Къде на Нова Година 2014,сподели опит от предходни години

• 56 600
  • 319
  •   1
Отговори
# 180
  • г.Каварна
Здравейте, 2 години празнувахме Нова година в хотел "Елена" на Златните пясъци страхотна программа, добро обслужване вкусна храна. 2013 посрещнахме в хотел "Виго" Несебър, всичко беше супер, освен диджея. Не му работеше уредбата Sunglasses и беше доста неприятно...

# 181
и аз се интересувам от Румъния.. ако има идеи споделете моля  Hug

# 182
Както писах по-напред в темата в Румъния мога да препоръчам Брашов. Бяхме там на НГ 2011-2012 г. Хотелът, в който бяхме е на самия център. Има коледен базар, има и какво да се разглежда и може да се отскочи до замъка на Дракула и Пелеш /който пък е на път, така или иначе/ В хотела новогодишната вечер беше доста весела и с програма. Споменът ми е, че около 220 лв ни беше излязъл хотела за три вечери със закуски и новогодишна вечер на човек. Пътя до там е много хубав и няма никакви проблеми да се пътува...Ако някой го привлича идеята и иска да пита нещо съм насреща Simple Smile

# 183
dotiraz, струва ми се доста далеч - около 5 часа път отиване и 5 часа връщане - не ми се пътува толкова дълго за една-две вечери  Peace но ще го имам предвид. Благодаря   bouquet

# 184
  • г.Каварна
dotiraz, в кой хотел сте отсядали?

# 185
  • София
Записвам се да следя за идеи, нещо планинско ме интересува, защото мислим и ски да покараме...ако има сняг де  Laughing  Имам една оферта за Банско, но там сме я посрещали вече и сега исках нещо по-различно...

# 186
http://www.planet.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B7% … alace%2C2301.html

Доста изгодна - за Гърция, с неограничени напитки. Със собствен транспорт.
Ей супер, благодаря че сподели!  Hug А и Планет май са лидери за Гърция  newsm78, миналото лято резервирах почивката си на Халкидики чрез техния сайт www.procent.bg и останах много доволна, дано офертата наистина да е добра и хотела да не ни разочарова!

Да разбирам ли, че вече имате резервация? Аз все още се колебая, надявам се наистина фирмата да е добра
Направихме си резервация, да Peace Фирмата е много добра, това няма да ми е първото пътуване с тях, до сега винаги сме оставали много доволни Peace Коректни са, а и предлагат едни от най-добрите цени за Гърция.

# 187

До сега го търсих Simple Smile Това което се вижда от прозорците е кметството на Брашов. Ето този е:
http://www.booking.com/hotel/ro/capitol-brasov.bg.html?aid=31861 … 7oCFVMdtAodzkcASw

# 188
Elix,на Банско всичко друго може да правите ама не и да се карат ски по Нова Година, пълен кошмар. Миналата година карахме самон 1 ден и то на Добринище, на Банско нямаше начин да стигнеш до пистите.

# 189
  • София
Elix,на Банско всичко друго може да правите ама не и да се карат ски по Нова Година, пълен кошмар. Миналата година карахме самон 1 ден и то на Добринище, на Банско нямаше начин да стигнеш до пистите.

Peace
Знам, затова търся нещо друго на прилична цена, ама все на неприлични попадам  ooooh!
На Добринище как са пистите междудругото? Само, че там трябва да има много сняг за НГ защото нямат оръдия.

# 190
Само запис да следя ако излезе нещо интересно около  или във Варна...

# 191
  • Варна
Само запис да следя ако излезе нещо интересно около  или във Варна...

Турция Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 192

До сега го търсих Simple Smile Това което се вижда от прозорците е кметството на Брашов. Ето този е:
http://www.booking.com/hotel/ro/capitol-brasov.bg.html?aid=31861 … 7oCFVMdtAodzkcASw

само да кажа, че хотела е напълно резервиран за Нова година

# 193

само да кажа, че хотела е напълно резервиран за Нова година

В тази зона има доста хотели. Мисля, че новогодишната вечер ще е аналогична и по другите, тъй като ходят предимно туристи в Брашов, а и местни пак с намерение да празнуват все пак Simple Smile

# 194
Поразгледах и аз оферти за НГ, но цените нещо ми се струват силно завишени в БГ хотелите.
За 3-4 дена на планина да отидеш за  цени под  600-700 лв има ли някъде?

Общи условия

Активация на акаунт