Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 119
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
И аз чакам с нетърпение.  Wink
Здравейте на всички! Hug Мерси са новите, клипа и снимките. Надявам се довечера всичко да е наред и да мога да гледам Хазал заедно с Вас.

# 691
пак ще се гледа по късно епизода Blushедни оферти за гости ми вкараха Winkама не може без приятели не се живее Partyслед това ще го изгледам в тубето Blush

колажче  Flutter

# 692
   в статията пусната от Ангелче се пише за Мишел Данър..като за мъж Shocked #2gunfire #2gunfire

#2gunfire

поне тези като пишат да правят справки с такива известни...хора
ето ви Мишел Данър как изглежда:

и лекции като чете

http://www.lacartes.com/business/Michelle-Danner-Los-Angeles-Acting-School/27135

за мен има и други неточности..но... ooooh! ooooh! ooooh!

# 693
  • София
Абе, важно е сензация да става, те медиите не гледат жена-мъж  Laughing

Майтапът настрана- права си  Peace

Хазалчето е останала 2 месеца, не е малко време  Peace Чудесно е, че е на "ти" с англ. език, което е слаба страна на много турски актьори. Аз май, освен нея, само Къванч съм чувала да говори на англ. език  newsm78

# 694
Michelle Danner Film Director

# 695
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
пак ще се гледа по късно епизода Blushедни оферти за гости ми вкараха Winkама не може без приятели не се живее Partyслед това ще го изгледам в тубето Blush

колажче  Flutter

Миличка, и аз няма да мога да го гледам на живо, затова ще чакам и аз линка, да го гледам после, хайде весело изкарване  Hug Hug Hug Hug Hug

# 696
Момичета, пуснах новата тема, но е празна, защото нямам комп в момента, а съм с един нещастен таблет. ooooh! Утре ще я оправя! Ако изпишете тази, местете се. Hug Дори не мога да копирам линка, защото не знам как става с това чудо, и дали изобщо става. ooooh!

# 697
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Момичета, пуснах новата тема, но е празна, защото нямам комп в момента, а съм с един нещастен таблет. ooooh! Утре ще я оправя, ако изпишете тази, местете се. Hug Дори не мога да копирам линка, защото не знам как става с това чудо. ooooh!

Ето линка,  за следващата тема, - Снежи благодаря  Hug Hug Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=741142.0

# 698
  • София
  bouquet Снежи  Hug

Ще гледате ли? Аз сядам на първия ред  Peace

# 699

Хазалчето е останала 2 месеца, не е малко време  Peace Чудесно е, че е на "ти" с англ. език, което е слаба страна на много турски актьори. Аз май, освен нея, само Къванч съм чувала да говори на англ. език  newsm78

брех.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!само,че тези неща ги четат и други хора....точно ти искаш да си съставиш някакви впечатления за Хазал-чудесно,а дали се получават нещата наистина май няма значение....просто ми писна... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 700
  • София

Хазалчето е останала 2 месеца, не е малко време  Peace Чудесно е, че е на "ти" с англ. език, което е слаба страна на много турски актьори. Аз май, освен нея, само Къванч съм чувала да говори на англ. език  newsm78

брех.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!само,че тези неща ги четат и други хора....точно ти искаш да си съставиш някакви впечатления за Хазал-чудесно,а дали се получават нещата наистина май няма значение....просто ми писна... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Не те разбирам, но няма значение  ooooh! Казах, че Хазал е една от малкото, която говори англ. език от гилдията, в случай, че не съм останала разбрана.

# 701
Момичета, пуснах новата тема, но е празна, защото нямам комп в момента, а съм с един нещастен таблет. ooooh! Утре ще я оправя, ако изпишете тази, местете се. Hug Дори не мога да копирам линка, защото не знам как става с това чудо. ooooh!

Ето линка,  за следващата тема, - Снежи благодаря  Hug Hug Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=741142.0

Благодаря!   bouquet

Аз не мога и да гледам. ooooh! Който гледа да пише отвреме-навреме, че да  съм наясно какво става. Praynig

# 702
Добър вечер!

Приятно гледане на всички!  bouquet

# 703
  • София
Снежи  Hug
Приятно гледане на всички, аз изпускам днес епизода, утре ще наваксам и ще чета коментарите ви.
Лека вечер  Hug Hug

# 704
Приятно гледане. Hug

Общи условия

Активация на акаунт