката ? Също попитайте дали не са объркали самият номер ? И им пишете в строг тон ! Писмото изпратете от в My orders влезте в самата поръчка и от там им пишете от самата поръчка.
Трябваше още след 10 ия ден да им напишете...

Общи условия

Активация на акаунт