Здравейте на всички!
Мерси са новите, клипа и снимките. Надявам се довечера всичко да е наред и да мога да гледам Хазал заедно с Вас.

Чудесно е, че е на "ти" с англ. език, което е слаба страна на много турски актьори. Аз май, освен нея, само Къванч съм чувала да говори на англ. език
едни оферти за гости ми вкараха
ама не може без приятели не се живее
след това ще го изгледам в тубето 

Утре ще я оправя, ако изпишете тази, местете се.
Дори не мога да копирам линка, защото не знам как става с това чудо. 

Чудесно е, че е на "ти" с англ. език, което е слаба страна на много турски актьори. Аз май, освен нея, само Къванч съм чувала да говори на англ. език 
само,че тези неща ги четат и други хора....точно ти искаш да си съставиш някакви впечатления за Хазал-чудесно,а дали се получават нещата наистина май няма значение....просто ми писна...
само,че тези неща ги четат и други хора....точно ти искаш да си съставиш някакви впечатления за Хазал-чудесно,а дали се получават нещата наистина май няма значение....просто ми писна...

Казах, че Хазал е една от малкото, която говори англ. език от гилдията, в случай, че не съм останала разбрана.
Утре ще я оправя, ако изпишете тази, местете се.
Дори не мога да копирам линка, защото не знам как става с това чудо. 

Който гледа да пише отвреме-навреме, че да съм наясно какво става.