Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 933
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Зори, Hug добре дошла и аз си запазвам мястона първия ред  Whistling Снежи, Hug Сис, Hug

# 46
Yeni Havaalanından

# 47
Зори, Hug добре дошла и аз си запазвам мястона първия ред  Whistling Снежи, Hug Сис, Hug

Ние с теб Улусойистите трябва да ни изгонят на последния ред, а ние се бутаме на първия. Joy

# 48

Ние с теб Улусойистите трябва да ни изгонят на последния ред, а ние се бутаме на първия. Joy

Ми, тъй ми, ама нЪл сте с връзки. Wink

Наде, мерси.   bouquet  Щях да те питам кой е момъкът с Хазал на първите снимки?

# 49
Снежи, не зная кой е, пишеше само имената им над снимките.

# 50
Снежи, не зная кой е, пишеше само имената им над снимките.

Аха, ок. Hug

П.П. С помощта на гугъл разбрах, че Ферат Казанджи е поет/писател. Вероятно е подарил книжката си на Хазал, защото има подобна снимка и с Берен Саат. Wink

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 16:27 от ·٠•Snejka•٠·

# 51
Ferhat Kazancı

@ferhatkznc

BEDEN BENDE BİR BAVUL'un Yazarı / Özgür Masur Marka Yöneticisi ve Pr Pazarlama Yönetmeni

İstanbul / Nisantasi  · ozgurmasur.com
https://twitter.com/ferhatkznc

# 52
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Да се запиша... Simple Smile

# 53
Лудостче, как можа да избереш такъв инквизиращ подпис! Mr. Green

# 54
привет момичета  wavey wavey wavey wavey wavey днес е денят  newsm44 newsm44 newsm44очаквам го с нетърпение,но едва ли ще мога да го гледам онлайн Sad Sad Sadдано го качат някъде по бързо да мога да го изгледам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Улусойките Hug Hug Hugмен де мЪ забра'яти ъъъъъъъъ Laughing Laughing Laughing

Приятно гледане на всички Heart Eyes и успех на Хазал в новия и прокт  newsm03 newsm03 newsm03

статия със сценаристите на АШК  http://www.televizyondizisi.com/index.php/a-s-k-dizisinin-senari … portaj/158192/43/

# 55
  • Варна
Снежи
Скрит текст:
Майката на Иън

Разбрах от кого е наследил тези сини очи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тази снимка май я е правила Нина, защото отгоре нея имаше текст на английски

Оня ден една жена благодари в туитъра на Нина и Иън, че са й се обадили за рождения ден и им каза, че ги обича.Не съм сигурна, но май жената беше майката на Нина. 

# 56
туитва се Wink Wink Wink  #WelcomeBackHazalKaya  Joy Joy Joy

Yenii Simple Smile Hazal Kaya ve anneannesi.

# 57
Леле, Хазалчето как прилича на баба си! Нали?

# 58
  • София
Хайде, малко остана  newsm44

Чакам сега туитове от Хазал и колегите й. Предполагам, че трябва да насочат вниманието към сериала  Peace

# 59
Снежи
Скрит текст:
Майката на Иън

Разбрах от кого е наследил тези сини очи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тази снимка май я е правила Нина, защото отгоре нея имаше текст на английски

Оня ден една жена благодари в туитъра на Нина и Иън, че са й се обадили за рождения ден и им каза, че ги обича.Не съм сигурна, но май жената беше майката на Нина.  

Скрит текст:
Да, много прилича на нея.  Hug  Красива жена е. Peace Пък синът е голям бонбон.  Heart Eyes Шъ припадна. Crazy Crazy Crazy
Ха, perfectr,  Hug права си, Хазал много прилича на баба си. Wink

Общи условия

Активация на акаунт